.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 190

Тема: Русия

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Някой, ако ви чуе и е невеж, ще си помисли, че е рай в Русия. Само да не си олигарх, политически опонент на Путин, журналист, който най-нагло си позволява да казва това, което мисли, или друг човек с глас, който така "уважаваният" ви от мен диктатор би убил без да му мигне окото.

А, да, ако ви е първо провинение може само да ви счупят пръстите, черепа, челюста и да изпаднете в кома. После, ако случайно сте същият човек, ще ви направят на фоерверки в някой асансъор или ще ви използват за тестване на радиоактивни материали. В най-добрия случай ще умрете при обучение на КГБ как се стреля точно по мишена, което сравнено с фоерверките и облъчванете си е направо безболезнено. И това всичкото, защото Русия е свободна страна.

Welcome to Russia! Enjoy your stay! (And keep in mind that you will be lucky, if you exit alive...)

Град
    София
    Амк,мислиш ли,че в САЩ на някой се позволява да си изразява негативното мнение срещу президента?Лично съм гледал в YouTube клипове за приликите между Обама и Осама 2 клипа различни гледах и вмомента пише,че такива клипове не съществува Дали е случайно ? А това дори не е някакво обвинение,а...обикновена шега...а това за пътищата в Европейска Русия вече наистина са много хубави,баща ми това лято като е ходил каза,че магистралите нямат нищо общо с Хемус и Тракия....но все пак не е лесно да обзаведеш 17 098 242 km

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rus
    +1 . Както беше казано : Собака лает - караван идёт !
    Преведено на руски, някак не звучи добре.
    Инак аз съм роден в Украйна и въпреки всички лайна направени от Русия за Украйна, съм русофил (изолирайки се напълно от историческия контекст)

Град
    Екатеринбург, Русия
    amk933 тези с изпотрошените кокали са комуняги с психични отклонения, които искат да върната СССР. А после аз съм бил комунист, ми явно ти си такъв щом ги защитаваш. Greennight е прав, в YouTube наистина много бързо след постването си шегаджийските клипове със САЩ и Обама изчезват, а мога да ти дам хиляди линкове с пародии на Путин и Медведев.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    amk933 тези с изпотрошените кокали са комуняги с психични отклонения, които искат да върната СССР. А после аз съм бил комунист, ми явно ти си такъв щом ги защитаваш. Greennight е прав, в YouTube наистина много бързо след постването си шегаджийските клипове със САЩ и Обама изчезват, а мога да ти дам хиляди линкове с пародии на Путин и Медведев.
    И к'во предлагаш? Да избием и изпотрошим всички от БСП, защото са комунисти и говорят срещу ББ ли? То по тая твойта логика...

Което за пореден път потвърждава моето наблюдение, че в Русия критика не се търпи (откъдето и ще да е)...и пак изпадаме в една полемика за авторитарните характеристики на Русия. Но не ми се спори въобще.

Greennight, от както ти прочетох глупостите на предната страница за това, че Русия е демокрация и разбрах, че си 8 клас, изобщо не те чета...направо ти го казвам.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Разбирам да бяха социалисти, но както казах в предишен пост това са комунисти фанатаци които не проумяват, че СССР не съществува. Ще ти дам пример - в момента в Русия има 3 новоназначени маршали на СССР от тези фанатици. Мислиш ли че това е нормално? 100% ще кажеш НЕ, еми така е, тогава как да не ги биеш тия гадове.

И освен това 3-4 човека ти казваме, че останалия нормален народ е доволен от Путин и на следващите избори ще гласува за него. Много по-добре е той да бъде. Ако тия фанатици дойдат на власт 3-тата световна е в кърпа вързана. Това ли искаш?

Град
    София
    БЕРКУТ, за колко глупав ме имаш? И на теб, и на мен ни е пределно ясно, че едни луди комунисти не са единствената алтернатива на Путин.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    БЕРКУТ, за колко глупав ме имаш? И на теб, и на мен ни е пределно ясно, че едни луди комунисти не са единствената алтернатива на Путин.
    Ако искаш да видиш кои са другите варианти се върни няколко мои поста назад и ги прочети.

Град
    София
    Неспособността да разграничи нарушаване на авторското право от контрол на медиите, което същетвува в Русия.

