.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 190

Тема: Русия

Град
    Екатеринбург, Русия
    Защо да сме репресирани в момента. Това че на протестите ОМОН много бие си е правилно, комунистите вече нямат право на глас предвид какво направиха със страната.
    Междо другото mitternacht във всички европейски царски фамилии има немска кръв, не само при нас.
    Освен това родът на Петър 1-ви датира още от 16 век, много преди Петър и е бил болярски род. Баща му е женен за рускиня и няма как да има швабска кръв, но вече всички след него имат заради Екатерина и няколко други императрици.

Но лично мед ако питаш, относно армията най-успешен е Павел 1-ви, защото той единствен се грижи за здравето и живота на обикновенните войници, а не само на генералите и офицерите.

Има и версия че Павел 1-ви не е наследник от Петър 3-ти, а от граф Сергей Сатилков, който е бил руснак.

Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    ааа ти смяташ ли българите дето са дошли от Азия? и факта, че към 681-ва траките са били попретопени... ?
    Претопедни не чрез кръв, а чрез език и култура...кръвта ни е тракийска каквото и да си говрим
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Според Стефан Цанев, Петър Константинов и съставителите на академичното издание на БАН (четох го като кандидатствах в НГДЕК) са рижави. Щети цитирам и Херодот относно тях: Те не вярват, че умират! Макар и могъщи те са били доста военолюбиви и може в един момент да е станало така, че да са намалели от войните толкова много, че да са се самопогубили. Нали знаеш, колкото по-голям, толкова по-тежко пада. Има доказателства, че българите сега, като външност не са това което са били няколко века назад - нашия генофонд е толкова богат, турците за 500 са го убогатили много, гърците също.
    НЕ че нещо ама турци няма По - скоро ние сме обогатили техния фон Страшно много турци в момента са със българско потекло...да не кажа може би повече от 50% Тогава мюсюлманите са нямали право да оправят християнки Но много българи са били взимани, като еничари в Империята и затова сега има много турци с българска жилка Така, че ние сме ги обогатявали генетически А с гърците нямаме и 1% общо...те са мургавички като циганите
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Защо да сме репресирани в момента. Това че на протестите ОМОН много бие си е правилно, комунистите вече нямат право на глас предвид какво направиха със страната.
    Междо другото mitternacht във всички европейски царски фамилии има немска кръв, не само при нас.
    Освен това родът на Петър 1-ви датира още от 16 век, много преди Петър и е бил болярски род. Баща му е женен за рускиня и няма как да има швабска кръв, но вече всички след него имат заради Екатерина и няколко други императрици.

Но лично мед ако питаш, относно армията най-успешен е Павел 1-ви, защото той единствен се грижи за здравето и живота на обикновенните войници, а не само на генералите и офицерите.

Има и версия че Павел 1-ви не е наследник от Петър 3-ти, а от граф Сергей Сатилков, който е бил руснак.
    O, приятелю, нямам предвид днешни дни ) Имам предвид Голодомора (за Украйна), изземването на житото и земите на хората... смъртта на милиони от глад, Гулаг... тия ми ти работи, от миналото.Че и прее*аването на половин Европа, но за това пак са виновни комунистите.
    Все пак е съществувала и РОА
    Иначе как ОМОН пердаши по гей паради си е шоу )

Колкото до наследниците- дори в Англия е имало управляващи германци, така че наистина е така, не споря.Важното е, че са направили добри неща.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Екатеринбург, Русия
    mitternacht това е песента:
    Химна на РОА
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OkzoBY2FZmo&feature=related[/youtube]

А това са още няколко хубави песнички:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NpO81OnoLUg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wK-QfwKszeQ&feature=related[/youtube]

anonymous546178
    Guest
    Не мога да се сдържа да не го пусна това :

Американците създали компютър, който пресказвал бъдещето. Барак Обама решил да го попита:
    - Ще има ли трета световна война?
    - Да.
    - Ще я има ли Америка?
    - Да.
    ...- Мойте близки ще бъдат ли живи?
    - Да.
    - А аз ще бъда ли жив?
    - Да.
    Обама решил да си направи майтап и попитал:
    - А колко ще стува Кока-Колата след войната?
    - Тридесет и девет рубли.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Вица е много правилен, толкова струва една кола от 500 мл. Ето и цинета на разфасовките на Колата сега 2 литра е 74 рубли, 1 литър е 55 рубли, 550 мл. е 39 рубли, 330 мл. е 26 рубли.

anonymous546178
    Guest
    ами 39 рубли са около 1 евро...

