- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на грима
Е,дами,въпросът е ясен - как почиствате гримът си ?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
С мокри кърпички за грим или някакъв лосион за почистване на грим.
Ще използватемата да питам-на Лореал дегримьорите хубави ли са?
С тоалетно мляко.
I can never forget the way you held your arms around me! . .
Аз лично рядко се гримирвам, но наложи ли ми се да си чистя грима го почиствам по следния начин-първо с тоалетно мляко, някво на ейван, а след това остатъците премахвам с шампоан с формула без сълви на кря кря![]()
Мокри кърпички![]()
И аз с мокри кърпички, после с измиващ гел на Нивеа и евентуално някое кремче след това.![]()
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от BlackkStar
Ами имам един.Не мога да ти кажа точно на каква цена е по малко от 15 лева,но имаше 50 процента намаление в магазина.Доволна съм.Добре мирише,почиства добре,не омазнява кожата,но малко ми люти на очите,т.к. са много чувствителни по принцип.На нивеа има един много е добър,като тоник в,а на лореал като крем в тубичка.Поздрави и късмет в покупките.![]()
С мокри кърпи или понякога с лосион за премахване на грима от Avon, но с него рядко, защото ми люти на очите![]()
С мокри кърпички и мноого рядко с тоалетно мляко.![]()
или с мякото за лице на Билка или едно на AVON![]()
Просто аз
С мокри кърпички за почистване на грим и почистващо мляко на Билка.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
По-точно моето е на Garnied essentials Rose Extract. Много съм доволна за от него! Препоръчвам ти го.Първоначално написано от rr0nny
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
С тоалетно мляко на Билка,но в последно време направо си мия лицето с един почистващ гел,който ми препоръча дерматоложката![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мокри кърпички за почистване на грим или тоалетно мляко на avon и после се мажа с някой крем.
мокри кърпички за почистване на грим Пом-помилии тоалетно мляко на Билка.
![]()
Това ли: http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...iw=963&bih=519Първоначално написано от ThisWay
да попитам само този демакиант на Nivea хубав ли е и колко струваПървоначално написано от BlackkStar
Аз си почиствам лицето с Garnierнежно е , не дразни очите или лицето
![]()
http://proveri.bg/p/garnier-fresh-es...cleansing-milk![]()
наи добре е с някакав лосион но да не е на спиртна основаили тоалетно мляко
![]()
![]()
Аз много не се гримирам, за това ползвам мокри кърпички за почистване на грим.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Аз мноого рядко слагам грим, но когато се наложи го почиствам с тоалетно мляко на Garnier![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Веднъж ми се случи да нямам тоалетно мляко и майка ми ме подсети, че интимният гел би свършил работа (все пак щом мога да го използвам долу, където е най-чувствително, би станало и за очите ми). Е, направи ЧУДЕСА! За 2 капки и нямах частичка грим по лицето. И оттогава - само него!