- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОСЧЕ.. (ХЕЛП) болии
ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО ПРАВЯ СЕКС... С ПРИЯТЕЛЯ МИ ПО ВРЕМЕ НА САМИЯТ ПОЛОВ АКТ МЕ БОЛИ...ВЪТРЕ... КОРЕМА .. НЕ МОГА ДА ГО ОПИША ТОЧНО.. ВЪЗБУДЕНА СЪМ МАКСИМАЛНО НО... ПАК СЪ6ТОТО..
Поредният потребител, който мисли, че във форума всички са лекари!Е... Ние НЕ сме лекари!
По-добре иди на ИСТИНСКИ лекар, а не да пишеш тук, защото хората, които евентуално могат да ти помогнат се броят на пръсти!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Кажи му да не рови толкова надълбоко
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
знам че не сте лекари..Първоначално написано от AniBG
но някои може да е имал същият проблем и да ми хелп
![]()
Щот си лигла.. Чак пък толкова чувствителна да си не вярвам..
Груб ли е..?
Аа. И щом викаш последно време.. може да ти идва и тогава нали става по-чувствително.![]()
Писането само с главни букви се приема за викане и не е възпитано .![]()
Иначе другите ти го казаха . Ходи на лекар !
Мен ме е болял корема при секс когато не съм достатъчно възбудена, т.е. вагината ми не е готова да го поеме. Също и ако рязко влезе много навътре при някои пози.
Но на теб какво ти е, не мога да ти кажа.
Ми ще ви боли, като си тикате термоси в пу*ките..![]()
и аз преполагам че много силно и навътре ти го вкарва а може....леле...кви неща ми минаха през главата иди на лекар най добре и то по бързо може да е нещо сериозно!
може да имаш цистит ,ако имаш и парене там долу след секс или по време на секс,А може и той да ти го набива много рязко или много на дълбоко.ЛекарПървоначално написано от MalKaBlizAlka
sleda ot lubovta
И на мен ми се е случвало и то само когато ми го вкара много на върте.. Ходи по-добре на лекар!!!
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Първоначално написано от ilia_92
![]()
![]()
![]()
Моят съвет е да отидеш на лекар..Дори професионалист от едно изречение "Боли ме коремът" не може да прецени какво ти еОтивай докторите не хапят ;д;д
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
+1Първоначално написано от LaCritic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Случва се, ако го е правил по-грубо и по-дълбоко, ще ти мине не се притеснявай. Кажи му следващия път да внимава и да го вкарва по-плитко. Комуникацията е важна...
И аз съм съгласна с другите, които казаха, че явно ти го е вкарал доста, но все пак не мисля, че има нужда да се притесняваш. Винаги има поне малко болка