Гледай да схванеш математиката от 5 клас,щото нататъка всичко е свързано.С тия дроби и т.н.
Вече история и география е отделено.
Първата година в географията са пълни шитни.Разни си меридини,за началото на земята.Чак 6 клас почва да става интересно като се изучават континентите.
Ама пети клас,няма кво да те лъжа географията е тъпа.Като цяло има общи неща,които ги има по енциклопедиите.Тъй че не е мн трудно...
По историяса някакви тъпни.Аз историята почнах да я харесвам чак в 7 клас.Тогава почва интересното.Има много филми по материалите от 7 клас![]()
Ама пети...пети и шести са някакви български войни,робство еди кво си.Малко съм ги позабравилаИма доста години,няма да те лъжа 5 клас историята е гадна и сложна и има много дати,години,крале,царе,виза нтии,площи,походи,войни и т.н. :/ Само като си спомня ми ства зле
![]()
Литературата е интересна.Вече ще имате класна на края на 1 и 2 срок.Оценките от кластана попринцип са най-важни тъй че гледай да не се издъниш.
Още има човек и пирода.Там е лесно.Ама не помня кво учихме,явно не е било интересно.
Общо взето май беше това.
П.П. Леле как наплашех дитету![]()
П.П.2.. Не си ли малък да пишеш тука беНа колко си 9-10 там някъде? Уж тийн форум
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...