.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Гаф при боядисване- какво да правя?

ПРЕДИ ПОЛОВИН ЧАС СИ БОЯДИСАХ КОСАТА УЖ КАФЯВА .. А ТЯ В КОРЕНИТЕ СТАНА РИЖАВА ........... КАКВО ДА ПРАВЯ ПО ДЯВОЛИТЕЕЕЕЕ ?!:!!?!

Слагай една идея по-описателни заглавия.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на rakiQ
    в/у какво си сложила кафявото

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Намацай я пак в корените..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Бях с черна коса :Д:Д:д явно на места е паднала боята ... :Д:Д
    Оле
    като се вържа ставам с рижава коса, като си пусна косата стаам с черна коса :Д:Д:Д:д оле ПОМОЩ ужасно мангалско е

Голям фен Аватара на Ankh
    Закво изобщо си правите експерименти с косите и след това ревете?!
    Отивай на фризьор, за да не стане още по-зле положението.

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    +1
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nappii
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    +1
    +2,иди фризьорката да те боядиса,и като получиш желания и равномерен навсякъде цвят тогава се плескай сама.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    случайно да си в цикъл?
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

^ мит е,и не е вярно.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Върху черното никога няма да хване кафяво.А пък в корените е рижаво защото там вече е пола подкарала твоята коса
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    ^ мит е,и не е вярно.
    И аз така си мислех,че са глупости и не е възможно,докато не го изпитах.
    И на всичкото отгоре не само на мене не ми се е получавало,но и на една приятелка(бях свидетелка как придоби вид на калайдисан тиган в главата).

Но щом е била с боя,а не с обезцветител е невъзможно да стане рижава.Дори и на черна основа.
    Нека авторката на темата даде повече подробности,за да видим къде е проблема и как да го решим.

Информацияя ... колко информация ;д

Ами преди 3 месеца се боядисах последно черна.. и сега си мислех, че боята е паднала, защото го няма онова гарваново черно. Иии вчера си купих боя Златен Кестен - по светло кафяво от моето ... :д и какво стана
    в момента косата ми отгоре си е направо рижава :Д и като я вържа става на места рижава на места тъмно кафява ;Д
    Простооо няма ВТОРИ на земята като с мойта коса. Човек да си каже, ако нарочно бях опитала да я направя такава, тя нямаше да стане по начина по който исках д;д;д

П.П. Вече се харесвам, но все пак давайте идеи как да си оправя косата :д Не мога да се появя така на училище.

ами отиди при фризиора си и поискаи да ти я обезцвети или боядиса в твоя цвят и чак след това да те направи както си желала преди това

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005

Ами преди 3 месеца се боядисах последно черна.. и сега си мислех, че боята е паднала, защото го няма онова гарваново черно. Иии вчера си купих боя Златен Кестен - по светло кафяво от моето ... :д и какво стана
    в момента косата ми отгоре си е направо рижава :Д и като я вържа става на места рижава на места тъмно кафява ;Д
    Простооо няма ВТОРИ на земята като с мойта коса. Човек да си каже, ако нарочно бях опитала да я направя такава, тя нямаше да стане по начина по който исках д;д;д

П.П. Вече се харесвам, но все пак давайте идеи как да си оправя косата :д Не мога да се появя така на училище.
    Наравила си огромна грешка.. от обща култура трябва да знаеш, че от тъмен към светъл цвят, желания цвят които си искала (в случея Златен Кестен) няма да стане освен с постепенно изсветляване на косъма, или с обезцветяване (демек, да махнеш черната боя, която си си слагала преди известно време). В корените си станала така, защото както казаха и останалите, там е покарала твоята естествена коса, която е по светла и там Златния Кестен (боята) те е хванала, а на другото място не, защото по дължината на косата ти седи още черната боя.. (макар и не така гарваново черно).
    Имаш няколко варянта (според мен) да си оправиш косата:
    1. Боядиши се пак черна, така ще премахнеш рижавите корени
    2. Отиди в някой фризьорски салон, за да ти направят нужната манипулация на косата (ако искаш все пак да си златисто кестенява) 3. Купи си по тъмна боя, примерно тъмен кестен/кафява, боядиши се, след известно време, примерно края на този месец, си купи по светла боя (прим. кестенява, светло кафява) и пак се боядиши... Така постепенно ще се изсветлш и няма да имаш тези рижави корени или други странични ефекти.
    Имаи в напредвид, че честото боядисване вреди на структурата на косъм и може да бъде деформиран или да опада, така, че ако избереш 3.-то не бързаи да се боядисваш на 2-ра седмица след първото боядисване. Вредно е!
    Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.

Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005

Има втори на земята като с твойта коса - аз Само дето мойта естествената е такава, и + тфа има червени отенъци Не знам на кфо се дължи,ама като се появих един път вързана ми казаха "Мартино,ти си руса" А косата ми е тъмно кестенява Радвай се,че поне от боя е станала такава ..

Иначе,иди на фризьор
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    Купи си remover(има и по-евтини на Престиж и по-скъпи).Той ще премахне боите и кафявото и черното и ще си останеш с твоя цвят.И след него можеш да си сложиш боя близка до твоя цвят или да си оставиш косата на спокойствие за 1-2 седм.

Държа да подчертая,че римувъра НЕ е обезцветител.
    Римувъра премахва боите,които си наслагвала.
    Обезцветителя,маха и естествения цвят на косата,премахва и естествения пигмет от косъма.

Според мене римувъра е най-подходящото за момента решение.А и няма да ти увреди толкова косата.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Искам да попитам за този римувър горе-долу на каква цена е.. Питам за нещо по-евтино. И не разбрах за действието му например ако през 2-3 месеца боядисвам косата си от 2 години и в момента от около 3 месеца не е боядисвана и изглежда изсъхнала, защото се нуждае от боядисване използвам този римувър косата ми би ли си възвърнала по някакъв начин вида, който е имала, когато не е била боядисана, защото много ми се иска да спра да я боядисвам. В момента е като изсъхнала и изглежда по-светла от истинския ми цвят. Струва ми се, че няма да минава вече без боядисване..

Град
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Искам да попитам за този римувър горе-долу на каква цена е.. Питам за нещо по-евтино. И не разбрах за действието му например ако през 2-3 месеца боядисвам косата си от 2 години и в момента от около 3 месеца не е боядисвана и изглежда изсъхнала, защото се нуждае от боядисване използвам този римувър косата ми би ли си възвърнала по някакъв начин вида, който е имала, когато не е била боядисана, защото много ми се иска да спра да я боядисвам. В момента е като изсъхнала и изглежда по-светла от истинския ми цвят. Струва ми се, че няма да минава вече без боядисване..
    Мисля,че най-евтиният беше около 3-4 лв.на Престиж.
    Римувъра премахва натрупаната боя."Измива" я и остава твоя цвят.

Изглежда по-светла и по-изсъхнала заради това,че не си я боядисвала скоро.С всички коси е така.

Като добиеш твоя цвят,дори и да е израснала нова коса...винаги цвета седи зле и при мене е така,без блясък,без нищо-въпреки,че е нова коса и не е увредена.И затова си слагам безамонячни и съм доволна.Един път почне ли се с боядисването мисля,че няма спиране.
    Махни тия чернилки с римувъра и си взимай безамонячна боя.
    И мноого,много поддръжка и грижа за косата.И няма да имаш проблеми.

Град
    Okinawa
    Извинявам се на авторката, че използвам темата й, но искам да попитам .. понеже мисля да си правя кичури утре, сега след като си измих косата дали ще се хванат (да, вероятно глупав въпрос, но никгоа не съм се боядисвала нито съм имала кичури и не знам).. а съм чувала, че след като си измиеш косата не трябва да се боядисваш понеже боята нямало да се хване..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Нищо подобно! Ако ще правиш бели/руси кичури, е добре да отидеш некъпана. Ако ще са цвят, различен от русото, е най-добре да измиеш косата, защото след процедурата поне 24 часа не трябва да я миеш!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Okinawa
    Охх!
    мерси все пак
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Правила за публикуване