- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Остават ми още 8 епизода до края,а все ме мързи да ги догледам.Тая вечер може би ще ги свърша.
![]()
Да ме мързи да гледам "Supernatural"Първоначално написано от RY
Просто никога не може да ми се случи
![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Ееее,само мъничко ме домързява.
![]()
Meн ме мързи да гледам Heroes вярно,че е интересен ама предпочитам да слушам музика или нещо таковаСя като се прибера в бг няма да има к'во друго да правя освен да го гледам
![]()
![]()
СПОЙЛЕР
Джаред открито разкри в едно интервю,че Сам се връща просто като Сам без зли дяволи,демони и духове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много съм разочарован,много,много,мн оооооого....![]()
Да им еба майката на тия,такъв финал слагат и после пак всичко започва с най обикновен епизод все едно нищо не се е случвало![]()
![]()
Много тъпо
![]()
![]()
Ще гледаме сапунка наречена Свръхестествено![]()
![]()
100% ли е сигурно??Първоначално написано от UNITED2
![]()
Oсвен Джаред да е решил да излъже и после да е изненадаПървоначално написано от hotxxmess
Но не ми се вярва ..
![]()
Американска версия на ЛИСТОПАД![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е чак пък така.. ще е интересно бе, дишайте.. все пак това си е СВРЪХЕСТЕСТВЕНО !![]()
JENSEN ACKLES![]()
Mи да ви кажа,т'ва много ме разочарова за началото на новия сезон и мерака някак си ми исчезна![]()
Апък и в други ден ще пътувам за България и има други неща за които аз да мисля![]()
Подкрепям, какво толкова се филмирате?Първоначално написано от Aysell
Нищо от това, което излиза, не е сигурно, не си правете сметки без кръчмаря, няма как да кажете дали епизодите ще са добри или лоши без да сте ги гледали ...
А и аз лично предпочитам Сам да си се върне ... ами, Сам. Дийн как се върна от ада съвсем нормален? Тогава защо не го заклеймихте за сапунка сериала? Същата работа е.
Дано да върнат pattern-a от 1ви сезон - всеки епизод с различен случай, просто момчетата да пътуват и да трепят изроди.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Дийн като се върна не са мигали лампи и когато отиде не е бил обладан от дяволаПървоначално написано от Zorin
![]()
Има разлика не мислиш ли ?![]()
Е, да, но въпреки това пак ще е зарибяващо.. убедена съмПървоначално написано от UNITED2
![]()
JENSEN ACKLES![]()
"Сам, Дийн или Кастиел ?" - Е, айде сега, и тримата радват. Чакам новия сезон с нетърпение
![]()
остана още малкооооПървоначално написано от bloodysunrise
![]()
Днес си взех LED 40" SAMSUNG плазма само и едийнствено заради сериала![]()
![]()
Не се фукам
![]()
Колкото до сериала в момента се снима 6-ти епизод
![]()
![]()
Я кат изгледаш сериала ми го подариПървоначално написано от UNITED2
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
И с 40 инча,и с надолу главата пред компа,пак ще е идеално.Единствената причина поради която мъничко харесвам Септември е точно че започват сериалите.Няма нищо по-хубаво след гаден ден в даскало да се отпуснеш с любимия сериалПървоначално написано от UNITED2
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Да ама т'ва става само в петък !!!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
Не и ако гледаш още "Отчаяни съпруги","Доктор Хаус" и "Как се запознах с майка ви"Първоначално написано от UNITED2
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Последния май даже не съм го и чувалаПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
А иначе по - напред някой питаше защо в заглавието на темата нямало и Джаред Падалеки.. ми може би защото така съм искала ?
Защото е за фенове на сериала, а отделно и за тези на Дженсън.. а Джаред е част от сериала така или иначе.. така че..
![]()
JENSEN ACKLES![]()