междодругото егати скъпата балтика 70 рубли половин литър..

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    ами 39 рубли са около 1 евро...

междодругото егати скъпата балтика 70 рубли половин литър..
    Скъпа, но няма нищо общо с вашите долнопробни Флирт, Финландия и всякакви други. В бистрица даже се продаваше някаква напитка едно заведение, но не видях ракия или водка "Млад покойник".

Белугата е 860 някъде, какво искаш. 16 лв. на чаша ти е в ресторант Москва тук.

А я познай колко марки водка имаме.

anonymous546178
    Guest
    водка не обичам.. от руските съм пил немироф ама не е нищо особено

Град
    Екатеринбург, Русия
    Тя е украинска. А Белугата влиза като минерална вода и само загряването се усеща, няма воня на спирт или антифриз.

Тя е украинска. А Белугата влиза като минерална вода и само загряването се усеща, няма воня на спирт или антифриз.
    Бро, навсякъде е така Питай защо в България избягвам да пия алкохол Тука отвориш ли нещо и смърди на спирт- не се трае!
    Пил съм и словенски, полски, чешки, словашки, немски алкохол- разлика несравнима.

Ти къде живееш сега?

Говорих сравнително скоро с руснак и разправяше за огромните различия в цените между Москва и останалата Русия.Колко струва един хляб при тебе?
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Бро, навсякъде е така Питай защо в България избягвам да пия алкохол Тука отвориш ли нещо и смърди на спирт- не се трае!
    Пил съм и словенски, полски, чешки, словашки, немски алкохол- разлика несравнима.

Ти къде живееш сега?

Говорих сравнително скоро с руснак и разправяше за огромните различия в цените между Москва и останалата Русия.Колко струва един хляб при тебе?
    В Екатерибруг съм в момента при баба ми и дядо ми по бащина линия.

Цената на хляба при мен се колебае в зависимост в коя част на града си и какъв е хляба: цената на обикновенния хляб в Ленинския район където съм аз е 13,9 рубли, но го има в другите райони и в крайните части на моя на цени под 13 рубли, а цената на московския батон (батона е нещо като франзела, но по-късо и по-дебело) е 19,8 руб., но го има и за 17 на места.

Руснаците много обичаме обаче вашият коняк Плиска, тук не съм го виждал, но при нас е доста скъп - 470 рубли някъде.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Винаги съм се чувствал русофил, макар че нито знам руски, нито гледам руски филми и слушам руска музика, нито ми се ходи в Русия(а и е много студено ).
    Но в исторически и политически план съм русофил.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Колко имам да говоря за Русия, ама айде не тоя път.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Винаги съм се чувствал русофил, макар че нито знам руски, нито гледам руски филми и слушам руска музика, нито ми се ходи в Русия(а и е много студено ).
    "Който не е слушал поне веднъж ЛЮБЭ, не може да изпее припева на песента Комбат, не е ял блини, не е пил квас и водка не е русофил" - А. Петров (акаунт във форума kalashnik)

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Не знам защо хората мислят, че в Русия е студено... климатът не е радикално различен от този тук (говорим за централните райони)

Повечето българи приемаме Русия като нашата по-голяма сестра и наистина няма как да се отрече приноса за нашето Освобождение .Но погледната в по-глобален план ,Русия е по-скоро деспотична страна,стараеща се да налага своята политика в глобален аспект.Може би съм и пристрастен ,понеже имам роднини поляци ,но Катин и други престъпления не могат да се забравят

Град
    София
    http://vbox7.com/play:8f4735e8 Айде 1 поздрав за всички СЛАВЯНИ българи и руснаци.

Град
    Бургас
    http://www.vbox7.com/play:19782190 Специален поздрав за Беркут.
    Same shit,different day .

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Destroyer89
    http://www.vbox7.com/play:19782190 Специален поздрав за Беркут.
    Благодаря, готина песничка.

"За нами Путин и Сталингард!"

Град
    Бургас
    Пич,откъде си научил български ?

Град
    Екатеринбург, Русия
    Пич,откъде си научил български ?
    Оооо, да, любимия ми и най-често задаван въпрос. Преди да дойда тук поради работата на баща ми живях в Молдова, а там където бях учехме и български.

Град
    Бургас
    Браво ! Знаеш езика ни по-добре от повечето българи.

anonymous546178
    Guest
    Браво ! Знаеш езика ни по-добре от повечето българи.
    Не е вярно, просто повечето хора не пишат по форуми, а тези които пишат, или нямат 14, или не отделят достатъчно внимание на написаното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си