.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на Slynchiicee

моля ви помогнете ми немога повече ;(

здравейте съфорумници ..
    искам да ви разкажа една история.. и надявам се да ми помогнете. защото вече не издържам ..
    имах връзка 2 god и няколко месеца.. приятеля ми замина за щатите при леля му .. незнаеше дали ще се върне защото си намери работа и беше по-добре отколкото тук . от 2 месеца вече постонно си говорим глупости по скъпе в yahoo .. и незнам когато пиша в интернет пространство незнам какво правя.. нараних го . не съзнателно .. сега той мисли че неможе да има нищо между нас. извиних му се а той каза че неиска да му се извинявам . дали няма някакъв начин.. да го накарам да се върне малко назад.. кажете ми как да ми прости .. какво да направя за него .. той вече дори неиска да говори с мен а септември ще си дойде. :X и незнам аз немога без него помогнете ми . кажете какво да направя за да ми прости .. как да го накарам да му стане мъчно че не е с мен и да иска отново да сме заедно ?

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Много си тъпа, заклевам се.

как да го накарам да му стане мъчно че не е с мен и да иска отново да сме заедно ?
    ?!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Когато си дойде просто поговорете, извини му се пак кажи колко съжаляваш за това че си го обидила и че не си искала.Тогава ще разбереш момчето какво иска дали иска да бъде стеб или не или просто приятели а не може би!!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Човек каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи....така че изчакай го да се върне,и като си дойде просто поговерете !И-нет , събира и разделя !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Много жалко, ако смяташ, че интернет ти е виновен. Ще се научиш да се контролираш и да се държиш като нормален човек. ТваЙ. Кой знае какви скандали си правила на момчето и когато е било тук, явно му е втръснало.

Не виждам смисъл да говорите и да пробвате да оправите отношенията си, защото ти ще си си същата и след време всичко ще започне наново - твоето чувство за собственост, ревността ти, обсебването ти...

Ти си била много грамотна брЯ

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Какво си му казала толкова, че си го наранила?
    Изчакай да си дойде и го потърси да говорите..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Щом той няма желание,няма какво да направиш приеми го .
    Единственото ,което можеш да направиш е да поискаш да се видите,когато се върне и да поговорите за това.Кажи му всичко,което искаш в очите (: И усспех.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Много си тъпа, заклевам се.

как да го накарам да му стане мъчно че не е с мен и да иска отново да сме заедно ?
    ?!
    въри са гръмни някъде ма.. поне като не даваш свястни коментари изобщо недей да пишеш аре изчезвай

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Може би каквото сте имали, вече сте го "изпили". Не сте се виждали толкова много време, той е на съвсем различно място със съвсем друг начин на живот. Не мога да кажа, не ви познавам, но според мене той е търсел по-скоро повод.

И все пак, колкото и да го обичаш всеки човек си има вътрешна стойност. Ще е неприятно ако се разделите, но продължи напред. Защото колкото и да е голямо желанието ти да бъдете заедно, ако и той няма - нещата няма да се получат. Успех!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Когато си дойде просто поговорете, извини му се пак кажи колко съжаляваш за това че си го обидила и че не си искала.Тогава ще разбереш момчето какво иска дали иска да бъде стеб или не или просто приятели а не може би!!!
    подкрепям
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Опита ли да му кажеш това, което каза на нас?!
    Every girl needs 3 things in her life:
    LOVE-to make her weak
    ALCHOHOL-to make her strong
    and BFFs when both things make her hit the floor... XD

Според мен,той не иска да бъде с теб,затова ти го е казал, и те е накарал несъзнателно да го обидиш. Ако той те искаше имаше чувства към теб,нямаше да ти каже,че не иска да има нищо м/у вас.Най-добре като се пребере седнете и поговорете като големи хора,каквото и да стане вдигни си главата и продължи напред,без да се обръщаш назад. Скайп - събира - скайп -разделя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си