.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от kris37o
    Chacho не говоря за някой с който да си говоря докато тичам .. а просто да има някой с мен .. не ми е хубаво да тичам сама.Незнам как да ти го обясня. ;д Например преди като тичах на околовръсното и се чувствах по спокойна и сигурна като имаше някой с мен .. или когато се измарях и забавях когато тя ме минеше и я гледах от отзад се ентосиазирах и я настигах ..
    на околоврастното ли тича тича се на стадиони и като незнаете колко е обиколката на вашият стадион тичайте от 1 та врата до другата тфа поне е сигурно че е 100 метра .........

aми да нямам стадион близо до у нас.. трябва да хващам рейс и не ми се занимава.А иначе първо тичам в една гора и след това малко на околовръсното минавам през едно село и се връщам в града ми Знам че изглежда супер мн разтояние но не е. Пък и не тичах през цялото време. =]
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Мега фен Аватара на Chacho
    И защо да трябва да се тича на стадиони? А kris37o, по-добре тичай само в гората, ако трябва тичай една отсечка няколко пъти, но там въздуха е многократно по-чист. На 20 минути от нас има хижа в Балкана и тичам там. Просто чистия въздух е несравним.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Chacho мерси за съвета.. ще те послушам въпреки че не знам дали е от значение какъв е въздуха.. А относно гората понеже разтоянието е малко и затова излизах и на околовръсното, но сега ще си тичам само там
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Chacho мерси за съвета.. ще те послушам въпреки че не знам дали е от значение какъв е въздуха.. А относно гората понеже разтоянието е малко и затова излизах и на околовръсното, но сега ще си тичам само там
    Въздуха няма никакво значение. Тичай от Орлов мост до чтвърти километър и нищо няма да ти стане. Това да ходиш в гората най-много някой те уджоби.

Даже учените доказаха, че изпаренията от автомобилите са много полезни за белите дробове!
    --------------------
    @fatrat
    еми евалата ако ги правиш. 10 набирания по 10 серии, широк хват, бавни и до гърди. Аз такива незнам дал и 10 мога да направя
    --------------------
    @radeberger не мисли

Ами не знам кои учени са го доказали това, но по думи на NRDC (National Resources Defense Council) казват следното нещо:

Particulate soot from diesel engines has been linked with increased asthma attacks and emergencies, cancer, endocrine disruption, heart ailments, and premature death.

Virtually all diesel particulate soot is less than one micron in diameter, i.e., small enough to evade our respiratory defenses and lodge in the deepest recesses of our lungs.

Накратко, саждите от дизеловите двигатели предизвикват редица сериозни болести, а са достатъчно малки, че да проникват през дихателните ни защити. Какъв ли ще е ефектът да дишаш въздухът от околовръстно шосе, когато са ти се отворили дробовете от тренировката.

В гората има висока концентрация на кислород заради фотосинтезата на дърветата. В боровите гори може да се надишаш и с фитонциди, които убиват микроби. Трасето обикновено е разнообразно и се адаптираш към по-нестандартни пътища. Ако тичаш с правилните обувки вероятно повече ще ти заякнат глезените, защото има повече неравности. Макар че с дупките по пътищата днешно време е малко смело да казвам това
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    ^^
    Не им вервай. Она ден Вуте ми разпраа ке унея големи бандити били!!

И защо да трябва да се тича на стадиони? А kris37o, по-добре тичай само в гората, ако трябва тичай една отсечка няколко пъти, но там въздуха е многократно по-чист. На 20 минути от нас има хижа в Балкана и тичам там. Просто чистия въздух е несравним.
    щото на околовръстното минават коли ако незнаеш и не е много чист въздуха

aми да нямам стадион близо до у нас.. трябва да хващам рейс и не ми се занимава.А иначе първо тичам в една гора и след това малко на околовръсното минавам през едно село и се връщам в града ми Знам че изглежда супер мн разтояние но не е. Пък и не тичах през цялото време. =]
    и от нас до стадиона ми е 1 км ама кфо да прая ходя

Цитирай Първоначално написано от spain1
    Ти ме закопа, аз изписах фермани за това, че на околовръстното въздухът е мръсен.

На стадиона също не е чист, повечето стадиони са в съседство на улици, булеварди.

Цитирай Първоначално написано от spain1
    Ти ме закопа, аз изписах фермани за това, че на околовръстното въздухът е мръсен.

На стадиона също не е чист, повечето стадиони са в съседство на улици, булеварди.
    аз съм в по краен квартал на София и стадиона ми няма в съседство булеварди където да минават постоянно коли

Супер фен Аватара на fatrat
    [quote="kadishona"]

--------------------
    @fatrat
    еми евалата ако ги правиш. 10 набирания по 10 серии, широк хват, бавни и до гърди. Аз такива незнам дал и 10 мога да направя
    --------------------
    @radeberger не мисли
    Е то не е задължително да ги правиш едно след друго оставяй си по минута 2 за почивка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си