.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

приятелката ми ме дразни...

може да прозвучи тъпо но на приятелката ми и доиде по рано а тя е една год. по малка от мен .. сега само ми се хвали и ми обяснява колко ми е хубаво че още нямам този проблем .... опитвам се да не и обръщам внимание и й казвам че тя е прецаканата а не аз но тя продължава да ми се фука и на купона в последния ден когато бяхме на лагер заедно обяснява на всички как не трябва да пия алокхол защото още не съм била жена .... поговорих с нея и тя пак ми се прави на важна а няма как да я отбягвам защото сме съседки ... моля ви кажете как мога да и натрия носа или нещо такова

Голям фен Аватара на xinfamous
    Изчезни.
    Can It All Be So Simple ?

По-добре,не се занимавай с нея.Едва ли ти е толкова голяма приятелка,щом се отнасяя така надменно с теб и си позволява да говори така за теб пред другите,че не си жена и т.н.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Егати и темата,само за този раздел е

Супер фен Аватара на radeberger
    На по 11-12 години ли сте

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lady__bird
    По-добре,не се занимавай с нея.Едва ли ти е толкова голяма приятелка,щом се отнасяя така надменно с теб и си позволява да говори така за теб пред другите,че не си жена и т.н.
    +1! И според мен истинските приятели не се отнасят така със познатите си!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Според мен и 2те ви тресе пубертета и се чудите как да се направите на интересни.

Повече от фен Аватара на LDto
    Споко бе мацке и ти ша сложиш памперс кефи се докато още нямаш

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    На по 11-12 години ли сте

Mного им е. Лапешка работа.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    А ти на колко си години? И понеже предполагам, че сте на не повече от 14 години какъв алкохол ще пиете, бре?! Замисли се дали наистина не сте прекалено малки! А относно цикъла, спокойно, и на теб ще ти дойде. До тогава си живей детството.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ти да не си правила секс с твоята приятелка, че темата е тук?!
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Отново детски истории...Най-добре следващия път,когато ти заговори отново за нейната менструация,вземи най-близкия до теб предмет и й го забий в главата,та да млъкне...Ти пък вземи един нож,докато тя е още в безсъзнание,нарежи си веничките и събирай кръвта в една чашка.Когато тя стане й кажи "Ето!И аз вече имам менструация!..."....................
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Като ти е толкова зор,кажи й,че и на теб ти е дошло.Само не я разбирам тая какво толкова се фука..на мен ми дойде на 14 и бях адски нещастна.Боли,кървиш,лошо ти е...И това е повод за фукане?!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Като ти е толкова зор,кажи й,че и на теб ти е дошло.Само не я разбирам тая какво толкова се фука..на мен ми дойде на 14 и бях адски нещастна.Боли,кървиш,лошо ти е...И това е повод за фукане?!
    Един вид, че е жена и е по-голяма.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Убийствена логика имат децата
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Тъпи лапета...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Re: приятелката ми ме дразни...

Цитирай Първоначално написано от nicoke2
    може да прозвучи тъпо но на приятелката ми и доиде по рано а тя е една год. по малка от мен .. сега само ми се хвали и ми обяснява колко ми е хубаво че още нямам този проблем .... опитвам се да не и обръщам внимание и й казвам че тя е прецаканата а не аз но тя продължава да ми се фука и на купона в последния ден когато бяхме на лагер заедно обяснява на всички как не трябва да пия алокхол защото още не съм била жена .... поговорих с нея и тя пак ми се прави на важна а няма как да я отбягвам защото сме съседки ... моля ви кажете как мога да и натрия носа или нещо такова
    Натрий носа и на нея...
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

хуя ми е 27 сантиметра,знаете ли
    Говнааааааааааа

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Един вид, че е жена и е по-голяма.
    На тая възраст е нормално да се "фукат" с това..защото ве4е може и да се "фака" не че ако няма не може ама...

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Изчезни.
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Мисля, че не е за този раздел.

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    Мисля, че с това мнение темата е изчерпана.

Цитирай Първоначално написано от Legenda
    Цитирай Първоначално написано от Fritz
    Мисля, че с това мнение темата е изчерпана.
    Няма кво повече да се добави..

За мен винаги има какво да се каже още - красив съм,интелигентен,с чувство за хумор,умея да готвя,разбирам от електроника,от двигатели,от генно инжинерство,от музика (критик съм) и какво ли още не,ако се сетя нещо още за себе си,ще го добавя
    Говнааааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си