- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ли...?
до сега не съм правила секс и искам да питам момичетата дали първия път е боляло и какво е усещането![]()
![]()
пробвай да седнеш на кракЪ на стола ... с оная си работа .... и ела ни кажи боли ли
Аз пък ще ти отговоря сериозно. Ако имаш съответната нагласа и възбуда, а партньора ти е достатъчно внимателен няма да усетиш болка.Първоначално написано от nicoke2
БОЛИИИИ ВЕЕ!!! НЕДЕЙ,КЕ УМРЕШ! Усещането е сякаш те режат с нож отвътре! Малко хора са оцелявали след подобна зверщина!
Can It All Be So Simple ?
делеее няма такъв смяхМай има хора,които си правят разни теми,колкото да отбиват скуката
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Оставиги тези кво приказват .... Еми ако момчетоти те предостави много добре и ти се отпуснеш няма да усетиш болка а по-скоро удоволтвие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичетата казват, че е ужасяваща болка.....няма бе, майтапя се, хахаха
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Има друга тема дето пише, че се дразни на някаква нейна приятелка , 'щото имала цикъл пък тя не..Първоначално написано от DarkTemplar
Едва ли е на повече от 12.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Мда, забелязах. И за какъв секс е тръгнала да мисли, като е още дете и дори не й е дошло? Понякога сериозно се изумявам...Първоначално написано от bebe7o
Първоначално написано от DarkTemplar
детето бърза че идва 2012 и няма да може да се начеша .... Лапешка работа
това обяснява тъпия й въпросПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
А бе какво и да говорите и да е нежен и да е бавно пак си боли,и момчетата ще ми обесняват ,че не боли изпитайте го вие да видите,не е болка за умиране търпима болка е но си боли,
![]()
Първоначално написано от bebe7o
![]()
![]()
![]()
Авторке на колко си всъщност?![]()
.. защото ако наистина нямаш поне 15 (в което силно се съмнявам) за къде си се разбързала?! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По всичко се вижда, че на авторката и е рано за секс.
Представете си колко информация има по въпроса, щом още се тормози от това, дали боли. Ако беше поразровила поне малко в този раздел, щеше да намери най-малко 50 теми, отговарящи на нейният въпрос.
И спря да се върти за миг земята..
Виж.. нормално е да боли, но ако смяташ да правиш нещо избери най подходящото мочме .. не го казвам като някаква мечтателка или нещо такова просто ако той е подходящия 1 ... ще знае какво да прави и 2.. когато те заболи или ще спре за малко или ще напрви всичко възможно да не те боли толкова .. замисли се по този вапрос ..знам че мислиш че трудно ще разбереш кои е подходящия, но не е така .. не барзай .. когато дойде момента ще разбереш че това е той.. на мен лично ми се случи така ..
![]()
аа и един съвет .. не планирай нощо .. остави нещата сами да се развият така удоволствието ще е пално .. повярваи ми ще се изненадаш какви неща можеш да правиш дори без д аси мислила за това![]()
Ами естествено, че боли, че то първия път няма толкова удоволствие, пък и при мин свърши много бързо ии .. нищо не разбрах освен, че ме боля 5-10 мин![]()
Всичко зависи от нагласата. Ти трябва да се отпуснеш, а партньора ти да е опитен и внимателен. И най-вече не мисли как примерно ще те боли и т.н., защото като си го внушиш, няма да ти бъде никак приятно. Ще започнеш да се стягаш и тогава партньора ти няма да може да проникне в теб и наистина ще започне да боли много.
Купи си една бормашина ... изпробвай я и кажи дали боли..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
стига сте се гаврили с лапето
ми може да боли, може и да не боли, но ако те отворят с някой здрав и дебел чеп, повярвай ми няма начин докато ти го вкарат да не те заболи, но повярвай после ще ревеш от кеф, пък и 100% ще те отвори първия път
+1Първоначално написано от dimitar_ak
Искам да кажа, че не е болка за умиране... лично мен не ме боля много, усещането е приятно, но със всеки следващ път е все по-хубаво![]()