Всяка година ходя на село,я сама,я с някой друг..там имам много приятели и така..но имаше едно момче,което от време на врме съм виждала там и други години,разказвали са ми за него,но досега никога не бяхме говорили.Та преди 2 седмици се върна от Плевен,бил е на изпит за шофьорска книжка и започна да излиза с нас.Все повече се привързвах,за тая една седмица бяхме неразделни.Не ми е казвал нищо,но личеше че не съм му безразлична.Събирахме се всяка вечер,или на купон,или просто на приказки..но вчера ми се наложи да се прибера в София,и всичко приключи.Още откакто се запознахме,не мога да спра да мисля за него,имах сериозен приятел,но се разделих с него,защото се измъчвах така..тая нощ не съм мигнала,и мога да твърдя че това не е просто лятно увлечение а е истинска любов..но той живее там и няма да можем да се виждаме,сигурно ще намина пак но чак септември и то за 2-3 дни,а нямам никаква идея как ще издържа до следващото лято..имам телефон,скайп,но знам че това е напълно безмислено...моля ви,дайте ми някакви съвети какво да правя...и не,не мога да го забравя
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти