.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102
    Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Учебници, тетрадки,бележник, тефтерче, моливник, сухи кърпички, мокри кърпички, огледалце с четка, балсам за устни, спирала, телефон, портмоне, ключове, закуска

Супер фен Аватара на Djuff
    Предимно тетратки и учебници.И понякога разни боклучкии.

Ами аз ученическа чанта нямам,ходя си с чанти и в тях обикновно нося две тетрадки,химикалка,парфюм, елефон,козметично несесерче,ключове,цигари и отделно гланц за устни,сухи кърпички,дъвки,портмоне

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Тетрадка и химикал понякога нося и риза ,защото без ризи не на пускат.
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

- Химикали
    - Тетрадки
    - Учебници
    - Спирала
    - Гланц
    - Някви хартийки дет си драскам в тях
    - Картата за пътуване
    ;dd
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Учебници , тетрадки , бележник , сухи или мокри кърпички , химикали , гланц и задължително СЛУШАЛКИ.

хах
    Тетрадки , Учебници , униформа ;д

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Ами аз ученическа чанта нямам,ходя си с чанти и в тях обикновно нося две тетрадки,химикалка,парфюм, елефон,козметично несесерче,ключове,цигари и отделно гланц за устни,сухи кърпички,дъвки,портмоне
    Абсолютно същото
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

от всичко по-малко :P

Град
    свищов
    аз пък като бях малка си криех потниците в раницата, защото хич не ги обичах, така че мама не можеше да ги намери и да ме накара да ги облека
    иначе сега нося тетрадки (задължително една тетрадка, в която да си драскам на воля), учебници, несесер (химикал, молив и гума), превръзки (но не и когато наистина ми трябват ) и общо взето това е

Да видим... голямото ми портмоне (с лична карта, пари и билети), две химикалки, тетрадка за "Спешна попътна поезия" , парфюм, четка за коса, балсам за устни, червило и тампон за всеки случай

Иначе телефона ми е винаги в джоба.

Кърпички, очила, портмоне, телефон, ключове, кутийка с превръзки, книжка с цитати, козметичен несесер, дезодорант, четка за коса...понякога връхна дреха или просто някой парцал, за да ми изглежда по-пълна чантата..друго, друго...химикалка понякога, тефтерче, айпод...

В мойта чанта има няколко тетрадки,химикалии (учебниците ми са в даскало марзи ма да ги нося ) малко козметика ии парии .. тва е

Град
    няма значение
    Аз нося някой друг учебник , гледам да са по-малко ,че тежът . Нося и тетрадки , несесер с химикали,линии и всякакви училищни неща. Нося и козметичен несесер , вътре със спирала , черен молив , гланц , огледалце , мокри кърпички и сухи кърпички. Нося и пари и ключове и телефон . Нося си и парфюм , гребен и понякога някоя книга.
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Град
    Сливен
    Ами... доста неща... Учебници, тетрадки, два-три несесера с всичко необходимо(черни и цветни моливи, химикали, от които повечето не пишат , гумички, острилки, пергели, линии и т.н.), дрехи(или анцуг) когато имаме ФВС, портомоне с пари(обикновено), а понякога, ако сме имали рисуване, три седмици след това ми седят четките и боите... Веднъж си спомням, че цял месец не се сетих да извадя едни пермнентни маркери ... Освен това в чантата ми трябва задължително да има всякакви нужни и ненужни хартийки (все забравям да ги извадя...), а понякога и аз си нося книжка. Телефона и ключовете понякога ги натъпквам в чантата ми, ама избягвам да ги тикам вътре, че иначе три часа ще ги вадя после! А, понякога си нося и нотите(ако съм на пиано след или преди даскало...).
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    учебници, тетрадки, несесер в който има огледалце, малък гребен, няколко химикала(различни цветове), 2-3 молива, няколко гумички с различни картинки, някви хартийки, бележки, понякога и стотинки. Освен това в чантата ми може да се намерят и кърпички... терлефон, слушалки, портмоне, фотоапарат... и май това е,
    п.п. Аа да и когато имам рисуване- още един несесер с всякви работи за рисуване и скицник, а когато имам физическо- анцунг
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тетрадки по всеки предмед по една,някой важен учебник,химикали 2-3,бележник,носни кърпички,мокри кърпички,някое хапче я за глава я за корем,една превръзка в тайния джоб,телефоните,портмонето ,ключовете,ми май е тва за друго не се сещам.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    чанта? Каква чанта? Ученическата ми? В момента съдържа прах.. и тая година ше е така.. ако ходя на даскало, ше ходя с 1-2 тетрадки, а имам джобове на панталоните, в които да ги скрия тия тетрадки

ми тетрадки, учебник (най-тънкия от вс за деня)химикали и моливи рядко си нося по скоро вземам от съседите слушалкитеми за тела, пари, дъвки и бонбони и нещо за хрупана като солети, ключове, и от онея женските неща... за всеки случей

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    ем учебници, тетрадки, несесер с химикали и моливи, сухи и някой път мокри кърпички, карта за рейса, ключове, бележник, гланц, спирала, молив за очи, някъв ластик, телефон, mp3-ка, слушалки, огледалце, четка за коса, портмоне с пари, дъфки понякога.. и то май тва е.. абее сичко най-необходимо

Гримове
    Тетрадки
    Учебници
    Боклуци

Учебници,тетрадки,тефтер,х микали,моливи,бележник,лич на,екип за физкултура (ако имам ) ,дъвки, бележки,които съм си писала в час с някоя приятелка,слушали за телефон,телефон,ластик,фиб чка

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

-учебници.
    -тетрадки.
    -тефтерче.
    -телефон.
    -mp4 player. < 3
    -книга,понякога ми доскучава в час..;д
    -козметика фтв.;д
    -ключове.
    -портмоне.
    -кърпички.
    фтв май е това.;д

Град
    Варна
    Учебници, тетрадки, малко гримове .. бележки и части от бележки .. химикали разпръстнати из всеки джоб, даже такива дето не пишат ии телефона
    Това, което не те убива, те прави по- силен .

Учебници тетрадки,химикалки,моливи, стрилка,гума,линия,цветни химикалки,кърпички (мокри и сухи) ,ключове,протмоне,телефон,г лац,гребенче,огледало (малко) Сега за друго не се сещам но основно и боклуци има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си