.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: боли ли...?

Град
    Pleven
    До колкото разбирам искаш просто да се усведомиш "авторке" когат съм отварял дествено ...извода е, че в началото усещането е като лек натиск и постепенно удоволствието натделява ..но щом си се разбързала си намери някой и виж дали ще боли не можем да ти помогнем

Re: боли ли...?

Цитирай Първоначално написано от nicoke2
    до сега не съм правила секс и искам да питам момичетата дали първия път е боляло и какво е усещането
    Мен нито първия ,нито втория ,нито третия път ме е боляло ,имаше малко кървене и първия път неусетих ,кои знае какво ,но с времето стана доста приятно
    sleda ot lubovta

нито съм тръгнала да правя секс нито нищо... просто исках да разбера какво е усещането

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    нито съм тръгнала да правя секс нито нищо... просто исках да разбера какво е усещането
    И разбра ли какво е .Почувства ли,докато чете ? ,,

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Още една тема пуснете
    Яяя не се звери бе

Нормално е да те боли първия път , но ще свикнеш

Ammmiiii ... use6taneto e naistina stranno ... nooo men li4no izob6to ne me bolq ^^ pri vseki e razli4no ... s16to taka zavisi i ot mom4eto ... I bih kazala 4e nai-vajni sa 4uvstvata !!! Trqbva da si sigurna 4e p1rviq p1t 6te e s nqkoi specialen ... aa neee da re6i6 4e prosto iska6 ve4e da si qka (kato ne si devstvena) ii da havne6 nqkoi da te iz*uka ^^ gledai toi da e v/u teb kato ti e za pr1v p1t ^^ :P
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

ем..ако си достатъчно възбудена едвали ще боли може да усетиш някаква болка но е съвсем нормално... при мен не боля , защото ссъм с човека който обичам , а й ме възбуди достатъчно хих

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Има друга тема дето пише, че се дразни на някаква нейна приятелка , 'щото имала цикъл пък тя не.. Едва ли е на повече от 12.

Авторке на колко си всъщност?
    .. защото ако наистина нямаш поне 15 (в което силно се съмнявам) за къде си се разбързала?! ..

Иска го момичето

---------------------------------------------
    Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от CrystalEye
    Ammmiiii ... use6taneto e naistina stranno ... nooo men li4no izob6to ne me bolq ^^ pri vseki e razli4no ... s16to taka zavisi i ot mom4eto ... I bih kazala 4e nai-vajni sa 4uvstvata !!! Trqbva da si sigurna 4e p1rviq p1t 6te e s nqkoi specialen ... aa neee da re6i6 4e prosto iska6 ve4e da si qka (kato ne si devstvena) ii da havne6 nqkoi da te iz*uka ^^ gledai toi da e v/u teb kato ti e za pr1v p1t ^^ :P
    Първият път специално , ще е по-добре , ако ти си му отгоре ще оставя сама да се досетиш защо

Re: боли ли...?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    до сега не съм правила секс и искам да питам момичетата дали първия път е боляло и какво е усещането
    Аз пък ще ти отговоря сериозно. Ако имаш съответната нагласа и възбуда, а партньора ти е достатъчно внимателен няма да усетиш болка.
    Не е вярно и да си най - възбудения човек на света пак си има болка

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Много като тебе вече плакаха ..

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    много
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Още една тема пуснете
    Яяя не се звери бе

Нормално е да те боли първия път , но ще свикнеш
    Писна ми всеки ден да пускат по 10 такива теми..
    Тъпи ли са? Или неграмотни? Има си търсачка! ;

п.п.
    Не ми казвай к'во да правя.
    Shut up biatch ! Лапай и гълтай, за тва си направена!

По темата: No pain,no gain!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Айде да не отваряме чат стая.

nicoke2, може би вече си добила представа как стоят нещата от няколкото сериозни отговора в темата, но ако трябва да се каже на кратко - ЗАВИСИ.
    Зависи от това дали си достатъчно възбудена,отпусната, дали момчето те предразполага и се отнася внимателно, дали му имаш доверие, дали правиш секс с чувства или просто, за да видиш какво е и т.н. Но дори всички тези фактори да са благоприятни не е гаранция, че няма да усетиш някаква болка. А ако се усети - тя обикновено е в началото за малко и ако имаш позитивна нагласа за всичко, болката ще мине и замине без да разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си