.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Помогнете

Hybrid View

Голям фен Аватара на DesSsi

Помогнете

Трябва да отслабна !?
    Кажете как да сваля 10 кг за 3 седмици - ЗНАМ ЧЕ Е НЕЗДРАВОСЛОВНО
    Приемам всякакви съвети свързани с това което питах.
    Благодаря предварително
    Съдбата помага на смелите !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ако живееш в блок-слизай/качвай се пеш по стълбите.
    Бягай сутрин.Танцувай. Яж повече плодове и зеленчуци вместо сладко.Спри сладкото ако можеш,газираното също(замени го с вода)!
    Потърси в гугъл някакви упражнения има ДОСТА и ги прави по един или два пъти на ден.Изтегли си от замунда Pump It Up !!!Потърси из ,,КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ" има доста такива теми,някои от тях дори са важни !!!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Хранителен режим + спорт
    ( под "хранителен режим" не разбирай фотосинтеза )

И все пак, нека някой, който е свалял толкова за това време ти даде по-подробно инфо, защото това не е по моята част. Успех!

П.П. Само от любопитство - защо бързаш толкова с отслабването?

Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Хранителен режим + спорт

И все пак, нека някой, който е свалял толкова за това време ти даде по-подробно инфо, защото това не е по моята част. Успех!

100% за у-ще
    Аз също искам за 3-4 седмици 10-15 кг.Почвам Pump it up и диета.Септемри се записвам,защото лятото няма тренировки на това,което искам.И пия вода и студен чай само.СЛед диетата ще се храня разделни или здравословно.Спирам газираното(ее..малко ще пия ама не всеки ден или всяка седмица а 1-2-3-4 пъти в месеца ).Подчертавам:Не спортувам много,защото диетата не го позволява!
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Да, заради у-ще

Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Хранителен режим + спорт

100% за у-ще
    Аз също искам за 3-4 седмици 10-15 кг.Почвам Pump it up и диета.Септемри се записвам,защото лятото няма тренировки на това,което искам.И пия вода и студен чай само.СЛед диетата ще се храня разделни или здравословно.Спирам газираното(ее..малко ще пия ама не всеки ден или всяка седмица а 1-2-3-4 пъти в месеца ).Подчертавам:Не спортувам много,защото диетата не го позволява!
    А ти колко кг си сега ,, ии от колко дни си на вода и чай и какъв е резултатът ?

Сега съм 57кг(160см).От 4 август.Аз не пия само вода и чай,а правя диетата на боряна.Отслабнала съм 2-3 килограма.От днеска правя Pump it up-изморително е,но пък е точно като тренировка.

Отслабнала съм толкова малко,защото не спортувах и почтни не излизах(само на плаж ходих).

3 кг за 5 дена не са малко

Много секс и ябълки

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от betsey1315
    Много секс и ябълки
    Ммм, тва сигурно помага .

По темата: Щом искаш да изглеждаш страхотно за първия учебен ден, започни с диета (в този раздел ще намериш много) или поне си изгради някакъв режим. Изтегли си Pump it up - чувала съм, че много помага, и да не забравим - тичането. Замени газираните напитки с вода.

Въпрос: Има ли място точно на което искаш да отслабнеш, или навсякъде ? : )

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

най вече дупето и краката - нагоре съм добре

Избери си нещо да спортуваш, а ако мразиш да спортуваш поне ходи на плаж и си прави по продължителни разходки вън.А колкото до храненето-не яж пържено, не яж сладко и снаксове и вафли и подобни, подслаждай кафето си вместо с захар с мед, не яж тестено, не пий алкохол(ако ти се пие пий червено вино само).И общо казано-храни се здравословно.

В никакъв случай не гладувай!Има специални диети,с нормални храни,които ти набавят нужните витамини за организма.С гладуване можеш толкова да си увредиш организма,че после ще страдаш много
    Поърси из интернет някоя доказана диета и почвай.Също така много движение.Думата мързел да я няма ;д В домашни условия можеш да правиш коремни преси и клякания за стягане на краката.Във вбокс има много такива упражнения.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си