.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Avon

Avon

Здравейте!Аз съм представител на AVON от София кв.Люлин.Ако някой иска да си поръча но няма представител аз съм на среща .Моля пишете на скайп:lideto_berk13.Казвам се Лия

Офф стига сте си предлагали услугите ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Същото което написах и в другата ти тема,която заключиха.
    Не мислиш ли че някой лош чичко педофил,може да поиска да си уговорите среща..Ако сами не се пазите,квито и закони да сложат няма да стане , хах.

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Съгласна съм с предишните две мнения. Искам само да добавя, че ако нямате приятели, на които да предлагате продуктите на Avon, а си мислете, че като пускате "обяви" по форуми ще стане нещо се лъжете. По - добре, ако нямате на кой да предлагате (от приятели и познати) не се занимавайте с тези дейности, защото като пускте обяви не знаете на кой ще попаднете. Я на чичко педофил, както се изрази Harum_Scarum, я на някои други, които могат да ви излъжат и после отивайте да си търсите правата!
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Град
    [На Метри От Земята]
    пак ли вие..
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си