Здравейте , ако мога да задам един въпрос към хората които са в този форум (ето откъде започна всичко). Значи едно момиче с което се запознахме докато тя беше на кафе .. след това ми взе скайпа . Първите 1-2 дена си писахме , но след това всичко се изчерпа . Наскоро (3-4 дни) се видяхме пак отидох поздравих я и толкова продължих си по пътя . И сега изведнъж тя почва да ми пиши по скайп ... (приятно ли ти е да си пишиш с мен , колко връзки си имал с момичета/продължителност на връзките и т.н дори ми казва и "зайо" от време на време ..) И в един момент тя ми казва да ходим на кафе .. нямам против приятно момиче би могло да се пийне по кафе с нея , но разбрах , че си имала приятел ( не ми го каза тя) и тогава просто се обърках тотално , защото аз си мислех , че можи да се получи нещо (познавам приятеля и г/д ии няма да ми е съвестно ако излезна , но не съм сигурен въобще в това) . Та въпроса ми е следния .. Да забравя за това момиче дори и да я харесвам или да прецакам оня пич ;х Ако можи без обидни коментари Просто съм объркан и незнам какво да нарпавя.