.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Fritz
    За мен винаги има какво да се каже още - красив съм,интелигентен,с чувство за хумор,умея да готвя,разбирам от електроника,от двигатели,от генно инжинерство,от музика (критик съм) и какво ли още не,ако се сетя нещо още за себе си,ще го добавя

Манеееее де да бяха всички като тебееее...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

не мисля,че е възможно,аз съм богопомазан
    Говнааааааааааа

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Fritz
    не мисля,че е възможно,аз съм богопомазан
    Ееее извинете.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

не се притеснявай,също така съм милосърден и отзивчив,разбирам от всякакви неща,ако нещо те притеснява-питай ме
    Говнааааааааааа

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Що за приятелки сте вие ? Едната се прави на кифла пред другата, защото има цикъл, а другата се чуди как да и натрие носа ? Да ви няма човек приятелството на вас, представям си как обичате.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Абе ти пък и кажи ,че имаш оригинална кукла за 200 кинта ..дали па няма да е sad ;х

,, 1.во тфа за раздела ли е? кфо общо има приятелката ти с секса ? по темата - не ти е приятелка , ти и кажии да не прави секс до края на живота си щото може да забременеее ,, пъ като забременее не може да пиее ,, не бее бзкк ,, да не ти пука кфо ти викаа ,, малко я отбягвай докато и минее кефаа ,, ш видиии тя като ии доййдее еднаа болезнанна менструацияя ,, тогаз я питай искаш ли на басейн ? неска е хубав денн ,, бее когато ти е времето ии при тебе ще дойде ,, не ти е дотрябвало ,,

Цитирай Първоначално написано от nikoll4479
    ,, 1.во тфа за раздела ли е? кфо общо има приятелката ти с секса ? по темата - не ти е приятелка , ти и кажии да не прави секс до края на живота си щото може да забременеее ,, пъ като забременее не може да пиее ,, не бее бзкк ,, да не ти пука кфо ти викаа ,, малко я отбягвай докато и минее кефаа ,, ш видиии тя като ии доййдее еднаа болезнанна менструацияя ,, тогаз я питай искаш ли на басейн ? неска е хубав денн ,, бее когато ти е времето ии при тебе ще дойде ,, не ти е дотрябвало ,,
    мерси за отговора

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Напусни къщата на Big Brother дебил такъв !

Голям фен Аватара на SWT

:d

фука ти се щот има цикъл ебахти простотията човек такова нещо не бях чувала

Цитирай Първоначално написано от lady__bird
    По-добре,не се занимавай с нея.Едва ли ти е толкова голяма приятелка,щом се отнасяя така надменно с теб и си позволява да говори така за теб пред другите,че не си жена и т.н.
    Ами говори с нея или просто се дистанцираи от нея.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на FuckedUp

Re: :d

Цитирай Първоначално написано от SWT
    фука ти се щот има цикъл ебахти простотията човек такова нещо не бях чувала
    Мн си спряла,бе !! К'фо връщаш стари теми..тъпи деца!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Е , на няколко места забрави да сложиш "аа"

Цитирай Първоначално написано от Exidee

Е , на няколко места забрави да сложиш "аа"
    Съжалявам за спама, ама не мога да се сдържа...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    т'ва к'во общо има със секса?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Ти да не си правила секс с твоята приятелка, че темата е тук?!
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

ЪъЪъ... Щом сте съседки пусни и 1 C4 в двора да си поиграе малко

Е*и й майката..пък и какво ти пука толкова,радвай се даже..1 година без главоболие,болки в корема и памперси 7 дни в месеца... На мен първият път ми дойде лятото след 7 клас ии помня как се бях стресирала и ми беше гадно..надявах се още по-късно да дойде..Сега вече дори не ми прави впечатление.. да не ти пука,не ти е приятелка щом се опитва да те унижи/дори по такъв безсмислен начин,аз ако бях яко щеше да изяде нацепката /
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 1:25 pm Заглавие: приятелката ми ме дразни...
    Яко злета..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си