- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- непоносимост към буболечки
Това някаква фобия ли е? Веднага щом видя някаква буболечка из къщата ме е гнус - така да кажа... И нз някак си ми е гадно и гледам да стоя далече от тях..
Що за заглавие?
w0sh
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Пф ти мен да видиш.
Като видя паяк изпадам в няква паника и не знам кво правя, викам, бутам
Чиста фобия си е
П.П. Оправи си заглавието, че ще ти заключат темата.
И мен ме е страх от буби, и ме е гнус, и където са те, аз там не стъпвам. Дори немога да ги гледам, ужас. Незнам дали е фобия.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
примерн0 кат видя паяк... може да ви се стори налудничево и смешно, но отивам в другия край на стаятаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Същото ..Първоначално написано от KumchoValcho
Като видя някои от онези домашните прозрачни паяци .. майко цялата къща се оглася![]()
Или пък веднъж намерих нещо странно(не мога да го опиша) до леглото си и не си легнах докато не сменихме завивки всичко и не се бях напълно подсигурила че наоколо няма нищо животозастрашаващо![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
оу аз съм гнуслива само към 1 вид буболечки - хлебаркитепомня като живеехме още в блок - поне по 1-2 на седмица виждах и вдигах целия блок във въздуха както се казва
незнам що,ама са ми толко противни и гнусни,че направо е неописуемо
иначе останалите бубчовци не ми пречат
:P
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
аз така пищя от червеи.. примерно вчера и оня ден като валя не ме питайте на всяка крачка някви писъци некви крясъци подскачам бягам.. ужасно е мразя ги тия неща и мойто е неква отвратителна непоносимост.. УЖАС !!!!!!!!
.!.
неПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Аз вчера ядох паниран охлюв с чесън...В хладилника имаме цяла чиния.Не е лош на вкус,но при мисълта,че ям охлюв и се отказвам да го ям.
Всякакви буболечки са ми гнусни,гадни,противни,изпа ам в паника като ги видя,започвам да пискам ...
Буболечките се трепят с чехъл/смачкват се с хартийка/убиват се с нещо тежко, но червеите са ми... Лигави, агонизиращи, дълги, 'бахти ужаса. Преди няколко седмици, когато и тук валя доста и се падаха по 5 червея на една крачка по пътя за училище, бях готова да се върна назад, да се прибера и да не излизам поне няколко дни.![]()
Е не е като да влезете в банята, да стъпите в 4ехлите и да усетите нещо – ТАДААААААААМ, умряла хлебарка.
![]()
аз веднъж не помня къде бях, ядохме пържени картофки със сиренце и като ги изядохме на дъното на чинията гледаш една препържена хлебаркаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Друго си е на път за морето на почивката в заведението да падат от всякаде какви ли не буболечки, да се разхождат по масата и като влезнеш в рейса да намериш една на главата си.![]()
Иначе не ме е гнус де, само от някои по - дебели червеи.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Мен не ме е гнус от буболечки. Дразнят ме, щото винаги се навират там, дето не им е работа... Най ме дразнят миризливките, щото винаги летят едно неадекватно и не можеш да им изчислиш пътя, та става едно гоооненеее... Та им изпивам силичките с лак за коса. Някой паяк като ме дразни и него го втвърдявам.
Попринцип никога не ги убивам от раз, интересно ми е на различни препарати как действат.Белина, кислол, хипохлорид, циф, доместос, лак за коса, шампоан...
Не знам защо се страхувате от едни такива безобидни същества, при положение, че силата е във вас.![]()
Хлебарките ме дразнят, щото една женска снася през 30 дена по сумати хлебарчици, те и те вземат се размножат и с тия канали по тия блокове - мамата си трака. Ама ги изтребих, кво да ги правя. И сега ми е едно самотно такова, няма кой да ме притеснява докато съм си вкъщи, няма кой да ми се вре в краката.![]()
![]()
![]()
А за твоя проблем бих ти препоръчала да вървиш в себе си с едно спрейче някво против тия гадинки, пък като свърши може да си го пълниш с кислол (кислола по-добре от белината) и да си ги фъкаш, забавно е.
Пък и е лесно нещо отвратително за теб да го превърнеш в забавление...![]()
Колко нощи, по колко часа съм подскачала с един чехъл из хола да зашеметявам миризливкии...![]()
черинке, пълен садист си, признавам те.Аз обичам да ги изтрепвам от раз, не ми се занимава да ги парфюмирам, замайвам и прочие.
![]()
ОО миризливките са най гадни. Аз като видя да лети, пищя и викам майка ми да ги убие. Имало е случаи, когато не съм спала цяла нощ, за да я гледам да не литне ми да кацне.Няма нещо, от което да ме е страх повече. Гадни буби.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и аз мразя миризливки..като малък помислих една кафява миризливка за парченце шоколад и замалко щях да я изямдобре, че фръкна
![]()
сега обаче ми е супер кеф да ги трепя![]()
Аз като малка имах ужасна непоносимост към червеи..само като ги виждах и изпадах в някаква паникаа по-късно започнах да имам непоносимост към голи охлюви..малее само като ги виждах и направо..
беше много гадно,и ся ме е гнус от някои буби,но не е както преди
![]()
Първоначално написано от Nithael
ехее ти пък![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
и на мен ми се гади от тяхпо принцип викам мн яко дори да е някво мн мъничко нещо ...
мн ме е страх ..
![]()
аз пък от малък много мразя само паяците, видя ли някакъв паяк гледам да го убия - ама не мога да го пипна. някак си ме е страхне знам, сигурно защото са като извънземни същества - с много крака, 8 очи и тн... много страшни, деба паячестата им мама.
всички други гадинки, гъсеници, плужеци и тн като малък ги тероризирах много. аз бях масов убиец на буболечки, дано не попадна в ада![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
паяка с тия си много крака мн шава и гъделичка дланта, така че най-добре с вестник, или с тия брошури КАУФЛАНД и т.н, дето ги пускат по пощенските кутии.![]()