- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Компанията на приятеля ми
Здравейте на всички!
Рових се , но не успях да намеря подобна тема и реших да поискам съвет от вас.
Та.. от скоро си имам приятел, който много уважавам и на който държа.Но.. може да се каже ,че има малка пречка.Той е в голяма компания,която не ми допада особено ( някога сме се събирали , но бяха съвсем различни).Често ме моли да излизам с тях , но аз винаги отказвам(с изключение на 2-3 пъти , в които се срещахме ненадейно ). Нищо лошо не са ми направили хората,просто не са ми особено приятни.Не знам какво да правя, притеснявам се много , не искам да го разочаровам.Просто,търся малко кураж ,може би,за да преодолея всичкия срам,притеснение и така нататък, за да отида поне веднъж.Мисля ,че това е правилна постъпка..
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Е кво толко,кажи му..Първоначално написано от PHaNToM373
МАЛКО по-подробно не можеш ли?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Срам я е да се събира с тях заради приятеля и - Поне така разбрах
Какво ти пречи да се събереш няколко пъти с компанията му , да им дадеш възможност да ги опознаеш и може и да ти допаднат да не са ти толкова не приятниА и ако те е срам , няма какво да се срамуваш нали си с приятеля ти .. едва ли хапят компанията му ;дд
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И да не те харесат не очаквай линч и подигравки на всяка стъпка. Ти си гадже на техен приятел => няма да се държат лошо с теб. Тъй че отивай там просто и да не ти пука. И да те харесат - супер, и да не те харесат - пак супер.
Останете насаме, поговорете и му кажи как стоят нещата. Това което си написала в поста ти е най-добре да му го кажеш и на него.
просто им дай шанс!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз също така бях година и нещо с една компания .. Значи , като ги видех перех по всички възможни завои , даже изобщо не се мярках там където са те .. адски се притеснявах от тях .. Но в последствие по-късно си хванах гадже от там и ща не ща отивам на кафе.. ехеее оказаха се голями пичове година излизах с тях , после се разкарах.. Но определено бяха най - яките мигове и купони .. супер беше .. тъй че дай си шанс няколко пъти , опознай ги и ще видиш ..![]()
ла-ла-ла
Благодаря за съветите!![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Говорили сме си..Първоначално написано от alex_devv
но както казват и останалите.. ще им дам шанс : )
Да не би да се дразниш, че той е душата на компанията, а не ти?
мисля че е добре да излизате с тях поне още няколко пъти и да се опиташ да се отпуснеш в тяхно присъствие. не мисли за тях тях като за хора които не харесваш,опитай се да се шегуваш с тях и да се държиш дружелюбно и те ще ти отвърнат със същото(все пак ако си весела и енергична никой няма да устои на компанията ти) и така нещата ще станат по-лесни.просто наистина трябва да се отпуснеш и да не показваш на приятеля си че не ги харесваш,все пак колкото и изтъркано да звучи си е истина- това са хората на които той държи,а щом ти дъжиш на него малко или много трябва да ги приемеш
![]()
Опитай да излезеш с тях 2-3пъти,но ако не ти харесва и наистина не искаш,кажи на приятеля си и готово.
Може би той иска да излизаш с компанията му,за да не се получава някакво делене.Примерно днес ще излиза с теб,утре с тях.. Понякога,когато има някакъв купон и той предпочете да отиде с тях,а ти искаш да си с него точно тази вечер той трябва да избира между приятелите и теб .. Не знам точно каква ви е ситуацията,казвам това от личен опит : )
Бъди по широко скроен човек,и се научи да се чувстваш добре в голям кръг от различни типажи хора,това ще ти помогне много занапред в различни области ..
И моя приятел има голяма компания ,разликата при мен е че съм точно обратното на теб и даже ми забранява да излизам с тях,щото много съм "флиртувала" ,къде е видял флирт не знам ..![]()
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
И аз имах същия проблем с моя приятел и компанията му. Нищо не ми бяха направили, но не се чувствах на място с тях. Кофти ми беше като отидех някъде с тях. Все мълчах и се чувствах тъпо. Но с времето почнах да свиквам с всички. Все още има моменти, когато ми е кофти с тях, но вярвам, че и това ще мине. Просто излизай и ти с неговата компания. Заговаряй ги. Опознай ги. Все някой ще ти допадне и ще имате общи теми на разговор![]()
Ами излезе с тях, понасили се ако трябва, но няколко пъти излезте, за да ги опознаеш горе-долу, а пък и направи жест за приятеля си... И задължително поговорете пак на тази тема. Ако след излизанията с тях отново си на същото мнение и отново не ти се нравят му ги кажи тия неща - сподели му, че не се чувстваш особено комфортно в тяхно присъствие и се опитайте да стигнете до някакъв компромисен вариант
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+ 1 Пък аз като съм ходила при тях, малко като навлек се чувствах.Първоначално написано от FiRe_LaDy
Не ми беше удобно да ходя
![]()
Тей де ... таа по твоя проблем:
Излез няколко пъти с тях ... може да ти допаднат като ги опознаеш по-добре. Пък и може да ти хареса да не го "делиш" с компанията му![]()
Та така... :P
![]()
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
Аз мисля, че трябва да ги опознаеш. Все пак, разбираш много за един човек от приятелите му.
Аз бях в същото положение. Чудех се как ще излизам с компанията на приятели ми. Не исках и не исках. Накрая реших да им дам шанс и какво се оказа. Оказа се че с малки изключения са големи пичове. А сега вече не мога без тях. Излизаме непрекъснато и винаги ще съм благодарна на приятеля ми че ме запозна с тия хора..
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)