.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 190

Тема: Русия

Град
    Екатеринбург, Русия

Русия

Русия има много имена, някои от тях са Расея, Кацапия, Кацапстан, Москаляндия, Медведстан и т.н. Тя е страната на страхливите идиоти (всъщност те са гении със загадачни души) и вечнозелените домати. Тя заема една седма от цялата суша. В Русия се говорят два езика - цензуриран руски мат и нецензуриран руски мат (мат е псувня).

ГЕОГРАФСКО ПОЛОЖЕНИЕ
    Тя се намира някъде на картата, не може да не я видите поради големите й размери. Над нея никога не изгрява слънце ипоради това по нинакъв начин температурите там не се качват над нулата, поради това улиците в руските градове са затрупани със сняг целогодишно до покривите на сградите.
    Днешната територия се е образувала заради ГКЧП, като след тях територията на страната намаляла на половина.

ПОЛИТИЧЕСКО УСТРОЙСТВО
    Властта в Русия се предава по наследство. Първият Фараон-Баща на Цяла Русия (Фараон-Батюшка Всея Руси) е бил Путин 1-ви Медведолюбивый от династията Путинидов-Силовиков. Той носел титлата "Велик и ужасен, Всевиждащ с очите си, Всеслушащт с ушите си, Всезнаещи мозък, Хан на хановете, Шах на шаховете, Мат на матовете (Цар на псувните), Велик магистър на ордена на КГБистите, Капитан на отбора на олигарсите, Хранител на неизчерпаемото нефтено находище, Източител на газа, Источник на пенсии и заплати, а също така безспъртен Император на Булбастан и Бурятия, Каммъйки и Удмуртия, Чукотка и Биробиджана". Сега този пост заема Великата мечка на Цяла Русия (Великий Медвед Всея Руси), потомък на рода на Новите Руски Мечки, Дмитри Путинович Медвед.

ГЕРБ И ФЛАГ
    Герб на Русия се явява двуглаво животно, по някои сведения орел, по други мечка. В дясната глава на животното има мозък (мозг), а в лявата мосък (моск), това символизира националното разнообразие и самобитност на Русия. В едната си лапа животното държи чук, а в другата балалайка, което символизира неговата работливост и некомплексираност. Флагът на Русия се явява червен парцал с бели и сини полоси и следи от изтрит сърп и чук. Точното местонахождение на полосите е неизвестно.

НАСЕЛЕНИЕ
    Русия е многонационална страна, тя е населена с руснаци, в числото на които влизат руси и евреи, което води след себе си непрестанна борба за антисемитизъм и русофобия, която никога няма да свърши поради отсъствието на надежден критерий за това кой е рус и кой евреин. А някои твърдят, че ако се разровите из някой рус или евреин, то и в двамата ще откриете татарин.
    Основното занятие на руснаците е да пият водка и закусват брези. Основното занятие на евреите е да водят заговор против Русия и да напиват руснаците. Поради това да се живее в Русия е весело и интересно.

ПРАЗНЕНСТВА
    Основни празници на руснаците са: Старата Нова Година, Новата Нова Година, Новата Стара Година, Старата Стара Година, Китайската Нова Година, Православното Рождество, Католическото Рождество, Деня на ражданено на Клара Цеткин, Деня на Мужика, Деня на Светия Патрик, Деня на Святия Вазелин, Деня на Святия Холуин, Деня на превземането на Бастилията, Деня на изобретяването на стъклената чаша, Деня на Априлските Тъпаци.

Ти да не предпочиташ САЩ (Империята на злото) пред Русия?
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Пич, Русия ми е родина и си я обичам и САЩ въобще не ме кефи, но просто след един пост в един друг форум, който ни изкарва диваци реших да проявя самоирония.

Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Пич, Русия ми е родина и си я обичам и САЩ въобще не ме кефи, но просто след един пост в един друг форум, който ни изкарва диваци реших да проявя самоирония.
    Коя държава изкараха диваци?Русия винаги е била най - мощната държава....

Град
    Екатеринбург, Русия
    Евала, мога само ръката да ти стисна за това.

Нас,руснаците. Аз си знам че сме мощни и се гордея с това.

ама за пожарите май пак ще чакате Генерал Зима да ви спаси ... той даже фелдмаршал трябва да е станал вече

Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    ама за пожарите май пак ще чакате Генерал Зима да ви спаси ... той даже фелдмаршал трябва да е станал вече
    Дори генералисимус

Нищо лично против руснаците, ама е забавно да се твърди, че винаги е била най-мощната държава Била е... мощна държава... ама след кат' немците са отишли да я оправят.Та чааакк до Ленин който пък успява да я прее*е качествено.После пък грузинеца и т.н.
    Дано Путин се справи и я пооправи, макар ако съдим по олигарсите- няма да го бъде.

