.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Нямам сила... :(

Здравейте съфорумци! Момче съм, на 17 год. Моят проблем се състои в това, че нямам сила да стоя "на краката си", нямам желание за нищо, чувствам се често изморен и неудобно в собственото си тяло, макар и понякога да не излизам от вкъщи по цял ден /лятото е сезонът, който ненавиждам, а пък и не мога да се похваля с много приятели/. В сравнение с отминали години, очевидно съм доста по-зле. Тренирам рядко, но не мисля, че изобщо това е проблемът. Дори взимам ежедневно витамини Ц и Б-комплекс от около 2 месеца, но резултат не забелязвам. Имате ли някакви предположения, от какво може да е това, и изобщо, какво да правя занапред? Възможно ли е това да е от проблем със зъб /питам, защото имам един, който е много зле, не може да се излекува и трябва да се вади/?
    Каква ли неизвестна и нелечима болест ме е хванала... чак ме е страх да си помисля!

Супер фен Аватара на zoreto
    важно е и как се храниш,тоест пълноценно или с някакви боклуци?Аз мисля ,че многовитаминозна храна, повечко тренировки и много мотивация ще се справиш с това положение, дето се казва ти си на 17 ,а тепърва не ти се живее Излез разходи се малко ,дори да нямаш приятели излез за себе си, ако не излизаш няма ка да се запознаеш с хората и да им дадеш възможност да ти станат приятели

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Записвай се на спорт.
    1во- Ще намериш нови ''приятели''
    2ро-Ще излизаш всеки ден
    3то- Ще се движиш

Благодаря за отговорите, но не съм сигурен дали е до храна и спорт. И преди съм се хранил и спортувал по същия начин. Както писах, взимам допълнително и витамини...

Супер фен Аватара на zoreto
    само ще вметна ,че изкуствените витамине не се усвояват така добре от тялото както натурално приетите от примерно 1 ябълка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си