.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Аз или Тя ?

Аз или Тя ?

Да си споделя и аз проблема.С едно момче се познаваме от много години, и той учи в друго училище,там се е запознал с момиче,с което са ходели година и тя го е зарязала ( след като постоянно му изневерявала,и му е правила чалъми,обиждала го е,била му шамари.. ). След месец рздяла с нея, ние тръгнахме, и двамата отдавна държахме един на друг, но много неща ни спираха да сме заедно.Тръгнахме всичко ок,бяхме щастливи, неразделни.. но след като тя разбра и започна отново да го сваля,а той и се върза и сега са заедно, и тя го върти на малкия си пръст,а той като кученце я слуша.Тя него иска, но иска на мен да ми направи мръсно..Момчето не заслужава "момиче" като нея.Много хора са му говорили,че не е за него,а той продължава да не ги слуша.Той сам говореше лошо за нея,но след това се убедих,че не си държи на думата.Незнам какво да правя...толкова много го искам,а няма как да се преборя с дявола.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тя може да му запали кръвта, ти не можеш явно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy

По-добре не се занимавай с него.Трябва да е много смешно кученце да й се вързва на акъла.Тя да му изневерява,да го разиграва да му БИЕ ШАМАРИ... По-добре не

И аз така мисля,дори се отказах да го търся и да поддържам контакт с него.. само се чудя как е възможно да има толкова злобни хора?

Цитирай Първоначално написано от zlonamerena
    И аз така мисля,дори се отказах да го търся и да поддържам контакт с него.. само се чудя как е възможно да има толкова злобни хора?
    оо има,има..Добре,че отсега се срещаш с тях ;д за да знаеш за напред

ахм колелото на живота се върти.. рано или късно сервитьора ще мине за сметката и при тях

не го познаам изобщо и разбирам защо всеки път избира нея пред теб ;>

за такиа гадове като теб любов няма, не се мъчи.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ооо повярвай - хората могат да бъдат много лоши
    Правилно си направила като си спряла всякакъв контакт с него. Нали знаеш, че на един човек ако ще и целия свят да му казва черно ако той самия вярва, че е бяло никой не може да го убеди в противното. Спокойно, рано или късно съм ще си отвори очите и ще я види каква е
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами нормално .. повечето пъти така става ..
    оставяш човека,за който твоето щастие едва ли не е преди неговото собствено,за да отидеш при друг,който те разиграва ,само защото още го обичаш..въпреки постъпките му.
    По-добре го остави,недейте да си говорите .. и със сигурност рано или късно ще му се вдигне пердето и ще види що за 'човек' е. Тогава сигурно ще те потърси,но дали ще му отвърнеш,решаваш ти .

Така и не схванах 'що всеки път, когато ви прецакат, се утешавате с мисълта, че ''щяло да им се върне''. Много наивно ми звучи.
    Авторке, приеми, че ти си третата, излишната, оная, която е била временна утеха. Кофти е, случва се понякога човек да попадне в подобна ситуация. Станалото - станало. Вдигаш глава и продължаваш. Ама да кълнеш, да злобееш и да мрънкаш колко си онеправдана...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък не разбирам защо обвиняваш само нея? Той е направил своя избор все пак. Или е малодушна овца и не може да й откаже, или просто никога не е държал на теб. В двата случая те е прецакал ТОЙ, а не ТЯ.

Не е луд тоя, който яде баницата все пак.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Гледай на нещата така: Понякога става - понякога не!Но когато не стане вместо да си блъскаш главата в стената търси щастие другаде.
    И не мисли,че тя иска д ати направи мръсно,ако беше така щеше да го зареже веднага щом той зареже теб,но не е нали?! все още са заедно?!ако е така,не можеш да направиш нищо,те просто се обичат.и няма значение какво са преживели,пък и ти сичула само неговата версия!помисли над това!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Гледай на нещата така: Понякога става - понякога не!Но когато не стане вместо да си блъскаш главата в стената търси щастие другаде.
    И не мисли,че тя иска д ати направи мръсно,ако беше така щеше да го зареже веднага щом той зареже теб,но не е нали?! все още са заедно?!ако е така,не можеш да направиш нищо,те просто се обичат.и няма значение какво са преживели,пък и ти сичула само неговата версия!помисли над това!

Не са заедно! Тя сама каза,че няма да бъде с него,защото не го иска.Но иска аз да не съм с него, и ще направи всичко възможно той да е далеч от мен

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    не го познаам изобщо и разбирам защо всеки път избира нея пред теб ;>

за такиа гадове като теб любов няма, не се мъчи.

Аз ако съм гад.. След като не ме познавате не е задължително да ме наричате "Гад"

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Явно харесва по-трудни момичета.. Правилно си направила като си решила да не го търсиш.. Почакай докато той те потърси, а после му покажи, че няма толкова лесно да му се вържеш пак. При такива момчета помага

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Нормално, често в живота се случва така.Човек бяга от този, когото го обича, а обича този, който бяга от него.Съдба.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    аааа това ми хареса! ами сама си прави изводите !Ти си все едно нищо за него,щом те е зарязал и отново е готов да се подлага на унижения,за да е с нея!
    За всичко има само един вариант,сядате,говорите и решавате проблемите..ама в твоя случай всичко е решено...

За мен това момче няма вкус. Как може да ходи след г*за на онази, при положение, че му изневерява и че го бие. Още от сега си личи, че ще е мъж под чехъл. По-добре го остави при вещицата - щом отива пак при нея, значи му харесват шамарчетата.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави го да го разиграват,като е тъп,тъй ще е..на нея скоро ще й писне и ще го зареже,а той ще страда и ще исска да се върне при теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си