- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ли...?
До колкото разбирам искаш просто да се усведомиш "авторке" когат съм отварял дествено ...извода е, че в началото усещането е като лек натиск и постепенно удоволствието натделява ..но щом си се разбързала си намери някой и виж дали ще боли не можем да ти помогнем![]()
Мен нито първия ,нито втория ,нито третия път ме е боляло ,имаше малко кървене и първия път неусетих ,кои знае какво ,но с времето стана доста приятноПървоначално написано от nicoke2
![]()
sleda ot lubovta
нито съм тръгнала да правя секс нито нищо... просто исках да разбера какво е усещането![]()
![]()
И разбра ли какво еПървоначално написано от nicoke2
.Почувства ли,докато чете ? ,,
Яяя не се звери беПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
Нормално е да те боли първия път , но ще свикнеш![]()
Ammmiiii ... use6taneto e naistina stranno ... nooo men li4no izob6to ne me bolq ^^ pri vseki e razli4no ... s16to taka zavisi i ot mom4eto ... I bih kazala 4e nai-vajni sa 4uvstvata !!! Trqbva da si sigurna 4e p1rviq p1t 6te e s nqkoi specialen ... aa neee da re6i6 4e prosto iska6 ve4e da si qka (kato ne si devstvena) ii da havne6 nqkoi da te iz*uka ^^ gledai toi da e v/u teb kato ti e za pr1v p1t ^^:P
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
ем..ако си достатъчно възбудена едвали ще боли може да усетиш някаква болка но е съвсем нормално... при мен не боля , защото ссъм с човека който обичам , а й ме възбуди достатъчнохих
Първоначално написано от Hilary_
Иска го момичето![]()
![]()
---------------------------------------------
Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata![]()
Първият път специално , ще е по-добре , ако ти си му отгореПървоначално написано от CrystalEye
ще оставя сама да се досетиш защо
![]()
Не е вярно и да си най - възбудения човек на света пак си има болкаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
много
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Shut up biatch ! Лапай и гълтай, за тва си направена!Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
По темата: No pain,no gain!
Айде да не отваряме чат стая.
nicoke2, може би вече си добила представа как стоят нещата от няколкото сериозни отговора в темата, но ако трябва да се каже на кратко - ЗАВИСИ.
Зависи от това дали си достатъчно възбудена,отпусната, дали момчето те предразполага и се отнася внимателно, дали му имаш доверие, дали правиш секс с чувства или просто, за да видиш какво е и т.н. Но дори всички тези фактори да са благоприятни не е гаранция, че няма да усетиш някаква болка. А ако се усети - тя обикновено е в началото за малко и ако имаш позитивна нагласа за всичко, болката ще мине и замине без да разбереш.