.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Менструални болки..

Трябваше да ми дойде на 5ти,и от 5ти насам ме боли стомаха и отзад гърба-както преди да ми дойде,но още не ми идва :@ Миналият месец пак беше така,но още по-зле 10дена ми закъсня,и през тези 10дена ме болеше така и всеки ден чаках да ми дойде.Докато миналите месеци не е било така Някой да има същия проблем и на какво се дължи това?

П.П. Дано да ми дойде до утре,че другата седица заминавам на море ;((

някой нещо да каже ?

Не й хващам края на менструацията

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Може да си под напрежение. Успокой се малко. По принцип не е много нормално преди менструация да имаш болки, те настъпват с идването й. Лично аз нямам такъв проблем [освен, че се въргалям от болка като ми дойде] и не мога да ти помогна, както и повечето хора тук, за това ти препоръчвам лекар!
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Абе гледах няква тема дето бяха казали, чее като изядеш чаена лъжица канела и ти идвало до 24часа амаа нз дали е тей ... пък за болките нз Дано до утре да ми идват гостите, че да съм спокойна на морето
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си