.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Безмислен спор, реализацията е не само до желание.... Примерно всеки иска да е шеф, ама първо да помислим ставаме ли за шефове. Учил си за идиот в кварталното училище до 8-клас искаш заплата в България за 2000 лв. примерно е добре ма кой да ти я даде ? Ако имаш някакво образование заплатата също не е гарантирана, но това зависи вече от теб! Възможноста ти за реализация и за получаване реално и честно на тия пари е по голяма. Отностно ходенето зад граница, предпочитам да живея тук с по 1000 кинта от колкото да живея там с по-добър стандарт може би, но далеч от всики авери и всички хубави неща на "лошата България"
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Безмислен спор, реализацията е не само до желание.... Примерно всеки иска да е шеф, ама първо да помислим ставаме ли за шефове. Учил си за идиот в кварталното училище до 8-клас искаш заплата в България за 2000 лв. примерно е добре ма кой да ти я даде ? Ако имаш някакво образование заплатата също не е гарантирана, но това зависи вече от теб! Възможноста ти за реализация и за получаване реално и честно на тия пари е по голяма. Отностно ходенето зад граница, предпочитам да живея тук с по 1000 кинта от колкото да живея там с по-добър стандарт може би, но далеч от всики авери и всички хубави неща на "лошата България"

ами ок живей тук за 1000 кинта на месец никой не те спира :Д в тая скапана страна :Д забележи не е в кавички българин съм но не ми пука за държавата нито ще ми стане мъчно

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    И предполагам живееш на някоя пейка. Наемите във Франция само те са по 1500-2000 евро.
    Глупости...

аз живеех за 700 евро на месец, като в тази сума се включваше и храна (закуска и вечеря) на ресторантски принцип. Наеми на квартири/малък апартамент се въртяха между 350 - 700 евро за по-непретенциозни (Стая, кухненско боксче и собствена баня тоалетна за квартира - апартаментите бяха поне две стаи, кухне и пак баня с тоалетна)
    Наема ни е 600 евро.Имам съквартиран ,и си поделяма наема.Апартамента има 2 стаи ,кухненски бокс и баня-тоалетна.Наема е по висок защото сме по близо до центъра.Живея в Париж и ако имаш търпение може да си намериш и по евтино в центъра.Специално тук ,по- старите жилищни сгради са окупирани изцяло от студенти защото наема мноооооогооооо по нисък.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Животът е такъв, че поне до към 24-25 години инвестираш в себе си. В учене и трупане на опит. Не може без професия в бъдеще да се реализираш.
    Сега конкретно по темата. На тази възраст е трудно. Работодателите нямат доверие и знаят, че това ще е временен работник. Трудно биха се обвързали със сериозен договор и високо заплащане.

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    И аз горе-долу споделям неговото мнение! Значи първо искам да поясня че не искам коментар от ограничени и коплексирани личности !!! Така... > Аз също съм на 19-годишна възраст! Мисля че в България нещата са си наред просто на някой хора не им изнася защото искат много пари с малко труд! В момента работни места има,но работодателите искат висока квалификация и поне някоко години стаж (Тези неща не се покриват от над80% процента от българите)
    Другото нещо е че повечето българи са свикнали на старият стандарт (ние ги лъжем че работим > те ни лъжат че ни плащат) Лично аз искам да ме насочите към работно място с развитие и преспектива! За разлика от повечето хора аз искам за момента да получавам около 800 лева за да не затормозявам родителите си на тоя етап! По-нататък ще се постарая да се развивам повече ! Другата година мисля да кандидатствам в Бл.град и евентулано ако бъда приет и завърша образованието си искам да подържам среден стандарт 2000 за да мога да си позволя нормално жилище автомобил и малко развлечения ! От прекалените емоций започвам да губя същноста на темата ... За това ще продължа някой друг ден !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Хора, мисля да предприема нещо ако някои може да ми помогне да даде някое съветче :P
    Тъй като сега пропускам 1 година, и съм 13 клас задочно, и нищо друго не ме задържа в Сливен мисля да се опитам да пробвам в някои друг град от околоните.. Бургас,Пловдив,Стз. Обаче без познати трудно ще стане.. е имам някои друг, но само по и-нет и нямам много доверие...
    Някои ако е минавал по този път ще се радвам да сподели нещичко..

Град
    Roma, Italia
    Има работа, стига да търсиш! Аз си намерих след дълго търсене.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Затфа сте тъпанари всичките! За кое ли? Затфа , че няма разбирателство м/у хората , затфа , че 2ма човека немогат да споделят едно и също мнение , затфа , че се плюете един друг и се ненавиждате... немога да ви разбера , и точно там е проблема... когато аз разбера вас и вие мене (примерно) , няма да пишеме постове в тоя форум ами ще идеме на кафе , ще се опознаеме , и най-вероятно приятели ще станеме , ама сефте ми на мисленето , че човекът като цяло (не само българина) , може да се разбере с друг без да се псуват , без да се бият , без да си правят мръсно... а доколкото за работа в България или чакай някой да се пенсионира или някой да умре , тфа са ти опциите. И за тоя с 2000 доход:

колкото по-бързо приемеш , че това няма да стане никога , толкова по-бързо ще си нормализираш мисленето... ама сега някой ще каже:

да бе , ти го сриваш по тоя начин и го сваляш ниско. - Еми много ясно по-добре да разбере сега отколкото когато е на 30 и се чуди кво да прай... да свиква , че тия работи не са листчета от кеча..
    Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!

Цитирай Първоначално написано от serenityFX
    Затфа сте тъпанари всичките! За кое ли? Затфа , че няма разбирателство м/у хората , затфа , че 2ма човека немогат да споделят едно и също мнение , затфа , че се плюете един друг и се ненавиждате... немога да ви разбера , и точно там е проблема... когато аз разбера вас и вие мене (примерно) , няма да пишеме постове в тоя форум ами ще идеме на кафе , ще се опознаеме , и най-вероятно приятели ще станеме , ама сефте ми на мисленето , че човекът като цяло (не само българина) , може да се разбере с друг без да се псуват , без да се бият , без да си правят мръсно... а доколкото за работа в България или чакай някой да се пенсионира или някой да умре , тфа са ти опциите. И за тоя с 2000 доход:

колкото по-бързо приемеш , че това няма да стане никога , толкова по-бързо ще си нормализираш мисленето... ама сега някой ще каже:

да бе , ти го сриваш по тоя начин и го сваляш ниско. - Еми много ясно по-добре да разбере сега отколкото когато е на 30 и се чуди кво да прай... да свиква , че тия работи не са листчета от кеча..
    права си остави ги заблдените старци които се надяват за тях няма шанс къде да ходят (извън бг ) поне ние да се спасим

Момче съм.
    Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!

Цитирай Първоначално написано от serenityFX
    Момче съм.
    значи прав си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си