.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

непоносимост към буболечки

Това някаква фобия ли е? Веднага щом видя някаква буболечка из къщата ме е гнус - така да кажа... И нз някак си ми е гадно и гледам да стоя далече от тях..

Що за заглавие?

w0sh
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Пф ти мен да видиш.
    Като видя паяк изпадам в няква паника и не знам кво правя, викам, бутам
    Чиста фобия си е

П.П. Оправи си заглавието, че ще ти заключат темата.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И мен ме е страх от буби, и ме е гнус, и където са те, аз там не стъпвам. Дори немога да ги гледам, ужас. Незнам дали е фобия.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Пф ти мен да видиш.
    Чиста фобия си е

примерн0 кат видя паяк... може да ви се стори налудничево и смешно, но отивам в другия край на стаята
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Пф ти мен да видиш.
    Чиста фобия си е

Същото ..
    Като видя някои от онези домашните прозрачни паяци .. майко цялата къща се оглася
    Или пък веднъж намерих нещо странно(не мога да го опиша) до леглото си и не си легнах докато не сменихме завивки всичко и не се бях напълно подсигурила че наоколо няма нищо животозастрашаващо
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

оу аз съм гнуслива само към 1 вид буболечки - хлебарките помня като живеехме още в блок - поне по 1-2 на седмица виждах и вдигах целия блок във въздуха както се казва незнам що,ама са ми толко противни и гнусни,че направо е неописуемо иначе останалите бубчовци не ми пречат :P
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    абе има ли 1 адекватен в тоя форум?

Град
    Непостоянно
    аз така пищя от червеи.. примерно вчера и оня ден като валя не ме питайте на всяка крачка някви писъци некви крясъци подскачам бягам.. ужасно е мразя ги тия неща и мойто е неква отвратителна непоносимост.. УЖАС !!!!!!!!
    .!.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    абе има ли 1 адекватен в тоя форум?
    не

Аз вчера ядох паниран охлюв с чесън...В хладилника имаме цяла чиния.Не е лош на вкус,но при мисълта,че ям охлюв и се отказвам да го ям.

Всякакви буболечки са ми гнусни,гадни,противни,изпа ам в паника като ги видя,започвам да пискам ...

Град
    Wonderland
    мен пък ме е страх от мравки.

Буболечките се трепят с чехъл/смачкват се с хартийка/убиват се с нещо тежко, но червеите са ми... Лигави, агонизиращи, дълги, 'бахти ужаса. Преди няколко седмици, когато и тук валя доста и се падаха по 5 червея на една крачка по пътя за училище, бях готова да се върна назад, да се прибера и да не излизам поне няколко дни.

Мега фен
    Е не е като да влезете в банята, да стъпите в 4ехлите и да усетите нещо – ТАДААААААААМ, умряла хлебарка.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Е не е като да влезете в банята, да стъпите в 4ехлите и да усетите нещо – ТАДААААААААМ, умряла хлебарка.
    аз веднъж не помня къде бях, ядохме пържени картофки със сиренце и като ги изядохме на дъното на чинията гледаш една препържена хлебарка

Супер фен Аватара на breathless
    Друго си е на път за морето на почивката в заведението да падат от всякаде какви ли не буболечки, да се разхождат по масата и като влезнеш в рейса да намериш една на главата си.
    Иначе не ме е гнус де, само от някои по - дебели червеи.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    гр. Пловдив
    Мен не ме е гнус от буболечки. Дразнят ме, щото винаги се навират там, дето не им е работа... Най ме дразнят миризливките, щото винаги летят едно неадекватно и не можеш да им изчислиш пътя, та става едно гоооненеее... Та им изпивам силичките с лак за коса. Някой паяк като ме дразни и него го втвърдявам.
    Попринцип никога не ги убивам от раз, интересно ми е на различни препарати как действат. Белина, кислол, хипохлорид, циф, доместос, лак за коса, шампоан...
    Не знам защо се страхувате от едни такива безобидни същества, при положение, че силата е във вас.
    Хлебарките ме дразнят, щото една женска снася през 30 дена по сумати хлебарчици, те и те вземат се размножат и с тия канали по тия блокове - мамата си трака. Ама ги изтребих, кво да ги правя. И сега ми е едно самотно такова, няма кой да ме притеснява докато съм си вкъщи, няма кой да ми се вре в краката.

А за твоя проблем бих ти препоръчала да вървиш в себе си с едно спрейче някво против тия гадинки, пък като свърши може да си го пълниш с кислол (кислола по-добре от белината) и да си ги фъкаш, забавно е.
    Пък и е лесно нещо отвратително за теб да го превърнеш в забавление...

Колко нощи, по колко часа съм подскачала с един чехъл из хола да зашеметявам миризливкии...

черинке, пълен садист си, признавам те. Аз обичам да ги изтрепвам от раз, не ми се занимава да ги парфюмирам, замайвам и прочие.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ОО миризливките са най гадни. Аз като видя да лети, пищя и викам майка ми да ги убие. Имало е случаи, когато не съм спала цяла нощ, за да я гледам да не литне ми да кацне. Няма нещо, от което да ме е страх повече. Гадни буби.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

и аз мразя миризливки..като малък помислих една кафява миризливка за парченце шоколад и замалко щях да я изям добре, че фръкна
    сега обаче ми е супер кеф да ги трепя

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз като малка имах ужасна непоносимост към червеи..само като ги виждах и изпадах в някаква паника а по-късно започнах да имам непоносимост към голи охлюви..малее само като ги виждах и направо.. беше много гадно,и ся ме е гнус от някои буби,но не е както преди

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Nithael
    и аз мразя миризливки..като малък помислих една кафява миризливка за парченце шоколад и замалко щях да я изям добре, че фръкна
    сега обаче ми е супер кеф да ги трепя

ехее ти пък
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

и на мен ми се гади от тях по принцип викам мн яко дори да е някво мн мъничко нещо ... мн ме е страх ..

със сигурност е фобия .. и аз съм така

Град
    бълХаристан
    аз пък от малък много мразя само паяците, видя ли някакъв паяк гледам да го убия - ама не мога да го пипна. някак си ме е страх не знам, сигурно защото са като извънземни същества - с много крака, 8 очи и тн... много страшни, деба паячестата им мама.
    всички други гадинки, гъсеници, плужеци и тн като малък ги тероризирах много. аз бях масов убиец на буболечки, дано не попадна в ада
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    гр. Пловдив
    паяка с тия си много крака мн шава и гъделичка дланта, така че най-добре с вестник, или с тия брошури КАУФЛАНД и т.н, дето ги пускат по пощенските кутии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си