- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как реагирате,когато някой ви каже че е влюбен във вас?
Едва ли си му на пичките на този пич ... тихо не давай такива крайни мнения ... 45 мнения имаш във форума и вече много знаеш за хората ... не те знам от кой спам форум комплексарски идваш ама си трай баба за хубостПървоначално написано от HandOFDooM
Ами обще взето казвали са ми го и първоначално нали WTFама обикновено си играйкам с момчетата и такам ;дд
Иначе реакцията ми общо казано е такава ->![]()
Aми ако и аз го харесвам е ясно какво ще стане.Прегъдки,целувки![]()
А ако не го харесвам ли ? Ами случвало ми се е и преди и сега преди няколко дни пак ми се случи.Един приятел ми призна,че бил влюбен в мен и честно казано ми стана адски кофти,защото аз пък съм влюбена в момента в един и си представям какво ще ми е ако ме отреже.Така,че доколкото може деликатно му обясних,че не ми се занимава с гаджета и да не прибързваме.![]()
вече спокойна ли си? седя по 25 часа във форумаПървоначално написано от HandOFDooM
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами последния път, когато чух "Обичам те" се уплаших много и започнах да разубеждавам човека и да му казвам, че не е така и че е невъзможноХаресвах го много - все още го харесвам, той е настоящият ми приятел, но тогава все още изпитвах страх да се влюбя, защото преди това бях преживяла доста голямо разочарование... Постепенно се поотпуснах и нещата се наредиха както трябва
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Правя секс с нея ... хахахаах
Ако изпитвам нещо му казвам същото... а ако не изпитвам просто благодаря и толкова...
Ще кажа: " Е ?!? "
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ако е момче ще се изнеса по най-бързия възможен начин.
Ако е момиче има два варианта:
1. Ще кажа супер, и ще я целуна.
2. Ще и кажа "Знам." И ще я разкарам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чудя се защо мъжката част е толкова груба ....
OneGuy ти към женската ли е броиш?
Директни сме. Просто е![]()
Dr. Gregory House
Зависи кой ми го казва.Ако е някой,към който не изпитвам същото,но ми е приятел му обяснявам нормално с разбиране,че при мен нещата са други,ако е някой,който ме дразни...обяснявам на кратко кво става...пък ако е човека,когото обичам и аз-тогава всичко е супер.
Не към мъжката се броя ... ама е малко прекалено ..Първоначално написано от valdesbg
Просто е - жените не харесват пyткенски характери и момчета льольовци до себе си.
Груб е толкова разтегливо понятие че.. нямаш си и на идея къде се набута.
Dr. Gregory House
А по начало ти на колко години си ... доста обективен ми се виждаш ... а как ти се вижда просто ей така да я разкараш ... ще я заболи повече ... нз вие си знаете
Е.. що ще я заболява като.. изобщо нищо не сме имали?
Няма за какво да я заболи просто.. ще и одраскам малко егото и това е. Ако това е световен проблем.. закъде сме тръгнали се питам?
Иначе.. на малко над тийн годините съм.
Dr. Gregory House
не съм се замислял колко си дърт... над 20?Първоначално написано от valdesbg
Ми.. малко над 20-така съмПенсионер, вече..
Dr. Gregory House
и аз натам отивам... разправят ми че съм пенсионер в младо тяло майна...
Време за рекламаПървоначално написано от tuzaro
Тузарчо - тио с твоита мома какво направи?
Dr. Gregory House
неска не издържах майна и и звъннах, викам да дойда ли да те прибера и тя вика няма проблеми ела тва към 10 става, и аз докато мина да си зема цигари и докато ида стана към 11 без 20, а тя е до 11 и ми вика ти само за 20 минути ли дойде... закарах си я и спирам пред блока и тя вика няма да те целуна, нали сме разделени и аз и викам няма проблеми разбирам те и така. Утре ше гледам вечерта да се отрежем някъде и да не мисля много за нея.Първоначално написано от valdesbg
кофти раута бро :ДПървоначално написано от tuzaro
Тузи я вземи докажи че ташажите ти не са за украса. Скъсайте културно с девойката официално.. и си намери някоя друга.
Ако питаш.. що - щото жена реши ли един път да те къса.. това си остава перманентна мисъл. И да се бориш срещу това е като да пикаеш срещу вятъра.
Dr. Gregory House