Проблема е ,че ми развалиха почивката първото което е .Занимавах се с 1 момче и едни фр ми казаха(докато бях на почивка) ,че започнал да се занимава с някфа др ..писания по скайп за нея и някфи такива та както и да е после като се върнахме уж се оправихме ...но продължавах да забелязвам,че не е безразличен към тази..тя си пишеше някфи неща по скайп абе занимаваше го ..казах да избира аз нямам желания да участвам в това.когато е готов с решението си да каже..... потърси ме и избра мен (което ме успокоява ) ..само едно не можех да разбера когато го молех един вид да спре да се занимава с др казваше ,че не разбира за кфо му говоря и някфи тъпи оправдания ,както и да е ще кажете ,каквото е било било нали е избрал мен ..но не мога да го разбера ей това защо като не беше безразличен към тази и не искаше да се спре с нея като го молех ..ме избра мен .Казах му ,че вече доверието ми е загубено след тези неща и не мога да вярвам .... От тук нататък ще оставя на времето да покаже ,но искам и съвети от някой които е бил в такова положение ако можее