- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви помогнете ми немога повече ;(
здравейте съфорумници ..
искам да ви разкажа една история.. и надявам се да ми помогнете. защото вече не издържам ..
имах връзка 2 god и няколко месеца.. приятеля ми замина за щатите при леля му .. незнаеше дали ще се върне защото си намери работа и беше по-добре отколкото тук . от 2 месеца вече постонно си говорим глупости по скъпе в yahoo .. и незнам когато пиша в интернет пространство незнам какво правя.. нараних го . не съзнателно .. сега той мисли че неможе да има нищо между нас. извиних му се а той каза че неиска да му се извинявам . дали няма някакъв начин.. да го накарам да се върне малко назад.. кажете ми как да ми прости .. какво да направя за него .. той вече дори неиска да говори с мен а септември ще си дойде. :X и незнам аз немога без негопомогнете ми . кажете какво да направя за да ми прости .. как да го накарам да му стане мъчно че не е с мен и да иска отново да сме заедно ?