.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Kak да я спечеля ?

Здравейте! Искам да споделя нещо с вас. Харесах си 1 моя приятелка. Тя е на 17, а аз на 16. Виждаме се в училище, когато излизам с моята компания се срещаме по някога в заведенията и също така на местата където танцуваме заедно(в ансамбъла). Приказката си я имаме и всичко останало, но аз я харесвам и имам доста големи симпатии към нея и искам да направя нещо по въпроса за да стане нещо. Давайте съвети и ако не съм достатъчно изчерпателен, моля питайте
    Надявам се да не ме нахукате и да ми се скарате, а да ми помогнете

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    А виждаш ли нещо подобно от нейна страна,ако няма нищо ще ти е трудно.
    Но пък защо не я поканиш да излезнете (:.

Ами просто си пробвай късмета ... покани я да излезнете пък нищо не се знае ... все пак е по-добре неуспешен опит , отколкото пропусната възможност !!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

или ако те е исрам да си признаеш в очите й.. незабравяй че има и скайп

Цитирай Първоначално написано от zlonamerena
    или ако те е исрам да си признаеш в очите й.. незабравяй че има и скайп
    Глупости. Скайпът е абсолютна идиотщина за пъзльовци или несериозници. Ако имаш леля или куче в Америка и иская да ги чуваш често - ок, но не се пробвай да я сваляш с мишката си....

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^^ Абсолютно!!
    В никакъв случай не по скайп.
    Така... първо кажи дали забелязваш нещо от нейна страна. Ако да-действай. Кажи й какво чувстваш- очи в очи!!! И ако иска и тя- тръгвайте.
    Ако не- може да пробваш с материалите тук.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Благодаря за отговорите. Ами незнам дали и тя изпитва нещо към мен, но има някакви симпатии. Вчера се прибирам от тренировки и тя седнала с едни нейни приятелки и си лафят. Аз изобщо не я видях, а тя още от заведението ми се развика по име и почнахме си лафим. Уж беше за 5-10 мин., а то стана час :Д. Мисля да поизчакам поне месец, тъй като влеченията ми към нея започнаха преди няколко дена, но са силни и мисля, че трябва да имам повече време да разбера какжо мисли за мен и как ме чувства.

Мега фен
    Град
    Earth...
    На покер

Чакай си, то няма други момчета, които да я свалят....щом си си дал усилие да пишеш във форумът, значи малко от малко я харесваш. Кто си взел решение да я сваляш недей отлага. А и фактът, че те е викала отдалеч....

нищо няма да станее ...

осъзнай се тя е по голяма от теб ..

Обичам те !

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    нищо няма да станее ...

И кво значение има тва.. Една година нищо не е
    Аз съм на мнение да действаш.. със сигурност има нещо от нейна страна.. давай ,вижте се .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Покани я на среща, докато осмисляш чувствата си Мисля, че така ще усетиш наистина какви са, а и можеш да разбереш дали тя изпитва същото успех

Като начало - годините нямат абсолютно никакво значение, а и във вашия случай е една годинка... Сега вече към въпроса - говори с нея, кажи й какви намерения имаш към нея и най-важното - не я притискай! Хората никак не обичат да им се дава зор и да ги притискат. Действай както сметнеш за добре, аз просто давам някой съвет, за да не стават издънки иначе за другото можеш да се справиш. Стискам палци.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не чакай цял месец.Много време е.

Поговорете .. все пак можеш да отделиш малко време да и кажеш това което искаш.. приказвате си по един час.. ами давай ти си.. както се казва по нагоре надали само ти я искаш.. действай докато е време подобре пропилян опит.. отколкото пропуснат шанс

Не можеш да я спечелиш като правиш това или онова. Тя трябва да те хареса такъв какъвто си. Покани я да излезете. Кажи ѝ какво чувстваш.
    Успех!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Питай я дали иска да излезете

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    и аз я харесах твойта приятелка
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    нищо няма да станее ...

И кво значение има тва.. Една година нищо не е
    Аз съм на мнение да действаш.. със сигурност има нещо от нейна страна.. давай ,вижте се .
    тея 95 момичетата колко са ограничени...нямам думи...по темата: опознай се с момичето и я покани да излезете, както казаха другите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си