Иначе подобни майтапи са си готини, тип ала Драматика
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Дори генералисимус

Нищо лично против руснаците, ама е забавно да се твърди, че винаги е била най-мощната държава Била е... мощна държава... ама след кат' немците са отишли да я оправят.Та чааакк до Ленин който пък успява да я прее*е качествено.После пък грузинеца и т.н.
    Дано Путин се справи и я пооправи, макар ако съдим по олигарсите- няма да го бъде.

Иначе подобни майтапи са си готини, тип ала Драматика
    тва за генералисимуса и на мен ми мина през главата ама вече бях постнал
    за немци не съм чувал да са я оправяли... а тва за комунизма мисля, че по-скоро я е оправил отколкото да я преебе щот мн се съмнявам ако си беше останала царска Русия дали щеше да издържи поне до есента на 41-ва те допреди комунягите не са били чували за индустрия баси... ама ше видим руския какво мнение ще има по въпроса

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хареса ми.

Русия някога си е била най-могъщата страна. БИЛА...не го отричам. След ВСВ и СВ е доста далече от това определение, въпреки че след САЩ е тя в редицата, но пак бая по-назад.

За Путин не искам да отварям тема изобщо, защото под 10 страници няма да минем. Ще го пишат в учебниците по история някой ден в черната хроника.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Добро утро! Руската армия до комунизма е била горе-долу силна армия, която е имала няколко силни периода и няколко спада. Ще дам пример за състоянието на армията при Екатерина втора и после за Павел 1-ви смятан за отрицателна личност. Състават на Лейб-гвардии Преображенския полк е била такава 8 полковника, 26 подполковника и 6 хил.ч унтер-офицерова дворяни на 3 и половина хил редови при Екатерина. Когато на власт идва Павел той уволнява всичките неспособни и непребиваващи в частите офицери. И в допълнение още цял куп хиляди неща. Междо другото нито един негов военен указ не е отменен даже от комунистите, а две от правилата са валидни и досега - целият зимен ктараул да има в караулното толкова сухи валенки, че да може всеки войник дежурейки да обува сухи и като част от униформата въвежда зимене шинел каюто макар усъвременен и леко изменен като дизайн още стои на въоръжение и е много удобен даже.
    Друго отрцателно на имперската армия е зачитането на традициите, а не на рационализма, така например през ПСВ заради традицията командира винаги да е отпред руската армия успява да запази само 3% от довоеннните офицери, а немската цели 37, защото техните командири са отзад. Армията може да не е имала достатъчно добри винтовки, но по артилерия никой не им е отстъпвал.
    После съветската армия в началото на ВСВ поради младостат си прави доста грешки и използва доста от старите традиции, включително и тази която споменах. Но след войната всичко започва да се основава на рационализма. Благодарение на него в момента има милиони единици старана, ненужна натпурвана в резерв техника от която още не можем да се оттървем - давам само лек пример - 50 000 танка Т-55, 20 000 Т-62, 28 000 Т-64, 5 000 Т-72, 2 000 Т-80, БТР 60 сeрия около 600 000 бройки, БТР 70 и 80 - 200 000 броя, 60 млн. АК-47, 3 млн. АК-74, в резевра има 400 кораба и 120 подводници, които са си изгубили боеспособноста, но са се считали за резевр. Тая техника е само в Русия, а в останалите страни има още и сега всички страдаме от това, че харчиме пари за утилизирането и, вместо да копуваме ново оръжие. Междо другото АМК, американците може и да имат супер неконвкционални оръжия, но конвекционалните им куцат и то доста, при нас пък е обратното. Допускате грешката на Хрущов. Междо другото видя ли клипчето в Началото на една световна катастрофа, което съм постнал. В същото време съветската армия, не говоря за РККА,а за ВС на СССР - ЕрКеКеА са били пълни развртници, но след преструкторирането във ВС войниците имат един от най-високите бойни духове, който също го получаваме в наследство, отлично обучени генерали, техника която, за да я повредиш трябва да си магьосник и някои оръжия, които и до ден днешен нямат аналози. При интерес ще ги изброя, сега ме вързи, все пак е почти 8 сутринта и още не съм се разсънил.