Град
    София
    http://tomcat.blog.bg/politika/2010/...-istina.517349 Еми аз вече си правя само 1 изводи,тия песни и клипчета дето ги правят нарочно,за да изглеждат демокрация и със свобода на словото,но ето каква била истината Тия песни,не са нищо особено,не са голяма работа.Сигурно,ако някой реши да отправи някакво по-сериозно обвинение,властите толкова бързо се оправят с въпросния "виновник",че никой дори не разбира...Ето това ви е САЩ демокрацията ,защо пък никъде не видях нещо лошо написано за Русия ? Освен може би в американските филмчета,където винаги Руснаците са лошите,а ЦРУ добрите... С 2 думи:От тоя целия спор разбрахме,че САЩ нито са по-силни във военно отношение,нито са кой знае колко демокрация повече от Русия,но разбрахме само,че САЩ са и винаги са били номер 1 в бранша на лъжите,манипулацията и конспирацията....направо ме е яд вече,че не се записах в Руската от 1ви клас,а учих 7 години Английски,закакво ми е да ходя в някаква манипулирана държава като САЩ,дето сигурно скоро ще се срине заради собствената си демокрация....

Град
    София
    Дори няма да си направя труда да ти контрирам поредната доза абсолютни глупости, лапетийо. Самозакрий се.

Достатъчно позира с липсата на всякаква мисъл и невежество. По-добре не пиши тук повече, защото с всеки си пост само се излагаш все повече. Ако искаш да ставаш за резил още - пиши си...

Град
    София
    DirtySouth,не знам ти какво си работил,но аз имам приятел,чийто баща работи в САЩ(като чистач в Мцдоналдс),не знам точно колко пари взима,но като си дойде тука в БГ каза,че около 60% от приходите му отивали за наем,ток и вода...Не мога да кажа,че и при теб е било така,защото то нали има някаква разлика всеки щат си е различно и така...той работи в град Бостън.Останалите пари му отиват за ядене и дрехи,и едва успява да прати на семейството си по 200$ на месец...Не мисля,че живее охотно колкото мениджър в България,защото леля ми е мениджър на някаква фирма и живее на доста високо ниво-имат 2 коли скоро си купиха къща и така....А изобщо защо сравняваме условията на живот в България със САЩ ? Ясно е,че в България са много по-лоши,но със сигурност и в Русия също са по-добри от в България.Не не съм ходил в нито една от държавите,но баща ми каза,че в Русия изобщо е нямало просяци по улиците и колошари,както е тук,че пътищата са много хубави и изобщо условията са много по-добри.И споко от такива като мен държавата няма да пропадне,по-точно вие демократите прецакахте държавата.Още помня 2004 година как отивах на училище с 1 лев и ядох по 2 банички и даже сокче си купувах.А сега кво стана,като политиците много се опитват да поддръжават на САЩ и ни натикаха в ЕС и живеем в пълна мизерия...Сега 4 лева на ден не ми стигат за никъде,правете си сметката сами...Заплатите от 2007 година не са се качили с повече от 30-35%,но при някои стоки има скокове с по 80-90% .....а с amk93 изобщо не искам да разговарям,за него най-лесният начин за решаване на спор е да ти каже,че си малоумник и няма да ти коментира глупостите

Град
    София
    с amk93 изобщо не искам да разговарям,за него най-лесният начин за решаване на спор е да ти каже,че си малоумник и няма да ти коментира глупостите Laughing
    Когато това е истината, друг избор нямам...да не говорим, че нямаш никакви валидни аргументи, а бълваш един тон BS...

Това с примера с бащата на твоя приятел само потвърждава моята теза. Ако е със средно образование и не разбира английски, даже много изкарава. Което съм 99% сигурен, че е случаят.

А това със САЩ и Русия и за лошата демокрация само показва колко не си наясно що е то преход и разни временни явления свързани с него...

Дано поне като поотраснеш да виждаш нещата мало по-трезво, защото в момента мислиш наивно.

Баща ти не е видял просяци в Русия, защото е бил в Москва, Петербург, Екатерининбург или някой друг по-голям град.

Нека БЕРКУТ се появи и ти каже дали в Сибир хората живеят добре. Или дали в някое забутано село в централна Русия хората са чували що е то ток, вода вкъщи и т.н. Има части в Русия, които съм 100% сигурен, че са много по-зле от България, какво остава да говорим за Америка. Москва и т.н. изобщо не отричам, че са развити и т.н. Но Москва не е Русия и не е мерило за цялостната картинка.

Град
    Екатеринбург, Русия
    АМК ето появявам се. Еми не, не си прав, по времето на комунизма имаше села без ток, но в момента навсякъде има ток и вода - топла и студена, има обхават на мобилната мрежа в 96% от страната, като 4% където няма са териториите където няма население.

За просяците си прав, от 2 години във всички градове, без значение на размерите им има забрана за просяците която се спазва. Но в допълнение има и достатъчно количество социални домове за тези просяци където им се осигурява работа като чистачи, градинари по парковете и т.н.

Пътищата са хубави, но с едно изключение, има един участък от 150 км по автомагистралата Байкал от Красноярск до Иркутск който е с грунтово покритие и при дъждове става страшно, но в момента там се прави съвременен автобан с 4 платна + аварийно и аварийна самолетна писта както са другите магистрали.

Както казах за милиарден пъти сигурно, но вие така и не го проумявате, щом народа изибира Путин, значи все пак управлява добре, въпреки липсата на свобода на словото, но това за народа не е най-важното, може да се каже, че той дори мрази свободата на словото. Ще питаш защо? Еми при Горбачов имаше свобода на словото, но какво стана - пълна мизерия.

DirtySouth ще те помоля да не причисляваш Русия на равно с СССР. СССР беше конфедерация на много страни, а Русия беше просто част от тази конфедерация. Така че когато се говори за Русия, в периода 1918-1991 не трябва да става дума за СССР, а за РСФСР. А тя беше най-мощния субект на СССР, докато другите дърпаха РСФСР назад и затова загуби студената война. Ако бяха останали сами, то нещата можеше да са съвсем други.

Град
    София
    БЕРКУТ, изобщо, ама изобщо не можеш да ме убедиш, че някакви си селца в централна Русия, които са потънали в забрава от правителството и системата имат ток и т.н. още по-малко, че навсякъде в Русия е толкова добре, колкото в големите ви градове. Защото и ти самият знаеш, че НЕ е така.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    БЕРКУТ, изобщо, ама изобщо не можеш да ме убедиш, че някакви си селца в централна Русия, които са потънали в забрава от правителството и системата имат ток и т.н. още по-малко, че навсякъде в Русия е толкова добре, колкото в големите ви градове. Защото и ти самият знаеш, че НЕ е така.
    АМК казах, че има вода и ток и че започва цивилизоването на всички градове, не само на няколкото избрани от партията както беше едно време. Не съм казал, че е рай. Също така си казах честно че има автомагистрала с грунтова настилка, вероятно има и други такива пътища, но всичко се реконструира. Освен това в момента материалното състояние на хората от градовете се увеличава и всеки 4-ти руснак има виличка в някое село, новопостроена, а не хрушчовка от едно време. Друг показател е това, че числото на Ладите, Москичите и другите родни марки намаля значително, или ако ги има, то това са предимно нови модели. Старите в по-голямата си част се държат от любители на класиките, като пазара на класически автомобили в Русия е втория най-голям в Европа, а за това са нужни пари.

И както ти каза, че мразиш да дазваш, че някой бил там, видял и ти съобщил, а ти точно това правиш, казал ти някой, прочел си във вестника, или си видял в интернет. Нещо си противоречиш. Казах ти, ела, виж, и сам си прави изводите. И аз от над 2000 км от тук имах едно мнение за България, а като дойдох, то коренно се измени.

амк , скажи мне кто сейчас скупает львиную долю недвижимости на побережье Болгарии ? Руснаци . И это не олигархи или какие-то политические деятели , это простые российские граждане . Для тебя это является хоть каким-то показателем уровня жизни в России ? Что касаемо свободы слова и других завоеваний демократии .. Ну нету сейчас нужды у среднестатистического гражданина России выходить на баррикады с флагами и транспарантами и кричать . что Путин , Медведев - козлы ! Никто у нас никого не пресует , как вам там со стороны кажется . И на данный момент мы имеем главное - СТАБИЛЬНОСТЬ !

Беркут , переведи , если несложно

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Rus
    амк , скажи мне кто сейчас скупает львиную долю недвижимости на побережье Болгарии ? Руснаци . И это не олигархи или какие-то политические деятели , это простые российские граждане . Для тебя это является хоть каким-то показателем уровня жизни в России ? Что касаемо свободы слова и других завоеваний демократии .. Ну нету сейчас нужды у среднестатистического гражданина России выходить на баррикады с флагами и транспарантами и кричать . что Путин , Медведев - козлы ! Никто у нас никого не пресует , как вам там со стороны кажется . И на данный момент мы имеем главное - СТАБИЛЬНОСТЬ !
    ПРЕВОД:
    амк кажи кой купува най-много недвижимост по българското черноморие? Руснаците. И ако това не са някакви олигарси или политически дейци, а обикновенни руснаци. Това не е ли някакъв показател за стандарта на живот в Русия? Що се касае до свободата на словото... В момента на средностатистическия руснак не му е нужно да излиза на барикадите и да вика, че Путин и Медведев са козли. Обикновенните хора не са репресирани, както на вас отстрани ви изглежа. И на този момент имаме най-важното - Стабилност.

Град
    София
    Ок. Слугувайте си му на вашия диктатор щом ви харесва така...

Обикновенните хора не са репресирани, защото нямат против да ги управлява един агент на КГБ (което е жалко). Хората, които са си свалили розовите очила и виждата какво реално става са тези, които протестират и биват убити/ изчезнали/ пратени във "ваканция"/ както там му казвате...

anonymous546178
    Guest
    ^ Навсякъде е малко или много тъй.. дори в България и Америка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си