- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не я разбирам ..
Здравейте , ако мога да задам един въпрос към хората които са в този форум(ето откъде започна всичко). Значи едно момиче с което се запознахме докато тя беше на кафе .. след това ми взе скайпа . Първите 1-2 дена си писахме , но след това всичко се изчерпа . Наскоро (3-4 дни) се видяхме пак отидох поздравих я и толкова продължих си по пътя . И сега изведнъж тя почва да ми пиши по скайп ... (приятно ли ти е да си пишиш с мен , колко връзки си имал с момичета/продължителност на връзките и т.н дори ми казва и "зайо" от време на време ..) И в един момент тя ми казва да ходим на кафе .. нямам против приятно момиче би могло да се пийне по кафе с нея , но разбрах , че си имала приятел ( не ми го каза тя) и тогава просто се обърках тотално , защото аз си мислех , че можи да се получи нещо (познавам приятеля и г/д ии няма да ми е съвестно ако излезна , но не съм сигурен въобще в това) . Та въпроса ми е следния .. Да забравя за това момиче дори и да я харесвам или да прецакам оня пич ;х Ако можи без обидни коментари
Просто съм объркан и незнам какво да нарпавя.
![]()
това ми прилича на мен,ама никога не наричам зайо
значи, не съм аз![]()
Според тебе заслужава ли си да си губиш времето с момиче, което ходи с друг и ти се сваля без да си приложил натиск или да си я свалял. Easy come, easy go...Успех, но имай едно на ум.
След като почна да ми пиши изведнъж .. не се правех , че ми е безразлична , но след като научих за приятеля и .. начи на мислене ми се промени .. започвам да го усмислям лека - полека ..![]()
Ако мислиш, че си заслужава - давай.
На теб ще ти е приятно ли да разбереш, че твоето момиче се зарибява с друго момче по скайп и го кани по кафета? Постави се в ситуацията на другото момче.
Ако все пак харесваш това момиче, поговори с нея за това. Може да се гадае само, защо тя постъпва така с приятеля си.
И спря да се върти за миг земята..
А ти защо не поговориш с нея, да я попиташ дали си има приятел.Ако ти беше на негово място как щеше да се почувстваш,ако разбереш ,че тя излиза с друг на кафе и му се сваля.Има много вариянти.. може би тя е просто по-контактна и се държи така с всички и не го приема като флирт,а може би го прави съвсем съзнателно.
Най - добре си поговри сериозно с нея.Не знаеш колко са сигурни другите източници на информация.Успех!![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Ахаха, като гледам си е намерила доста лесно резерва...сега ще те върти на малкия си пръст докато не й омръзне другия батко и ще дотърчи при теб.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Определено няма да ми е приятно да науча ,че приятелката ми излиза с друг или се зарибява .. Аз още когато разбрах бях тръгнал да и пиша , но няма в скайп 2 дена днес ще стават 3 :Д .. После попитах една нейна приятелка за това "пате и зайо" и тя ми каза , че просто тя така говорила с приятеля (тея думи не ги изпозлвам често като си говоря с приятел/ка) , но въобще всичко което ми писа го намирам за флирт .. ще излезна с нея на кафе и там вече ще си поговоря с нея .. за приятеля и / дали това е нещо повече от излизане с приятел ии дали ще си останим само с кафето :Д мерси на всичкиАз ще трябва да ходя на тренировка , така че чао от мен
![]()
Питай я директно дали е вярно, че си има приятел и ако отговори с "Да" веднага й задай въпроса "А защо тогава искаш да излизаш с мен?". От отговорите ще ти се изяснят доста неща. Ако започне да овърта нещо значи просто иска да си те върти и да те имам като резервен вариант.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Според мен само ще си загубиш времето. Това може и да е някаква нейна си стратегия, която да я прилага към хората ( и по-точно към момчетата ), с които се е запознала наскоро. По-добре не се оплитай в тези "мрежи", защото може да стане проблем. Все пак ти си решаваш. Успех!![]()
Мдаа,тя освен теб може и други да сваляПървоначално написано от bratignat
По-добре имай едно на ум.Излезте на кафе,в това няма нищо лошо,не е престъпление,виж какво ще ти каже и сам си вади изводите.
![]()
ами може би иска да сте приятели или иска да види,как ще протекът нещата и да зареже приятеля си,заради тебе
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Claymore
Дааа! Или иска да покаже на другия,че може да контролира момчетатаСеднете и поговорете,изяснете се дали има пречки м/у вас.
![]()
Всъщност първо си мислех това , но след работите които ми каза .. започнах да си мисля , че флиртува .. и иска нещо .. друго , можи и да греша като излезним на кафе ще си изясним работитеПървоначално написано от Blondityy
.. Мерси на всички .. !
![]()
+++може да са те излъгали, че има приятел !Питай я!!!Първоначално написано от GossipGirl89
Явно съм грешал .. Видяхме се случайно в центъра аз не я видях тя дойде при мен и ме прегърна . Като видях приятеля и зад нея разбрах , че тя просто тя така си говори и контактува с приятели .. а на гаджето и мисля че не му стана много приятно като ма прегърна по жеста който направи след това ..Такъв ми е бил късмета .
)
Може да иска да сте просто приятели.
Можеш да я питаш директно какво очаква от теб, дали те харесва и дали има приятел.
така, както описваш нещата, единствения прецакан накрая ще си ти. момичето си търси просто някой, когото да разиграва за разнообразие.Първоначално написано от lydiqjo
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първо се опитай да поговориш с нея за приятеля и, изяснете си хубавичко нещата. Може да идеш на кафе с нея, ако ти е приятна. Едно кафе все пак не значи нищо. И въпреки това смятам, че ще е гадно да зареже приятеля си и да тръгне с теб, просто ей така. Всичко е в твоите ръце. Успех!![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Представи си , че преебеш пича.
След време кой ли пич ще преебе теб ?