.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Мега фен Аватара на SilverRain
    половината учебници за деня ( разделяме си ги с човека, с който седя ) че много тежат
    тетрадки
    един или два химикала , моливи
    огледало задължително, фибички
    кърпички
    боклуци
    гледам колкото може по-малко неща да нося .. че после нш не намирам в чантата си ...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тетрадки ( 2, 3 или повече ),
    1 - 2 Учебника максимално,
    Химикалка,
    Гримове,
    Телефон,
    Разни др. глупости

Повече от фен Аватара на didenceeto
    раница
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

ем в чантата ми за даскало имаше всевъзможни неща ;p
    много химикали, учебници, стари бележки, смачкани хартии, тефтер, дъвки задължително, телефон, ключове, гланц и мисля че е това
    tell me what i wanna hear . .

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от Raffine
    Няколко учебника и тетрадки,химикалка и молив,задължително сухи кърпички,ако стане авария ключовете,некви хапчета,ако ме заболи корем,пари и 1 кестен Редовно си го взимам нз защо
    и аз си носех един кестен за късмет
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Онзи ден разбрах, че трябва да възобновя старата си практика да си нося лепило в чантата. Ще.

Тетрадка, химикал, рядко бележник.. цигари, запалка, ключове, телефон, пари ии май тва е

1-2 терадки по важните учебници химикал (с малко късмет) и там хиляди лситчета и боклуци

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Учебници (не всички) тетрадки несесер със чсички нужни неща стари бележки контролни и бележник (евентуалн)
    а и кърпички

мно0уо0 бе тежко е тфасиг сте с крив гърбове вече.......
    при мен имаше чидърчи, качаците(никога запалка, че увеличава тежестта) найлонова торба, ако завали .... за Ч. учебници- иок , и 1 тетрадка, и бележник нямах в 12 клас .... на един лист ми писаха оценките...

....

Тетрадки, учебници, химикали, бои и четки(ако имаме Изобразително), гумички, острилки, графитни моливи, линии, триъгълници, чадър, тефтер, бележник, лепило... май е това.
    I hate people.

Тетрадки и учебници, чертожни инструменти от време на време, мокри и/или носни кърпички, четката ми за коса, парфюм, бележник, зарядното ми за телефона, задължително присъства и несесера ми с козметика, но никога този, в който са ми химикалите, моливите и гумичките, затова постоянно се примолвам на този и онзи да ми услужи.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Учебници, тетрадки, бележник, пари, ключове, телефон, несесер с моливи, химикали, гумички, острилка, чертожни инструменти. Понякога си нося мокри и/или носни кърпички, молив за очи, пудра...някоя книга. Когато имам фвс си нося и анцунг.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

тетрадки , буклуци (опаковки от сякви неща за ядене ) , учебници ( често не всички ,които ми трябват ) , химикалка (рядко )

Град
    Over the rainbow
    Ами една тетрадка по всичкология :д , един учебник,който ми изглежда най-лек,попринцип :д , ключове,пари,телефон,Ипод,к нига,запалка и цигари :д
    Нея ще целуваш, а ще виждаш всъщност мен..
    После до прозореца ще пушиш отегчен,
    в свойта самота..

Повече от фен Аватара на Hristova
    -тетрадки
    -телефон
    -огледало
    -кърпички
    -химикалка
    -гланц
    -ключове
    -молив
    -линия
    -пергел
    -учебника по Математика и учебниците по Англ. eз.
    -пари
    -бележник
    -запалка
    -тефтер по Всичкология
    -тетрадка за писане на бележки и пищови

и всякакви др простотии.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    всичко..

четка за зъби,салфетки сякви,химикали,гримове,дез доранти,някоя дреха,книга,тетрадка,заряд о,слушалки,огледало,ключов е,пари понякога ;д, кибрит/запалка,
    а когато на училище още повече..тетрадки,учебници,н есесер със сякви боклуци в него,анцунг 2 пъти седмично,кецове, пхахх

както казва мама в чантата ти има всичко друго,но не и ред : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

-учебници
    -тетрадки
    -няколко химикала
    -гланц
    -спирала
    -огледало
    -дезодорант
    -пари
    -ключове

-Учебници
    -Тетрадки
    -2-3 химикала
    -Молив
    -Спирала
    -Гланц
    -Дезодорант
    -Дъвки
    -Слушалки
    -Телефон
    -Ключове
    -Щипка или ластик за коса
    -Бележник,ама него не го нося особенно често.
    -Сухи кърпички
    -Понякога нося и мокри кърпички.
    Ии май само това.

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    чанта? Каква чанта? Ученическата ми? В момента съдържа прах.. и тая година ше е така.. ако ходя на даскало, ше ходя с 1-2 тетрадки, а имам джобове на панталоните, в които да ги скрия тия тетрадки
    e kvi sa tiq tetradki be

е че в мойта има всичко ;d като почна с тетрадки,учебници,несесер с химикали,моливи,маркери и още мн. ,всякакви разновидности кърпички,нещо за пиене,гримове,ключове,теле они,слушалки,зарядни и абее всичко ! накратко само мене ме няма там ;d
    Некаа ,нека Бъде лятоо ..
    Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
    Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи

Само и единствено боклуци
    И учебници рядко нося..

~ Учебници, тетрадки, учебни помагала...
    ~ Несесер, а вътре има какво ли не - химикали, моливи, острилки, гумички, пиромоливи, ножички, лепила...
    ~ Мокри / Сухи кърпички, кутия с превръзки
    ~ Телефон, пари, ключове
    ~ Слушалки
    ~ Дезодорант, гланц, огледало
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Мега фен Аватара на December
    Като гледам май не само аз си нося доста неща ;д
    А някои как ходите само с една тетрадка При нас такова нещо няма.И дванайсти клас дори всички(почти) са си с учебниците,помагалата...

И ...
    -всички учебници плюс тетрадки по всеки предмед,и за някои помагала/учебни тетрадки,атласи и кви ли не още листове,принтирани допълнителни неща.Няква вманиачена съм ;д
    -винаги си нося книгата/стихосбирката която изучаваме по литература.И още една книга която да си чета когато ми е скучно ;д
    -несесер със химикалки,моливи,гуми,перг л,триъгълник,ножички и сякакви подобни.Ъм и лепило,за скучните междучасия
    -кутийка с превръзки(по всичко време може да ме изненада),мокри и сухи кърпички
    -из малките джобчета си държа женските глупости.Гланцове,стик,по хиляда балсама,спирала,молив,руж,р азни ластички и фибички,огледало,гребен и ако съм добавела още по нещо ;д
    -бележник,тефтер в който драскам,някое списание(веднъж господина по история ми взе броя нешънъл джеографик да си го разглежда ;д Нахалник :/
    -мп3,слушалки,телефон,елка,к ючове,протмоне,някоя найлонова торбичка,запалки и още някои други "нелегални" неща които са против правилника...
    -някое шише чай/вода/кола,храна,и някой плод,о да и винаги има в мене дъвки,все джавкам нещо ;д

май е това.

Повече от фен
    -2-3 химикала
    -бележник
    -1-2 учебника
    -1-2 тетрадки
    -хилка за тенис на маса

ПП. Как може да си държите телефоните в чантата?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си