.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Любов или трагедия

На някой от вас може би ще му се стори една нелепа и много тъпа история,но все пак ви моля за съвет..Предстои ми да кандидатствам тази година, на 13 съм.Не искам да се случи така както миналата учебна година...Не е нищо особенно но ето че се случи и провали живота ми изцяло.Влюбих се, за първи път...толкова хубаво чувство, но в същото време толкова трудно бе за мен да бъде тази свята любов несподелена...провалих се и в училище, изоставих приятелите си, изоставчих и себе си..превърнах се в петно...А той се държеше безпощадно...Докато един ден , започмах да не мога да чувствам нищо, нуждаех се т психолог...получих го , а той откри тежката диагноза "Паническо разтройство" (страхова невроза) което означава, че животът ми беше в опасност, защото изпадах ежедневно в кризи,под чийто влиание можех да извършвам глупости, дори да сложа край на живота си, започнаха ежедневни сеанси с психолог, силни лексарства, веднага щом свърши учебната година, заминах в провинцията, уж щтях да се пооспокоя и да СЕ ИЗЛЕКУВАМ, ПРОДЪЛЖАВАМ С ЛЕКАРСТВАТА И ДО ДЕН ДНЕСШЕН,и чувствяам същата любов към него, какво ли не направи за да ме унижи и докато се усетих бях в тежко състояни, скоро започва учебната година, и както казах ми предстои да кандидатствам, и не искам да се проваля отново, мечтите ми са да вляза в доборо училище и се боя , че щом го видя ще настъпят онези дни...и ще се проваля ( НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА ОТ 2 МЕСЕЦА)...мОЛЯ ВИ БЕЗ УПРЕЦИ

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Яко филми или ДОСТА ПРЕУВЕЛИЧАВАШ..на 13 год. възраст..тц..не ми се вярва..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ти самата не си ли помогнеш няма как да стане..
    Опитвай се да го избягваш,недей да мислиш за него .. Като не се е получило,това е,момчета много .. тепърва ще срещаш в живота си хора,които ще вземат важна роля в живота ти.Но първо помисли за своето собствено развитие,има време за всичко .. Сега изтървеш ли годината,самата ти пропадаш както казваш.. Стегни се.. може да не ти е леко в началото ,но с постоянство можеш да постигнеш всичко,което поискаш.

Мега фен
    работи върху себе си. намери си хоби, приятели, усъвършенствай се в някоя област, спортувай. просто не мисли за него. по- силна си, отколкото предполагаш, просто трябва сама да го повярваш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Добре е ,че поне осъзнаваш какво ти има Един съвет,който е много важен за дълъг живот : Не преживявай толкова силнот такива неща!Гледай с усмивка на всичко,колкото и да е трудно.Знай,ч евинаги след нещо лошо,ще дойде добро.Смей се много!Смехът помага винаги.Това е само едно момче.Всеки казва момчета много..ти си мислиш ,че той е единствен,а не е .
    Успокой се.Помисли какво искаш от живота си.Няма лошо да ходиш на психолог.С него си споделяй как се чувстваш и той ще те разбере по-добре от всеки друг.Набележи си цели в живота.Какво иска да стане от теб,съсредоточи се..трябва да бъдеш силна и готово Не е хич лесно,но лесно няма никъде.

Цитирай Първоначално написано от lady__bird
    Добре е ,че поне осъзнаваш какво ти има Един съвет,който е много важен за дълъг живот : Не преживявай толкова силнот такива неща!Гледай с усмивка на всичко,колкото и да е трудно.Знай,ч евинаги след нещо лошо,ще дойде добро.Смей се много!Смехът помага винаги.Това е само едно момче.Всеки казва момчета много..ти си мислиш ,че той е единствен,а не е .
    Успокой се.Помисли какво искаш от живота си.Няма лошо да ходиш на психолог.С него си споделяй как се чувстваш и той ще те разбере по-добре от всеки друг.Набележи си цели в живота.Какво иска да стане от теб,съсредоточи се..трябва да бъдеш силна и готово Не е хич лесно,но лесно няма никъде.
    + съгласна съм

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Oхххххххххххххххх за Богаааааааааааааа... Излез от филмаааа !!! И не само ти ами и всички 11-13 годишни лапета кат теб! Ако спреш да си внушаваш и решиш сама да си помогнеш ще стане работата ..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен
    Град
    <3
    Депресарче. Ще ти мине душко.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Излез от филма...самонавиваш се...Ще ти мине, скоро.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Чак лекарства взимаш?
    Според мен това е напълно излишно. Всеки преживява първата си нещастна любов тежко. Ти си едва на 13. В живота ще имаш още безброй много такива влюбвания и ако след всяка нещастна любов взимаш лекарства и изпадаш в депресия, то тогава не ми се мисли какво ще стане с теб..
    Успокой се!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си