.

Виж резултатите на анкетата: Сам, Дийн или Кастиел ?

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дийн

171 72,77%
  • Кастиел

25 10,64%
  • Сам

39 16,60%
Отговор в тема
Страница 15 от 39 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 961
    След малко го пускам,нямам търпениееее
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Изгледах го. Не мога да каже,че беше много интересно,но не беше и скучна серия.Тоя дето играе дятото,се пада във всички сериали,които почна да гледам.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    По тъп и плосък старт не можеше да има.
    Много скучна серия,като си помисля С4 и С5 какъв старт имаха и ми става лошо,как са прецакали С6 .
    Все още мисля,че това което се върна не е Сам има нещо в него което не е същото,дядото пък ни най малко 100% е нещо зло.Защо иначе биха върнали него а не Джон или майката на Дийн.Всички (освен Дийн) ми бяха някак странни,все едно за първи път се снимат в сериал ужасТ.Определено го нямаше онова велико чувство,атмосферата на свърхестествено сякаш гледах тъпа драма с познати актьори.Все пак имаше интрига,държи интереса и имам надежда,че всичко ще се оправи.
    Определено можеше по добре но така са решили сценаристите,ако съдя по промото следващия епизод също няма да е нещо особено,поредния посредствен епизод прекаран в търсене на няк'во чудовище.
    Обичам свръхестествено,любимия ми сериал е но ако ще продължава така се моля да приключи със сезон 6-ти в противен случай сериала ще го запомним с лошо.
    И макар всички недостатъци които изброих до тук логото на SUPERNATURAL в началото с чупенето на стъклата ми хареса много.
    Най доброто до сега.Е това е от мен,очаквах много получих малко.
    Дневниците на Вампира стартира с гръм и трясък,очаквах и тука да се получи така но уви..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Вярно , че не стартира особено грандиозно , но сериалът си е велик и съм сигурна , че останалата част от епизодите ще бъдат отново хитови.Беше ми интересна цялата история с Дийн , можеше връщането на Сам и другите да го направят малко по-занимателно, но пак не беше от най-скучните серии.

Супер фен Аватара на gabi_94
    И аз като че ли очаквах повече, нооо шанс.... Не беше скучна серията, но не ме грабна особено. Сам и дядото определено са различни и имам чувството, че не са точно те, не знам. Моментът, който ми беше най-интересен е когато Дийн търсеше в гаража с фенерчето и като се обърна видя Жълтоокия. Тогава си казах: е, сега вече става интересно....да, ама не. Сам, дядото и братовчедите ми изглеждат съмнителни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    И аз като че ли очаквах повече, нооо шанс.... Не беше скучна серията, но не ме грабна особено. Сам и дядото определено са различни и имам чувството, че не са точно те, не знам. Моментът, който ми беше най-интересен е когато Дийн търсеше в гаража с фенерчето и като се обърна видя Жълтоокия. Тогава си казах: е, сега вече става интересно....да, ама не. Сам, дядото и братовчедите ми изглеждат съмнителни.
    Мда, и на мен така.. а и някъде бях чела, че Сам все пак си е Луцифер.. а дядото и "братовчедите" сигурно са демони или нз и аз.. но и вижте, че вместо да убият джина, дядото каза да го приберат.. има нещо А иначе на мен много жал ми стана за Дийн когато поиска да даде ключовете за колата на Сам, а онзи му каза, че не я иска, ами си има нова Нз, ама ми стана много кофти за Дийн тогава, щото той толкова си я обича колата..
    JENSEN ACKLES

Фен Аватара на Eclipse22
    Град
    sofia
    споко хора, това е тепърва началото
    To see a world in a grain of sand
    And a heaven in a wild flower,
    Hold infinity in the palm of your hand
    And eternity in an hour.

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse22
    споко хора, това е тепърва началото
    и аз така викам
    JENSEN ACKLES

И на мен не ми хареса как Сам ей така просто си се върна...Целия минал сезон се чудиха как да оправят нещата,бориха се и така нататък и сега изведнъж все едно всичко е на вятъра.Дядката 100 % не му е чиста работата даже очаквах да му светнат в някакъв цвят очите .
    Въпреки това попивах всяка секунда от серията.Наистина логото в началото е уникално,а Дий не е станал смотан заради Лиса. Надежда има,остава да чакаме.

П.П. Липсваше ми Кастиел
    Diamonds,Mexico,Tequila

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    И на мен не ми хареса как Сам ей така просто си се върна...Целия минал сезон се чудиха как да оправят нещата,бориха се и така нататък и сега изведнъж все едно всичко е на вятъра.Дядката 100 % не му е чиста работата даже очаквах да му светнат в някакъв цвят очите .
    Въпреки това попивах всяка секунда от серията.Наистина логото в началото е уникално,а Дий не е станал смотан заради Лиса. Надежда има,остава да чакаме.

П.П. Липсваше ми Кастиел
    Да, и аз ми стана странно като го нямаше в серията..
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона

Град
    Lovech
    BOOM
    JENSEN ACKLES

Слабо почна сезонът, наистина. За мен сериалът трябваше да завърши с миналия сезон, който беше върховен. Не виждам сега какво толкова ново и интригуващо ще дават, но въпреки това все пак това е Supernatural и ще се гледа
    Audio ergo sum

\unpopular opinon time/
    На меен пък ми хареса.
    Вярно, че не беше силно начало като Lazarus Rising да кажем, но пак си беше доста добро, остави доста въпросителни и публиката чака за следващия епизод. Според мен това му беше целта.
    А и е нормално момчетата да са малко посъсипани, преживяха края на света. Буквално.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Град
    Памплона
    Да бе винаги става така... Сам някой го е върнал Адам си стои в клетката.
    Ако Сам си е просто Сам ще е много плоско и тъпо всичко,но аз мисля,че не е самият той ще видим..

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Ако Сам си е просто Сам ще е много плоско и тъпо всичко,но аз мисля,че не е самият той ще видим..
    абе, мисля, че не си е Сам..
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Aysell
    То и Дийн не си е съвсем Дийн де Тоя човек ще се побърка

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от Aysell
    То и Дийн не си е съвсем Дийн де Тоя човек ще се побърка
    Еее, чак пък така.. абее Дийн си е Дийн.. ще се справи
    JENSEN ACKLES

Град
    Lovech
    Утре, утре..
    JENSEN ACKLES

Като гледам каква лудница стана със субтитрите на Хаус,направо ми иде да разцелувам Папи
    Diamonds,Mexico,Tequila

Град
    Памплона
    Като гледам каква лудница стана със субтитрите на Хаус,направо ми иде да разцелувам Папи
    И на мене така А ето и новата серийка http://www.zamunda.net/details.php?id=236684&hit=1 всички като гледам са доволни тоя път,аз още не съм гледал щото си чакам HD серията

Град
    Lovech
    И на мене така А ето и новата серийка http://www.zamunda.net/details.php?id=236684&hit=1 всички като гледам са доволни тоя път,аз още не съм гледал щото си чакам HD серията
    Даааа ! Серията тоя път не виждам кво има да са оплаква някой от нея.. Класика си беше, точно както в първите сезони.. На мен лично си ми хареса, та даже и в началото имаше някои смешни моменти
    JENSEN ACKLES

Най-култовият момент в сериала беше "Rise and shine, Sammy!"
    Audio ergo sum

Град
    Lovech
    JENSEN ACKLES

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ето този епизод вече определено ми се понрави!!! Някой случайно да разбра с кой говореше дядотооооо? Човърка ме

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си