.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

prince of persia: the 2 thrones

От 3 дни се опитвам да си инсталирам играта и не става и не става! иска ми някакъв сиди кей, търсих в google, търсих къде ли не, и нито един не става! Уж в торента имаше крак, ама никъде го няма.. понеже не съм много по инcталациите на игри, ако някои може да ми помогно направо ще е златен

Супер фен
    Най вероятно crack-a е на виртуалния диск ... след като заредиш с daemon tools или с каквото зареждаш виртуалните дискове влез в my comp. и където се вижда диска с принца натисни десен бутон и избери open (отвори) и така ще видиш какво има в диска ... провери за папка crack (може crack-a да е в папка с името на групата която е правила релийза, примерно: Reloaded, Skidrow и др.) та копираш crack-а и го поставяш в папката на играта и готово

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Най вероятно crack-a е на виртуалния диск ... след като заредиш с daemon tools или с каквото зареждаш виртуалните дискове влез в my comp. и където се вижда диска с принца натисни десен бутон и избери open (отвори) и така ще видиш какво има в диска ... провери за папка crack (може crack-a да е в папка с името на групата която е правила релийза, примерно: Reloaded, Skidrow и др.) та копираш crack-а и го поставяш в папката на играта и готово
    oлее мерси мноооогооо ще те обичам вечно!!!!!!!!

Супер фен
    хахаха ... ок ама да не забравиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си