- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как реагирате,когато някой ви каже че е влюбен във вас?
И също каква би била реакцията ви,ако и вие изпитвате/не изпитвате същото към този човек?
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Ако изпитвам,ще отвърна,че и аз го харесвам,ще му отвърна на целувката или т.н.
Ако не го харесвам зависи от човека - ако е добър и мил ще му кажа,че съм заета или,че за сега не искам гадже т.е. може би ще излъжа,а ако е някой надут отворко евентуално му отговарям "И аз се харесвам..." или някоя друга затапваща реплика ..
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И в двата случая ще ми е забавно. ^^
ХИПОТЕТИЧНО ако бях свободно и някой ми каже,че е влюбен в мен и ако аз също го харесвам ще се ухиля и ще го целуна и после ще го гушкам много и ще му щипя бузите,ще се кефя,ще си се радваме един на друг и т.н.
Ако не го харесвам също ще се ухиля,но по-прилично и траурно. Пак ще му щипя бузите,ще го гушна и ще му кажа,че можем да скачаме в локвите също толкова готино,колкото и преди. ^ Сигурно ще му спестя това,че е непривлекателен,но като цяло се съмнявам да имам за приятел момче и да не го харесвам като повече от приятел. ^
И тъй.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
каза ми го човек,на който казах,че го хар само,като приятел,еми нищо,отдръпнах се от него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще ми стане ясно,че или се бъзика,или иска нещо от мен (материално) .
Говнааааааааааа
е, ясно е кво ш правя, ако е взаимно
ако не е, ще ми стане много неудобно (аз съм си такава) и ще му кажа, че е мн як фр, но дотам...![]()
Няма да кажа нищо.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ако и аз изпитвам нещо към него,ще се зарадвам,че любовта ми е споделена.
Еми ако я харесвам, ще я гушна, целуна.А ми се е случвало хубаво момиче, което съм смятал само за приятелка да ми го каже, тогава също често отговарям
![]()
Аз бих поговирила с човека и бих му обеснила,по най безболезния начин, че не е за мен и аз за него, и че има много други момичета който биха иска ли да са с него,повече от приятелски чувства м/у нас не може да имавинаги са разбира ли като съм им кажела..при мен това не е голям проблем
Ако е човек към който и аз имам симпатии.. бих проверила до колко иска да е с мен и тогава бих постъпила по най-добрия и за двама ни начин
![]()
Ако го харесвам, ще се зарадвам.
На мен са ми го казвали.Изсмях се. Много съм зла. Той си го заслужаваше.
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
нз никой не ми е казвал нито аз
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
не са ми го казвали до ся, незнам как ще реагирам.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Васко,пак лъжешПървоначално написано от tuzaro
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ем ако и аз я харесвам ще е супер(егати невъзможното за мен,момиче влюбено в мен)ще я прегърна целуна и т.н.
Ако не я харесвам...много гадно,ще гледам да съм тактичен и да й обясня че не я харесам.
>>DjBelev<<
къде се изгуби е звезда, не лъжаПървоначално написано от pandelka
![]()
Реших да падна от небето вече.Първоначално написано от tuzaro
Абе знам те аз тебе...
ако се срешнем на живо още по добре ше се опознаемПървоначално написано от pandelka
![]()
уау кибер свалки...тамън ми стана скучно![]()
о не се и съмнявам.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Тихо бе!
добре че сме ние да ти е забавно, че иначе ше почнеш за глупости да мислишПървоначално написано от Sh@d0w
Със сигурност ще ми стане смешноообаче ако и аз харесвам човека ще се притесня,но и ще се зарадвам и от там нататък сценария е ясен
![]()
да майна направо какви мисли ми прибягват нямаш на представаПървоначално написано от tuzaro
моля продължете не се срамувайте![]()
ми как искаш да ти го кажат беее? като натрупаш 10000 мнения и станеш известен тогава се надявай ... бива ли да седиш 24/7 във форума и да спамиш и да се надяваш да ти го кажат ..?Първоначално написано от tuzaro
отностно темата не ми се е случвало винаги аз казвам ...