- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не ме пуска да ходя никъде
ама аз искам сегаПървоначално написано от ibojilow
ЖЕНСК0 СЪМ
Добре как да ти обясня, че баба ти е жена с характер и няма да се пречупи за един месец или за 2-3 разговора. И аз искам 1 000 000 000 и много здраве, но уви няма.. Не искам да съм груб, просто искам да ти кажа, че за сега си стой на дупето. Питай я всеки ден може ли и след всяко не, се обръщай с думите " ОФФ само мене не ме пускат, има и момичета по-малки от мен " и един ден дано да се пречупи..Първоначално написано от darsit0
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Абе на 13 е нормално да я пуска да излиза понякога.Момичето едва ли иска в 11-12 вечерта да е навън,а просто да излиза с приятелки.
Всъщност докато питаш така ще еКазваш ''излизам с приятелки на центъра (примерно) '' и излизаш...ако цял живот питаш ''може ли това..може ли онова'' няма да ти позволи нищо....
Шофирай разумно - стигни жив!
До тук добре, а като баба и я пита " Ти питала ли си някого за да ходиш по центъра? " Тогава какво правим?Първоначално написано от Biskfitka
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
добър въпросПървоначално написано от ibojilow
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ама тя е по цял ден на работа бе, няма да ме усети, че съм излизалаама все пак докато съм навън ще ми е пристеснено .....
ЖЕНСК0 СЪМ
под "навън" разбирайте някъде далече от вкъщи, на центъра например. да не си помислите, че стоя по цял ден вкъщи и не ми дава да излизам, щото така прозвуча
ЖЕНСК0 СЪМ
Кажи и ,че си имаш акъл в главата и си достатъчно голяма,че да отидеш до центъра (е ...малко ми е странно да кажа тва на 13 годишно момиче,ама все пак изглеждаш добро детеПървоначално написано от darsit0
) с приятелки.Пък и баща ти и дядо ти те пускат доколкото разбрах...
Кажи на баба си,че не може цял живот да те пази...
И след 2-3 години пак няма да я пускаВеднъж щом свикне да я ''контролира'' така,по нататък може и по-зле да стане
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
хах аз съм на същото дереждеходи си където искаш и ако те усети и те пита кажи, че ти е писнало само теб да не те пускат и, че ти се смеят (излъжи де
) и ако нищо не стане да не ти пука, ходи където искаш
![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
еми според мен ти нямат доверие,а за него трябва да поработиш доста . . . плюс това мисля,че е добра идея да ги запознаеш с приятелите ти,за да имат доверие в тях не да си мислят,че ще те оставят сама из "големия лош свят" . . . аз имах случай с една позната,майка и не я пускаше да излиза вечер,за да не прави секси моята майка говори с нейната(бяха приятелки) и и обясни,че тя ако иска и наобяд може да го направи ... та исках да кажа,че е добра идея да види и гледните точки на другите настойници
успех
На 13????![]()
човек.. и аз не бих пускала 13 годишната си дъщеря навсякъде![]()
аз съм на 16, не съм много по-голяма от теб, но все пак е различно![]()
ако не ти вярват - няма как да те пуснатсорка ..
не знам кво повече да кажа ..![]()
Целувки![]()
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
тя ги познава всичките, може да се каже и че е отгледала майките им, щото те и моята майка също са били приятелки и често са идвали у нас ( докато мен ме е нямало ...Първоначално написано от miminka__94
![]()
)
ЖЕНСК0 СЪМ
То никой не би я пуснал навсякъде. Момичето говори за отиване до центъра, а не на клуб.Първоначално написано от StriPPeD