- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
След малко го пускам,нямам търпениееее![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Изгледах го. Не мога да каже,че беше много интересно,но не беше и скучна серия.Тоя дето играе дятото,се пада във всички сериали,които почна да гледам.![]()
По тъп и плосък старт не можеше да има.
Много скучна серия,като си помисля С4 и С5 какъв старт имаха и ми става лошо,как са прецакали С6.
Все още мисля,че това което се върна не е Сам има нещо в него което не е същото,дядото пък ни най малко 100% е нещо зло.Защо иначе биха върнали него а не Джон или майката на Дийн.Всички (освен Дийн) ми бяха някак странни,все едно за първи път се снимат в сериал ужасТ.Определено го нямаше онова велико чувство,атмосферата на свърхестествено сякаш гледах тъпа драма с познати актьори.Все пак имаше интрига,държи интереса и имам надежда,че всичко ще се оправи.
Определено можеше по добре но така са решили сценаристите,ако съдя по промото следващия епизод също няма да е нещо особено,поредния посредствен епизод прекаран в търсене на няк'во чудовище.
Обичам свръхестествено,любимия ми сериал е но ако ще продължава така се моля да приключи със сезон 6-ти в противен случай сериала ще го запомним с лошо.
И макар всички недостатъци които изброих до тук логото на SUPERNATURAL в началото с чупенето на стъклата ми хареса много.
Най доброто до сега.Е това е от мен,очаквах много получих малко.
Дневниците на Вампира стартира с гръм и трясък,очаквах и тука да се получи така но уви..![]()
Вярно , че не стартира особено грандиозно , но сериалът си е велик и съм сигурна , че останалата част от епизодите ще бъдат отново хитови.Беше ми интересна цялата история с Дийн , можеше връщането на Сам и другите да го направят малко по-занимателно, но пак не беше от най-скучните серии.
И аз като че ли очаквах повече, нооо шанс.... Не беше скучна серията, но не ме грабна особено. Сам и дядото определено са различни и имам чувството, че не са точно те, не знам. Моментът, който ми беше най-интересен е когато Дийн търсеше в гаража с фенерчето и като се обърна видя Жълтоокия. Тогава си казах: е, сега вече става интересно....да, ама не. Сам, дядото и братовчедите ми изглеждат съмнителни.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мда, и на мен така.. а и някъде бях чела, че Сам все пак си е Луцифер.. а дядото и "братовчедите" сигурно са демони или нз и аз.. но и вижте, че вместо да убият джина, дядото каза да го приберат.. има нещоПървоначално написано от gabi_94
А иначе на мен много жал ми стана за Дийн когато поиска да даде ключовете за колата на Сам, а онзи му каза, че не я иска, ами си има нова
Нз, ама ми стана много кофти за Дийн тогава, щото той толкова си я обича колата..
![]()
JENSEN ACKLES![]()
споко хора, това е тепърва началото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
и аз така викамПървоначално написано от Eclipse22
JENSEN ACKLES![]()
И на мен не ми хареса как Сам ей така просто си се върна...Целия минал сезон се чудиха как да оправят нещата,бориха се и така нататък и сега изведнъж все едно всичко е на вятъра.Дядката 100 % не му е чиста работата даже очаквах да му светнат в някакъв цвят очите .![]()
Въпреки това попивах всяка секунда от серията.Наистина логото в началото е уникално,а Дий не е станал смотан заради Лиса.Надежда има,остава да чакаме.
П.П. Липсваше ми Кастиел![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Да, и аз ми стана странно като го нямаше в серията..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Слабо почна сезонът, наистина. За мен сериалът трябваше да завърши с миналия сезон, който беше върховен. Не виждам сега какво толкова ново и интригуващо ще дават, но въпреки това все пак това е Supernatural и ще се гледа![]()
Audio ergo sum
\unpopular opinon time/
На меен пък ми хареса.
Вярно, че не беше силно начало като Lazarus Rising да кажем, но пак си беше доста добро, остави доста въпросителни и публиката чака за следващия епизод. Според мен това му беше целта.
А и е нормално момчетата да са малко посъсипани, преживяха края на света. Буквално.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Да бе винаги става така... Сам някой го е върнал Адам си стои в клетката.
Ако Сам си е просто Сам ще е много плоско и тъпо всичко,но аз мисля,че не е самият той ще видим..![]()
![]()
абе, мисля, че не си е Сам..Първоначално написано от UNITED2
JENSEN ACKLES![]()
То и Дийн не си е съвсем Дийн деПървоначално написано от Aysell
Тоя човек ще се побърка
![]()
Еее, чак пък така.. абее Дийн си е Дийн.. ще се справиПървоначално написано от UNITED2
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Като гледам каква лудница стана със субтитрите на Хаус,направо ми иде да разцелувам Папи![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
И на мене така
А ето и новата серийка http://www.zamunda.net/details.php?id=236684&hit=1 всички като гледам са доволни тоя път,аз още не съм гледал щото си чакам HD серията
![]()
Даааа ! Серията тоя път не виждам кво има да са оплаква някой от нея.. Класика си беше, точно както в първите сезони..Първоначално написано от UNITED2
![]()
На мен лично си ми хареса, та даже и в началото имаше някои смешни моменти
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Най-култовият момент в сериала беше "Rise and shine, Sammy!"![]()
Audio ergo sum
Ето този епизод вече определено ми се понрави!!!Някой случайно да разбра с кой говореше дядотооооо? Човърка ме
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.