- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вярвате ли в знаците на съдбата?
въпроса ми е вярвате ли че съществуват знаци? например разни съвпадения на места или числа които ви подсказват нещо или ви напомнят за някой?![]()
не
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Ами до някаде вярвам...
да![]()
Не.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Знаци, числа - не![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
До някъде...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Така както постави въпроса - не вярвам. Но смятам, че случайността ти помага, когато искаш нещо наистина.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не. Съдбата е = на бъдещето. Не можем да знаем бъдещето си. Има само настоящия момент.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вярвам ,,даже вече вярвам в едно единствено число ,,
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
Вярвам.че няма случайни неща.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да вярвам![]()
![]()
Хората, които не поемат отговорност за действията си вярват в съдбата. Останалите създават съдбата...Ти от кой вид си?
Вярвам,че абсолютно нищо в този живот не се случва случайно
И щом се е случило,значи така трябва
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
малкоПървоначално написано от Sunnnnnnnnny
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Сами правим изборите си след което ги наричаме съдба . А най-лесния начин да направим някъкв избор е... като се залъжем, че така е писано.Но в края на краищата сме принудени да събереме надробеното.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това,че вярваме в нещо прекалено много.. ни показва,че може да се случи.. Аз вярвам в случайността.. но не и в знаците![]()
Не.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Аз вярвам в съдбата, доста неща са ми се случвали, които няма как да са просто случайни.
Има места, които ми напомнят за оределни хора, разбира се. Но иначе, както се казва няма случайни неща. Например говорех си с една приятелка по мобилния и тя искаше да й кажа нещо, което аз не желаех и точно, когато мислих да започна падна батерията на телефона на това момиче и сякаш това ми помогна да не й казвам.![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Зависи..
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.