- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всякакви козметични въпроси
Може би помните предишната тема,където вие задавахте въпроси и аз ви помагах с каквото могаНо тя нещо замря,та реших да направя нова.
Въпреки,че лятото е почти към края си е хубаво да знаете,че е много важно какви грижи полагате за кожата си през този сезон.Кремът за лице с слънчева защита поне 10-15 е задължителен през цялата година,а за плажа 25-30-50 фактор,задължително.Хубав хидратиращ нощен крем.Хидратацията е от голямо значение лятото.Хубаво е да ексфолирате кожата на лицето и тялото си поне веднъж в седмицата.
За тялото-Не ходете на плаж без да се мажете с някакъв слънцезащитен продукт-ВРЕДНО Е!Мажете се с поне фактор 6 и след това задължително мляко за тяко или афтър сън лосион.Това е от мен в този пост.Задавайте въпросите си![]()
Да използваш ексфолиант за тяло и лице...Първоначално написано от vivchu
Много хубава тема. Аз имам няколко въпроса, дано да ви се занимава да ми отговорите.
1. Когато слагате балсам с отмиване на косата изчаквате ли известно време преди да го измиете и колко?
2. Има ли някакви специалин техники за слагането на спирала и може ли да не се слага на долните мигли? (начинаеща съм в гримирането)
3. Препоръчайтие ми някой хубав молив за очи. На Буржоа как са?
4. Какъв дегримьор ползвате? НА Лореал хубави ли са? ЧЕтох за някакъв двуфазов, ама какво ще рече това двуфазов?
5. Спомена хидратацията, а аз точно от това се интересував. Кожата ми не е сух, но сякаш имам спомен, че съм чела че е хубаво да сеполрзва всекидневно хидратиращ крем. Пуснах тема, но да питам и тук. Трябва и да ползвам такъв крем, ако кожата ми не е суха, ще се омазни ли?
Мерси предварително.
Темата не знам дали е замряла,но други отговаряха вместо теб.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Странно ми е че не знаеш значението на тази дума.Но teddyx33 е праваПървоначално написано от teddyx33
![]()
1.Зависи от балсама.Има такива с моментано действие и такива,за които трябва да се чака,но е хубаво да си изчакаш 2-3 минути.Първоначално написано от BlackkStar
На останалите ще ти отговоря по-късно защото бързам доста,тъкно започнах да пиша и ми излезе спешна работа.До скоро![]()
Да не би да й намалиш заплатата сега..?Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Уникални сте бе , т'ва до ся в тоя форум не го бях видяла , но уви..
Моят е на Буржоа и съм доволнаПървоначално написано от BlackkStar
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Ще я намаля! Предлага консултантски услуги,а не ги извършва редовно.Първоначално написано от Harum_Scarum
бих искала да ми препоръчаш някакви наистина хубави гел и ексфолиант за лице. (:
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Вземи се скрий.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Ако ще се заяждаме - по-скоро ти се скрий.Първоначално написано от Harum_Scarum
^Не стига че момичето ви предлага помощ по въпроси,в които сте некомпетентни,ами и й определяш времето което да прекарва тук..Ще има да ме извиняваш,ама не може всички да киснат по цял ден в форума.. Така че , съвсем без да се заяждам : Скрий се ..![]()
Ето ме пакПървоначално написано от krisito9212
та към 2рия въпрос
Техники има за всичкоПопринцип спиралата се нанася по следния начин:Започваш от основата на миглите след това завърташ леко четката и изнасяш настрани и нагоре.Дано си ме разбрала.А за долните мигли всеки сам преценява за себе си,лично аз не слагам
3.Буржоа са добри
4.Двуфазов значи самата течност да има чсна граница на две нива,като преди употреба задължително се разклаща. http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=544 Двуфазните дегримьори се използват за водоустойчив грим.Лореал са добри,също и буржоа.
5.Хидратиращ крем се използва задължително,придружен с измиващ гел и тоник.Това са трите стъпки за правилна грижа за кожата.1.измиващ гел,2.тоник,3.крем.Като за всеки тип кожа(нормална,смесена,мазн ,суха) има продукт.За да ти кажа какъв да си вземеш,трябва да ми отговориш на някои въпроси,за да определя твоят тип кожа.Кожата ти лъщи ли(омазнява ли се) и ако да,къде(цялото лице или само в областта на носа,челото и брадичката)?Първо отговори на този и после другите![]()
Първо трябва да ми кажеш какъв тип е кожата ти,неможе просто така да ти кажа някойПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Въпреки,че не се чувствам длъжна ще отговоря за недоразбралите,а за недоволните има бутон x.Първоначално написано от gia_sena_mono
Ако помните предишната тема не я бях правила аз а една"професионална козметичка",която в последствие се оказа 12 годишна и след случая се покри.Понеже аз обичам да помагам с каквото мога и съм малко веща в тази област,отговарях на вашите въпроси в старата тема![]()
Въпроса ми е малко тъп, но как да определя каква ми е кожата?
Тъй.
Чувствам се принудена да се допитам до вас, понеже не намирам решение на проблема си.![]()
Майка ми реши да си прави експерименти върху косата ми. Приготви ми маска с хума, като употреби цялото пакетче. Пльосна ми въпросната маска върху суха коса, което и аз не мога да си обясня защо съм допуснала.
Сега косата ми е в безобразно състояние - стои на клечки, не се разресва, твърда е. И след около 3-4 измивания не забелязвам подобрение.
Как да си оправя косата?!![]()
You are broken, I can fix you...
Полезна тема...
Използвам крем за лице [за основа] и после минерална пудра. А четох някъде, че пудра нанесена върху лицето без фондьотен отдолу запушва много порите. Има ли нещо вярно?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от krisito9212
Определено не съм на същото мнение!Лореал е добра марка,спор няма,но точно демакиажът не им е силната страна,особено за крайно чувствителните очи като мойте!Не ти го препоръчвам!![]()
АА аз да попитам:
1.на челото имам едни, дето подозирам че са черни точки ( те са като малки пъпчици, ама не са пъпки май).Предполагам,че много от вас ги имат. Поне аз имам приятелки със същия проблем. И въпросът ми е как да ги премахна, не ми се иска да ги стискам. Или да ми кажете някой добър козметик ли.. не знам и аз![]()
![]()
2. Моята кожа е нормална и мисля да пробвам това със трите стъпки. Доволни ли сте от някой гел за измиване, тоник и крем.Аз сега ползвам за измиване: http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:4,s:0 .. охх не знам защо е дълъг линка..
тоник ползвам на гарние един .. и нощното кремче на Nivea young. Искам да чуя и малко чуждо мнение, ще ми е от полза![]()
![]()
.. МЕРсииииииииииии
Не е тъп.Измий си лицето и наблюдавай сле около 30 мин какво ще се случи с кожата ти.Ако е опъната,лющеща се,значи кожата ти е суха.Ако се е омазнила навсякъде-мазна,ако се е омазнила в оластта на челото носа и брадичката и на бузите е опъната-смесена.Първоначално написано от taddictedx
ох да ти кажа чудих се и не се сещам с какво да ти помогна...Първоначално написано от bloodfrozen
![]()
Пудрта ти е минерална,тоест тя се води дори полезна за кожата.А за запушването-всичкозависи от съответния продукт.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy