.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 190 от общо 190

Тема: Русия

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    offtopic:
    А) Това не са най-трудните задачи, които може да срещнеш, а нещо на средно ниво - просто другите не мога да ги разпространявам, нелегално е и ще ми таковат...
    Б) В 12 клас ние учим още тригонометрични интеграли, деривативи (не знам дали така се казва - сигурно не), дифренциални уравненияи още 5, 6 неща, които сега не мога да изброя с точност на изуст. Изпитът накрая е брутален - 800/200 000 човека изкарват 7ца. За какво говорим? Колко човека изкарват 5.50+ на матурата по математика като пропорция от населението?

Супер фен Аватара на RedArmy
    amk, нямаш спирка бе палячо

Мали, тука май доста хора си мислят, че Руската хазарска пасмина начело с Путкин могат да се наричат хора, пък камо ли държава, но скоро и хазарите ще го разберат.
    А пък за тези дето не разбират им пожелавам да си ходяти славяно юдеиската пасмина и по-точно в град Мосха основан от кан Ахат Мосха и носещ неговото име през лето 1088 от христа, превърнат по късно в столица на руските помияри и разбира се да изчистя хазарската пасмина начело с Путкин.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant
    Мали, тука май доста хора си мислят, че Руската хазарска пасмина начело с Путкин могат да се наричат хора, пък камо ли държава, но скоро и хазарите ще го разберат.
    А пък за тези дето не разбират им пожелавам да си ходяти славяно юдеиската пасмина и по-точно в град Мосха основан от кан Ахат Мосха и носещ неговото име през лето 1088 от христа, превърнат по късно в столица на руските помияри и разбира се да изчистя хазарската пасмина начело с Путкин.
    Тука през месец се появяват разни индивиди, прочели 1-2 конспираторски сайтчета и дрънкащи глупости за евреи, хазари и т.н.
    Не си интересен на никой, стига си спамил темите, знаем ги тия теории.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

И като ги знаеш какво? Единствените конспираторски теории се бълват от Моше и Моше-ници, не от мен.

Мега фен
    Неймлесс ,трол е този ,почти сигурен съм Иначе ако не е - прав си ,кво да се прави. Хора всякакви

Мен все пак ми стана интересно - я разкажи това-онова. Как пък установи ,че точно ти знаеш истината, а другите ни водят за носа с грешни факти ?
    Тъй ,де - ясно ,че победителите я пишат историята ,но 'уж' в модерно и развито общество живеем и всеки има достъп до всякаква информация (в това число и грешна ) - как пък прецени ,че теб не те води за носа някой психично болен ?

А и + това - казваш руска хазарска пасмина ,но май забравяш какво преподават на децата в училище за нашия произход ? Или си от онези ,дето се мислят за иранци/индийци (арийци) ? Да ти напомням ли какво са днес Индия и Иран - първото - Мангалистан ,а второто - крепител на ислямския тероризъм ,наред със Саудитска Арабия.
    Да ти имам желанието за принадлежност.

Пък виж - руснаците ги уважавам за едно нещо - бълват гении. Ама наистина гении. Проблемът е ,че както и в Б-я ,няма кой да оползотвори този ресурс. Ако нещата стояха друго яче ,САЩ щяха да се чудят как да докретат с деградиралото си население и слаба общообразователна система.
    Както и да е - лично мнение.

Ти да не си ченге? Можеш още сега да си хванеш пътя към Мосха при Путкин и да не ни занимаваш с глупостите, а тези теории горе да ги говориш на блядистанците, определено ще се зарадват, като им кажеш, че бълват гении

Недейте се излагайте, че Путкин ви го е насъбрал: " ЩЕ ОСАНЕТЕ НА СТУДЕНО" , да не говорим, че Моше-НИЦИ напират ли напират да правят руска атомна електроцентрала, на всичкото отгоре да работи само с руско гориво, МОШЕ, МОШЕ, да живее Г-н Трайков, който е против руската пасмина, но жалко че от ГРОБ ( ГЕРБ ) не знаят какво искат- дали Русия, дали Америка, както и да е, много се отклоних, а всъщност не искам и да се връщам към темата, защото не обичам да обяснявам на ченгета.

Мега фен
    Аз никъв не съм - по-скоро не ме интересува. Интересното е ти за какъв се имаш - турчин ,славянин ,индиец ,някакъв тракийски потомък или ? Моля те ,кажи ми - супер интересно ми е.

А колкото до руското гориво и политиката на Путин - ми търси начин и той да има влияние тук. Нищо учудващо не виждам. В момента правителството лапа кура на ЕС и САЩ за щяло и нещяло. Ех ,в какъв хубав свят живеем

Ама как няма да те интересува? Мен не ме интересува ако води анти-политика срещу Йемен или Хазария, но става въпрос за България, всеки помни ПутКинската зима, когато няколко седмици ни остави на студено. Когато става въпрос за собствената ти страна, няма право на изключения, мен как няма да ме интересува, че Путкин иска да ни ДОИ като крави?
    Бесило за хазарите от овърГЪЗ, Лукойл и ГЪЗпетрол

Друго няма да ти обяснявам, защото си ченге, каквото разбрал- разбрал, сега спокойно можеш да хващаш към Мосха при съмишлениците ти от хазарска русия.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ама как няма да те интересува? Мен не ме интересува ако води анти-политика срещу Йемен или Хазария, но става въпрос за България, всеки помни ПутКинската зима, когато няколко седмици ни остави на студено. Когато става въпрос за собствената ти страна, няма право на изключения, мен как няма да ме интересува, че Путкин иска да ни ДОИ като крави?
    Бесило за хазарите от овърГЪЗ, Лукойл и ГЪЗпетрол
    Абе да не си бил собственик на бензиностанция и бизнеса ти да е рухнал заради хазарите на Путин и газта му

Не, но ме интересува като цяло каква политика води България, а политиката, която водехме беше никаква - тук към Путкин, ту към Буш, сега същата работа, ту към хазарска Русия, ту към Америка. Също така искам да се вземат такива решения, че да не оставаме българите без газ и отопление няколко седмици, само защото ПУТКИН е решил да си прави политика, и разбираш ли, това било нищо. Също така искам да се вземат такива политически решения, които са напълно изгодни за България, но това няма как да стане с нашта слаба политика, само министър Трайко Трайчев е що годе човек и засега държи фронта срещу руската пасмина, която иска да ни ДОИ като крави.
    На теб ако не ти пука дали България ще трябва да плаща 7 милиарда + 100 пъти повече за 40 години, на мен ми пука, не искам държавата ми да става РОБ ( не че не е вмомента ), на Путкиновото управление и на славянската пасмина от Хазария. Да не говорим, колко кадърни неща правят руснаците и че тук вероятно ще стане 2ри чернобил.

ЗА БЕНЗИНОСТАНЦИИ НЕ ГОВОРИ, заради Мухобойко имаме най-големия аксциз в Европа за горивата, който разбира се е договорен с руският пумияр и шеф на Лукойл Валентин Златев

economynews. bg/борисов---амфетамини-и-зависимост-от-лукойл-news20218.html

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не, но ме интересува като цяло каква политика води България, а политиката, която водехме беше никаква - тук към Путкин, ту към Буш, сега същата работа, ту към хазарска Русия, ту към Америка. Също така искам да се вземат такива решения, че да не оставаме българите без газ и отопление няколко седмици, само защото ПУТКИН е решил да си прави политика, и разбираш ли, това било нищо. Също така искам да се вземат такива политически решения, които са напълно изгодни за България, но това няма как да стане с нашта слаба политика, само министър Трайко Трайчев е що годе човек и засега държи фронта срещу руската пасмина, която иска да ни ДОИ като крави.
    На теб ако не ти пука дали България ще трябва да плаща 7 милиарда + 100 пъти повече за 40 години, на мен ми пука, не искам държавата ми да става РОБ ( не че не е вмомента ), на Путкиновото управление и на славянската пасмина от Хазария. Да не говорим, колко кадърни неща правят руснаците и че тук вероятно ще стане 2ри чернобил.

ЗА БЕНЗИНОСТАНЦИИ НЕ ГОВОРИ, заради Мухобойко имаме най-големия аксциз в Европа за горивата, който разбира се е договорен с руският пумияр и шеф на Лукойл Валентин Златев

economynews. bg/борисов---амфетамини-и-зависимост-от-лукойл-news20218.html
    Сега сме съюзници на хазарска хамерика, спокойно

Град
    Екатеринбург, Русия
    Леле, ама тоя във всички теми ли се е изакъл.

Мега фен
    Е не се ли надушва, а ? То и без това в този раздел е като в обществена тоалетна ,ама като се появи някой на тежки дози Дуфалак в комбинация със силна умствена констипация, положението става трагикомично Пък и за капак безпрецедентната убеденост в благоуханието на собствените умствени отпадъци ,контрастиращи на фона на масовите говна ...

Ахъм ... бих казал ,че и тук е оставил следа. Ама и аз не оставам по-назад

Мега фен
    Auriss на колко години си,откъде и ми кажи телефонния си номер, ако т'ва на аватара си ти...
    Е признавам ,веднъж и аз да остана като гръмнат....
    Моя си е снимката ,да ,от София съм ,но дотук . На 20 годинки вече съм ти големичък ,ако въобще заради това ме питаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си