- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
JENSEN ACKLES![]()
ТрейлърчееееПървоначално написано от Aysell
Между другото там където дават Сам да тренира на лоста,само на мен ли ми е супер секси някъв
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Емии, няма лошо, бе ! Става за един път..
![]()
JENSEN ACKLES![]()
нененне не само на теб ;д страшен еПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Днес цял ден си имам проблемЧудя се кое първо ще гледам,дневниците на вампира или свръхестествено и все още не съм решил де
![]()
![]()
![]()
Разбиваш ми сърцетоПървоначално написано от UNITED2
Тия вампирченца не мога да стъпят на малкия пръст на Supernatural !
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Катрин е просто великаПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Иначе верно,че не могат да се мерят със свръхестестено но все пак... все още имам чувството,че новия сезон няа да го бива ама ше видим..
На Дийн не му отива да е нито сериозен нито тъжен,режиьора е жена и очаквам новия сезон да е като сапунка,дано да греша
![]()
![]()
Малееееее изгледах всички сезони за 3 седмици някъдеуникален сериал.... Ама и то с тея готини момченца...как да не го гледа човек. Нямам търпение да излезе серията...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ново промо
http://www.youtube.com/watch?v=9IbRc...layer_embedded
Искам Азазел да убие Лиса, да, да, даа!![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
E т'ва промо ми даде вече наистина големи надеждиПървоначално написано от Zorin
![]()
А Лиса не се надявай да умре още в първия епизод
![]()
Дано да не умре,че като се сетя май само тя е яката мацка други няма
![]()
хей фенчета, чак сега моя кьорава милост видя темата...когато в началото ми разказваха за този сериал си мислех " апф поредната глупост" но понеже си падам по такива сериали и си казах "я да видя какво му е толкова интересното" ииии....както по4нах на 1 дъх изгледах 1-я сезон,сега дори мисля да го попогледам отново-заради Дийн ест
![]()
![]()
ии имам 1 въпросче...в епизодите, когато се случва тела на Дийн да звъни (като от епизода "Жълта треска") ...знаете ли как се казват песните или мелодиите,защото определено в Жълта треска ми допадна и ми се стори доста позната ама не се сещам ии за това моляяя малко help?
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Че ти си изгледай двата епизода на "Дневниците на вампира", които са излезли докато не е почнало "Свръхестествено" .. А и те са по 1 епизод на седмица - спокойничко може да си гледаш и дватаА иначе за песните - не знам, sry
![]()
JENSEN ACKLES![]()
На кого му трябват яки мацки, щом има толкова много красиви мъже? :РПървоначално написано от UNITED2
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
ЕВАЛА !Първоначално написано от Zorin
![]()
точно така
![]()
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Какво намерих![]()
![]()
![]()
![]()
30 факта за Дийн Уинчестър:
1. Оръжията не убиват демони. Дийн Уинчестър убива демони.
2. Няма йерархия при демоните. Само списък от демони, на които Дийн Уинчестър е разрешил да живеят.
3. Когато Дийн Уинчестър бил в гимназията учителят му по английски му дал да напише есе: "Какво е
смелост?". Дийн Уинчестър получил 6+, защото написал само думите "Дийн Уинчестър" и веднага го предал.
4. Главният износ на Дийн Уинчестър е секса.
5. Дийн Уинчестър не ловува, защото ловът включва въможността от провал. Дийн Уинчестър убива.
6. Когато Торбалан ляга да спи всяка нощ, проверява гардероба си за Дийн Уинчестър.
7. Дийн Уинчестър не чете книги. Той ги зяпа, докато не получи информацията,
която иска.
8. Ако Дийн Уинчестър закъснява, шибаното време по-добре да се забави.
9. Дийн Уинчестър може да затвори въртяща се врата.
10.Сълзите на Дийн Уинчестър лекуват рак. Жалко, той никога не е плакал.
Не, чакай. Това беше Чък Норис.
Добавка: Дийн Уинчестър е лекувал рак и е изглеждал дяволски добре, докато го прави.
11. Ако един демон вижда Дийн Уинчестър значи всичко е наред. Ако не може значи е на секунди от смъртта.
12. Дийн Уинчестър трябва да поддържа лиценз за носене на прикрито оръжие във всички 50 щата за да си носи панталоните според закона.
13. Когато Дийн Уинчестър си плаща данъците, той праща празна бланка и прилага само снимка на себе си, приведен и готов да атакува. Дийн Уинчестър не трябва да плаща данъци, никога!
14. Дийн Уинчестър притежава най-страхотното лице за покер играч за всички времена. То му помогна да спечели Световните серии по покер през 1983 въпреки че в "ръката" му са само Жокер, карта от монополи "Излизаш от затвора", двойка кари, седмак спатий и зелена карта #4 от играта Uno.
15.Дийн Уинчестър не използва реплики за свалки , той просто казва: "Сега!"
16. Дийн Уинчестър може да говори за Бойния Клуб!
17. Времето не чака никого. Освен Дийн Уинчестър.
18. Дийн Уинчестър спи на нощна лампа. Не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се
страхува от Дийн Уинчестър.
19. Исус притежава и носи гривна с надписа WWDWD. (КБНДУ - Какво би направил Дийн Уинчестър)
20. Кръговете в полята са начин на Дийн Уинчестър да каже на света, че понякога шибаната царевица трябва да лежи на земята.
21. Почистващите препарати могат да убият 99,9% от микробите. Дийн Уинчестър може да убие 100% от каквото, по дяволите, си поиска!
22. Дийн Уинчестър трябва да сортира прането си в 3 категории - цветно, бяло и петна от кръв.
23. Дийн Уинчестър всъщност е умрял преди 10 години, но нито един Жътвар няма смелостта да му каже.
24. Знакът за инвалиди на паркинга не показва, че това е място за хора с увреждания. Всъщност е предупреждение, че мястото принадлежи на Дийн Уинчестър и, че ще станете инвалиди, ако паркирате там.
25. Дийн Уинчестър веднъж изял 3 пържоли от по 2кг. за един час. Първите 45 мин. той правил секс
със сервитьорката.
26. В момента Дийн Уинчестър води дело срещу производителите на "дъвка на метър". Дийн твърди, че "2 метра забавление" всъщност е запазената марка на неговия пенис.
27. Дийн Уинчестър не виси като кон...конете висят като Дийн Уинчестър.
28. Ръката на Дийн Уинчестър е единствената, която може да бие Роял Флош.
29.Дийн Уинчестър винаги има Блек Джек. Дори, когато играе Покер.
30. Дийн Уинчестър продал душата си на Дявола за хубавия си външен вид и несравними способности за лов. Малко след като сделката била завършена, Дийн гръмнал Дявола в лицето и си взел душата обратно. Дяволът, който оценява иронията, не се ядосал и признал, че трябвало да се досети. Сега играят покер всяка втора сряда от месеца.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
7 и 23 ми харесаха най-много![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Първоначално написано от Aysell
![]()
![]()
Да и то в сряда е почивка пак
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛЕЛЕЕЕЕЕ много съм щастлива![]()
Купих си тетрадка с Дженсъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ н
![]()
![]()
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Случайно да си от пловдив и да си в 10 клас ?Първоначално написано от gabri3lla
![]()
![]()
![]()