Идеята за тази тема дойде след като прочетох няколко от темите във този раздел.

Преди да пишете някакви въпроси от типа "Как да стана Хакер?" "Как се хаква нещо си? " помислете дали сам неможете да откриете дали това е възможно.Хакерството не е само хакване на сайтове,разбиване на пароли и такива.Не си мислете че примерно щтом някой може да преинсталира системи е хакер.Няма смисъл да давате 30 40 лева (толкова е горе долу в момента едно преинсталиране) на някой.Можете и сами.Ако нещо не ви е ясно - питайте.И аз,а надявам се и другите потребители със радост че ви помогнем ако имате някакъв проблем.Много хора искат да намерят паролата на някой Skype акаунт,поща а дори и да хакват други компютри.Има много начини за тези действия.Няма да ви кажа за никое от тях,тай като така е по - добре за вас,за мен а и за други потребители.Ще ви дам няколко съвета :
НИКОГА -
1.Не си правете поща в www.abv.bg
2.Не използвайте така наречените програми за разбиване на пароли - най - много себе си да заразите с нещо.
3.Никога не натискайте изкачащите банери когато разглеждате някоя страница.

Това са само 3 от многото неща които не трябва да правите.Не си мислете че щом имате антивирусна и сте ОК - господаря на защитените.Антивирусните са хубави (някой от тях).Ще ви препоръчам ESET NOD32 Smart Security v3.0.667.0.Има я в Замунда.Не вярвайте на лъжите че щом научите езиците за програмиране и вече сте хакер.Щом сте ги научили значи сте доста напреднали от доста други но не сте и хакери.Хубаво е също така да сте с операционна система Linux.Тя бе създадена от хакери.Тя на пръв поглед е доста по сложна от Windows но когато сте с Windows и искате да разбирате от компютри е все едно да искате да станете плувец и да се учите да плувате в локва.Самият АЗ не съм с Linux (макар че много ми се иска) тай като все още много малко програми работят под тази операционна система.Написах ви да не си правите поща в АБВ.Ами да ..... там се влиза в всеки профил като у дома си.Бих ви препоръчал Yahoo & Co или ако не разбирате там как става mail.bg.Веднъж в един форум бях гледал как едно момче питаше за нещо другите (не помня за какво).Те обаче го излъгаха и му казаха да напише "Echo y | format c:" в конзолата.За тези които незнаят тази команда казва да компютъра ви да форматира диска където ви е Windows.Момчето наистина пишеше това което му казват и тай като след тази команда иска потвърждение той питаше къде какво да напише.Много ме дразнят такива разбиратели които се бъзикат с другите.Също така има много книги и статий (някой от които могат само до бъркотия да доведат) които могат да ви помогнат да понаучите това - онова.Видях че tqnko е написал тема за езиците.Някой от тях са много сложни но ако сте решили да учите ви препоръчвам HTML,XHTML,CSS.Това са най - разпространените компютърни езици.

В момента немога да се сетя какво друго да ви напиша ако някой има някакви въпроси да пита.Ако нещо съм пропуснал (то е ясно че съм) да пише.