за Царска Русия имах предвид, че армията им е смотана от 1877-78 година нататъка, иначе преди това са били силни да

Град
    Екатеринбург, Русия
    за Царска Русия имах предвид, че армията им е смотана от 1877-78 година нататъка, иначе преди това са били силни да
    Силни са заради Павел 2-ри, ако той не беше направил решителните реформи нямаше да са толкова силни.

Питах кой се е опитал да ви изкара такива?Сигурно ще да са хамериканците, които с един петролен разлив не могат да се оправят...

Град
    Екатеринбург, Русия

Питах кой се е опитал да ви изкара такива?Сигурно ще да са хамериканците, които с един петролен разлив не могат да се оправят...
    Извинявай, не съм ти разбрал правилно въпроса. То да беше един, това бяха доста заблудени идиотчета.

Град
    Във Вдругиден
    Руския народ - те са братя славяни!
    Вятъра в главата винаги е попътен

Цитирай Първоначално написано от bateGoyko
    Руския народ - те са братя славяни!
    По култура, религия и език са ни братя, но не и по кръв...ние сме траки, а те славяни А САЩ само за момента е силна....след 20-30 годинки САЩ ще е зад Русия, ЕС и Китай.....

Град
    Във Вдругиден

БРАТЯ СЛАВЯНИ !

БРАТЯ СЛАВЯНИ !
    Вятъра в главата винаги е попътен

Re: БРАТЯ СЛАВЯНИ !

Цитирай Първоначално написано от bateGoyko
    БРАТЯ СЛАВЯНИ !
    Братя славяни, ама друг път...ние сме траки....

Град
    София
    При нас, поне според това което съм чел славяните и траките са се смесили в едно, защото битът им бил много близък. Така че не си прав, че сме траки.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    При нас, поне според това което съм чел славяните и траките са се смесили в едно, защото битът им бил много близък. Така че не си прав, че сме траки.
    Траките са били най - многобройният народ след индийците по онова време имало е смеска, но траките са били много повече от славяните...затова днес, повечето българи сме с черна коса и тъмни очи...а славяните както знаеш са руси със сини очи Затова съм прав, че сме траки

ааа ти смяташ ли българите дето са дошли от Азия? и факта, че към 681-ва траките са били попретопени... ?

Град
    София
    Траките са били с червени коси, а от прабългарите идва черната коса. Освен това тук прабългарите са идвали няколко пъти през пътешествиятаси, и това не е втора, а четиринадесета България. Освен тов, KarlDionic, прабългарите са дошли на една вълна и са се заселили, но постоянно са завземали нови територии населени със славяни, гърци и траки, така че по-скоро прабългарите са претопените. Това мисля, че и БЕРКУТ може да ти го потвърди, защото манталитета и чертите на лицето на българите Кабардино-Балкария силно се различават от тези на нас.

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Траките са били с червени коси, а от прабългарите идва черната коса. Освен това тук прабългарите са идвали няколко пъти през пътешествиятаси, и това не е втора, а четиринадесета България. Освен тов, KarlDionic, прабългарите са дошли на една вълна и са се заселили, но постоянно са завземали нови територии населени със славяни, гърци и траки, така че по-скоро прабългарите са претопените. Това мисля, че и БЕРКУТ може да ти го потвърди, защото манталитета и чертите на лицето на българите Кабардино-Балкария силно се различават от тези на нас.
    Това добре го знам, а можеш ли да ми обясниш къде са изчезнали траките?Въобще не е потвърдено, че траките са били рижави Обясни ми защо повечето от нас нямат нито руса коса, нито пък сини очи?Траките са имали същият генотип, като днешните българи

Град
    София
    Според Стефан Цанев, Петър Константинов и съставителите на академичното издание на БАН (четох го като кандидатствах в НГДЕК) са рижави. Щети цитирам и Херодот относно тях: Те не вярват, че умират! Макар и могъщи те са били доста военолюбиви и може в един момент да е станало така, че да са намалели от войните толкова много, че да са се самопогубили. Нали знаеш, колкото по-голям, толкова по-тежко пада. Има доказателства, че българите сега, като външност не са това което са били няколко века назад - нашия генофонд е толкова богат, турците за 500 са го убогатили много, гърците също.

Имах предвид, че всичките, след съпругата на Иван Грозни (а дотогава е имало само княжество) са практически немци Екатерина Велика, Петър Велики (прусак), цялата династия Романови Ако ги е нямало тях, а някой тъмен... руски.... субект, какво ли щеше да е, не ми се мисли

Всъщност, нищо лично против руския народ, горките и те са изстрадали много, дори са репресирани повече от нас през сравнително последните години.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си