- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелката ми ме дразни...
може да прозвучи тъпо но на приятелката ми и доиде по рано а тя е една год. по малка от мен .. сега само ми се хвали и ми обяснява колко ми е хубаво че още нямам този проблем .... опитвам се да не и обръщам внимание и й казвам че тя е прецаканата а не аз но тя продължава да ми се фука и на купона в последния ден когато бяхме на лагер заедно обяснява на всички как не трябва да пия алокхол защото още не съм била жена .... поговорих с нея и тя пак ми се прави на важна а няма как да я отбягвам защото сме съседки ... моля ви кажете как мога да и натрия носа или нещо такова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре,не се занимавай с нея.Едва ли ти е толкова голяма приятелка,щом се отнасяя така надменно с теб и си позволява да говори така за теб пред другите,че не си жена и т.н.![]()
+1! И според мен истинските приятели не се отнасят така със познатите си!Първоначално написано от lady__bird
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Според мен и 2те ви тресе пубертета и се чудите как да се направите на интересни.
Споко бе мацке и ти ша сложиш памперс кефи се докато още нямаш![]()
Първоначално написано от radeberger
Mного им е.Лапешка работа.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
А ти на колко си години? И понеже предполагам, че сте на не повече от 14 години какъв алкохол ще пиете, бре?! Замисли се дали наистина не сте прекалено малки!А относно цикъла, спокойно, и на теб ще ти дойде. До тогава си живей детството.
Ти да не си правила секс с твоята приятелка, че темата е тук?!
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Отново детски истории...Най-добре следващия път,когато ти заговори отново за нейната менструация,вземи най-близкия до теб предмет и й го забий в главата,та да млъкне...Ти пък вземи един нож,докато тя е още в безсъзнание,нарежи си веничките и събирай кръвта в една чашка.Когато тя стане й кажи "Ето!И аз вече имам менструация!..."....................
МОМИЧЕ СЪМ!!!
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Като ти е толкова зор,кажи й,че и на теб ти е дошло.Само не я разбирам тая какво толкова се фука..на мен ми дойде на 14 и бях адски нещастна.Боли,кървиш,лошо ти е...И това е повод за фукане?!![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Един вид, че е жена и е по-голяма.Първоначално написано от Extremescream
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Убийствена логика имат децата![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Тъпи лапета...![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Натрий носа и на нея...Първоначално написано от nicoke2
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
хуя ми е 27 сантиметра,знаете ли
Говнааааааааааа
На тая възраст е нормално да се "фукат" с това..защото ве4е може и да се "фака"Първоначално написано от Claymore
не че ако няма не може ама...
![]()
Първоначално написано от xinfamous
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Мисля, че с това мнение темата е изчерпана.Първоначално написано от Fritz
![]()
Няма кво повече да се добави..Първоначално написано от Legenda
![]()
За мен винаги има какво да се каже още - красив съм,интелигентен,с чувство за хумор,умея да готвя,разбирам от електроника,от двигатели,от генно инжинерство,от музика (критик съм) и какво ли още не,ако се сетя нещо още за себе си,ще го добавя![]()
Говнааааааааааа