- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В чантата ви
половината учебници за деня ( разделяме си ги с човека, с който седя ) че много тежат
тетрадки
един или два химикала, моливи
огледало задължително, фибички
кърпички
боклуци![]()
гледам колкото може по-малко неща да нося .. че после нш не намирам в чантата си ...![]()
![]()
Тетрадки ( 2, 3 или повече ),
1 - 2 Учебника максимално,
Химикалка,
Гримове,
Телефон,
Разни др. глупости![]()
раница
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
ем в чантата ми за даскало имаше всевъзможни неща ;p
много химикали, учебници, стари бележки, смачкани хартии, тефтер, дъвки задължително, телефон, ключове, гланц и мисля че е това
tell me what i wanna hear . .
и аз си носех един кестен за късметПървоначално написано от Raffine
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Онзи ден разбрах, че трябва да възобновя старата си практика да си нося лепило в чантата. Ще.
Тетрадка, химикал, рядко бележник.. цигари, запалка, ключове, телефон, пари ии май тва е![]()
1-2 терадки по важните учебници химикал (с малко късмет) и там хиляди лситчета и боклуци![]()
![]()
![]()
![]()
Учебници (не всички) тетрадки несесер със чсички нужни неща стари бележки контролни и бележник (евентуалн)
а и кърпички
мно0уо0 бетежко е тфасиг сте с крив гърбове вече.......
при мен имаше чидърчи, качаците(никога запалка, че увеличава тежестта) найлонова торба, ако завали .... за Ч. учебници- иок , и 1 тетрадка, и бележник нямах в 12 клас ....![]()
![]()
на един лист ми писаха оценките...
....
Тетрадки, учебници, химикали, бои и четки(ако имаме Изобразително), гумички, острилки, графитни моливи, линии, триъгълници, чадър, тефтер, бележник, лепило... май е това.![]()
I hate people.
Тетрадки и учебници, чертожни инструменти от време на време, мокри и/или носни кърпички, четката ми за коса, парфюм, бележник, зарядното ми за телефона, задължително присъства и несесера ми с козметика, но никога този, в който са ми химикалите, моливите и гумичките, затова постоянно се примолвам на този и онзи да ми услужи.![]()
Учебници, тетрадки, бележник, пари, ключове, телефон, несесер с моливи, химикали, гумички, острилка, чертожни инструменти. Понякога си нося мокри и/или носни кърпички, молив за очи, пудра...някоя книга. Когато имам фвс си нося и анцунг.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
тетрадки , буклуци (опаковки от сякви неща за ядене) , учебници ( често не всички ,които ми трябват
) , химикалка (рядко
)
Ами една тетрадка по всичкология :д , един учебник,който ми изглежда най-лек,попринцип :д , ключове,пари,телефон,Ипод,к нига,запалка и цигари :д
Нея ще целуваш, а ще виждаш всъщност мен..
После до прозореца ще пушиш отегчен,
в свойта самота..
-тетрадки
-телефон
-огледало
-кърпички
-химикалка
-гланц
-ключове
-молив
-линия
-пергел
-учебника по Математика и учебниците по Англ. eз.
-пари
-бележник
-запалка
-тефтер по Всичкология
-тетрадка за писане на бележки и пищови![]()
и всякакви др простотии.![]()
![]()
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
всичко..
четка за зъби,салфетки сякви,химикали,гримове,дез доранти,някоя дреха,книга,тетрадка,заряд о,слушалки,огледало,ключов е,пари понякога ;д, кибрит/запалка,
а когато на училище още повече..тетрадки,учебници,н есесер със сякви боклуци в него,анцунг 2 пъти седмично,кецове, пхахх
както казва мама в чантата ти има всичко друго,но не и ред : )
-учебници
-тетрадки
-няколко химикала
-гланц
-спирала
-огледало
-дезодорант
-пари
-ключове
-Учебници
-Тетрадки
-2-3 химикала
-Молив
-Спирала![]()
-Гланц
-Дезодорант
-Дъвки
-Слушалки
-Телефон
-Ключове
-Щипка или ластик за коса
-Бележник,ама него не го нося особенно често.![]()
-Сухи кърпички
-Понякога нося и мокри кърпички.
Ии май само това.![]()
e kvi sa tiq tetradki beПървоначално написано от Tempest
![]()
е че в мойта има всичко ;d като почна с тетрадки,учебници,несесер с химикали,моливи,маркери и още мн. ,всякакви разновидности кърпички,нещо за пиене,гримове,ключове,теле они,слушалки,зарядни и абее всичко !накратко само мене ме няма там ;d
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
~ Учебници, тетрадки, учебни помагала...
~ Несесер, а вътре има какво ли не - химикали, моливи, острилки, гумички, пиромоливи, ножички, лепила...
~ Мокри / Сухи кърпички, кутия с превръзки
~ Телефон, пари, ключове
~ Слушалки
~ Дезодорант, гланц, огледало
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Като гледам май не само аз си нося доста неща ;д
А някои как ходите само с една тетрадкаПри нас такова нещо няма.И дванайсти клас дори всички(почти) са си с учебниците,помагалата...
И ...
-всички учебници плюс тетрадки по всеки предмед,и за някои помагала/учебни тетрадки,атласи и кви ли не още листове,принтирани допълнителни неща.Няква вманиачена съм ;д
-винаги си нося книгата/стихосбирката която изучаваме по литература.И още една книга която да си чета когато ми е скучно ;д
-несесер със химикалки,моливи,гуми,перг л,триъгълник,ножички и сякакви подобни.Ъм и лепило,за скучните междучасия![]()
-кутийка с превръзки(по всичко време може да ме изненада),мокри и сухи кърпички
-из малките джобчета си държа женските глупости.Гланцове,стик,по хиляда балсама,спирала,молив,руж,р азни ластички и фибички,огледало,гребен и ако съм добавела още по нещо ;д
-бележник,тефтер в който драскам,някое списание(веднъж господина по история ми взе броя нешънъл джеографик да си го разглежда ;д Нахалник :/
-мп3,слушалки,телефон,елка,к ючове,протмоне,някоя найлонова торбичка,запалки и още някои други "нелегални" неща които са против правилника...
-някое шише чай/вода/кола,храна,и някой плод,о да и винаги има в мене дъвки,все джавкам нещо ;д
май е това.
-2-3 химикала
-бележник
-1-2 учебника
-1-2 тетрадки
-хилка за тенис на маса
ПП. Как може да си държите телефоните в чантата?!