.

Виж резултатите на анкетата: Сам, Дийн или Кастиел ?

Гласували
235. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дийн

171 72,77%
  • Кастиел

25 10,64%
  • Сам

39 16,60%
Отговор в тема
Страница 19 от 39 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 961
    виж в арена

Пфуу... Сам все повече се променя
    Иначее.. и аз се пиша към харесващите сериала, чакаме следващия епизод =]
    This world will never be what I expected
    And if I don't belong..who would have guessed it...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Хубав епизод. Не беше толкова скучен като предните. Направих си даже яка анимацийка с психо близначките.
    ^-^

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Серията беше яка но Сам много ме издразни когато просто си гледаше как превръщат брат му във вампир.Следващия епизод обещава много отговори и да е супер интересен (поне според промото) нямам търпение А инъче тия ме кефят

Серията ме изкефи,всички тия неща взети от "Здрач" бяха много свежи. Аз пък не се дразня на Сам.Щеше да е много тъпо цял 5 сезон да се мъчат да го спасят,накрая да не успеят,а той да си се върне цял-целеничък в цялата си прелест.За това сега като има нещо дето не му е наред се чудя какво е.И се поддържа интереса.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Серията ме изкефи,всички тия неща взети от "Здрач" бяха много свежи. Аз пък не се дразня на Сам.Щеше да е много тъпо цял 5 сезон да се мъчат да го спасят,накрая да не успеят,а той да си се върне цял-целеничък в цялата си прелест.За това сега като има нещо дето не му е наред се чудя какво е.И се поддържа интереса.
    Мхм... вярно е, че така е по-интересно, а относно всички тези "Здрач"-обсебвания, Бийбър, Ефрон... бяха забавни, разведряваха обстановката
    Ааа за анкетата по-горе, колкото и да харесвам Сам и Дийн,емии... Кастиел ми е фаворит :P

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    виж в арена
    мерси, намерих във Vbox7
    JENSEN ACKLES

Ти върви след Ефрон ,аз ще се заема с Бийбър!
    Тази серия наистина беше яка ,но все повече и повече се чудя какво става със Сам.

Град
    Lovech
    Остава си въпроса - Сам ли е или Луцифер ?

А иначе важното е, че Дийн вече е добре и се освести какво става около него и колко Сам "му пази гърба" ..
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Накрая ще искарат,че малкото братче много се е разстроило в ада и затова се държало така бла бла бла.. тъпа раЛта.Колкото и епизода да има ще го гледам и винаги ще ми е кеф обаче хляба в момента е в дневниците на вампира Добре,че ги загледах иначе разочарованието ми от свръхестествено щеше да е направо свръхестествено

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Накрая ще искарат,че малкото братче много се е разстроило в ада и затова се държало така бла бла бла.. тъпа раЛта.Колкото и епизода да има ще го гледам и винаги ще ми е кеф обаче хляба в момента е в дневниците на вампира Добре,че ги загледах иначе разочарованието ми от свръхестествено щеше да е направо свръхестествено
    Чак пък така.. к'во му е толкова разочароващото ??
    JENSEN ACKLES

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Aysell
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Чак пък така.. к'во му е толкова разочароващото ??
    Лично аз не усещам предишната атмосфера на сериала,някък си не е същото.Дори героите са променени,няма сюжетна линия,сериала е добър и ВСЕ ОЩЕ най добрия за мен,но ако продължават така... Като гледам промото за следващия епизод ще е великоооооооо Така че няма опастност скоро да ми омръзне а и щом Кастиел е в играта значи,ще е супер епизода и ще има много ефекти

На нас, момчетата, ни трябва нещо повече от секси главни герои, които отвреме-навреме да се показват по хавлия, за да задържат интереса ни към сериала
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    На нас, момчетата, ни трябва нещо повече от секси главни герои, които отвреме-навреме да се показват по хавлия, за да задържат интереса ни към сериала
    Оо.. много си прав. Въпреки това, че съм момиче, ми трябва много повече от главните герои по хавлии ( ). Не съм разочарована от новия сезон, има интересно развитие и ще продължавам да си го гледам. Хубавите герои са... бонус към историята

Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Абсолютно,никой не би се изразил по добре !

Цитирай Първоначално написано от MyImmortal22
    Оо.. много си прав. Въпреки това, че съм момиче, ми трябва много повече от главните герои по хавлии ( ). Не съм разочарована от новия сезон, има интересно развитие и ще продължавам да си го гледам. Хубавите герои са... бонус към историята
    Я пак ? Развитие ? Е тука не мога да се съглася

^ Явно не си ме разбрал/а правилно или аз не съм се изказала добре =] Имам предвид, че има някаква мистерия, интрига го наречи ако искаш... новата идея в този сезон-Защо Сам се държи така

Град
    Памплона
    РАЗБРАЛ А инъче,да това ми вдъхва надежди,държанието на Сам ама ако накрая се окаже,че Сам си е Сам и няма нищо кой знае колко странно ще е пълен фейл..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Най-якия за мен край ще е да се окаже, че вярно Сам не е наред и да се наложи Дийн да го убие (наистина, без повече връщания) накрая на сезона.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Най-якия за мен край ще е да се окаже, че вярно Сам не е наред и да се наложи Дийн да го убие (наистина, без повече връщания) накрая на сезона.
    Много яко.. няма що
    Все някога ще се наложи Дийн да се изправи пред това дали да убие Сам заради действията му (ее.. той вече веднъж имаше основание), но не ми се вярва това да си е истинския Сам, ее може да си е той, но има нещо в него останало от Луци, или от Ада... незнам. Нооо не ми харесва идеята за такъв край, много е.. трагично

Мен пък ще ме е яд да свърши всичко супер банално с хепи енд..Съгласна съм да убият Сам.Или поне Боби.Дийн не го давам
    Diamonds,Mexico,Tequila

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Мен пък ще ме е яд да свърши всичко супер банално с хепи енд..Съгласна съм да убият Сам.Или поне Боби.Дийн не го давам
    Ти пък... как даваш Сам Боби да го трепят За Сам...не съм много съгласна, ама... айде. Обаче за Дийн и Кастиел..Не, не..
    Иначе за хепи енд-а Да, банално е и не искам да завършва така, но тази история как единия брат убива другия ми е много пооо.. гадна и жестока, пък и не ми се вярва Дийн да убие Сам, та той по би се самоубил, ама щом не го даваш... не може

Град
    Памплона
    И аз съм твърдо против щастливия край,идеята Сам да умре от ръката на Дийн ми харесва После може и Дийн да се самоубие и двамата да отидат в рая

Град
    Lovech
    и после и Боби да се самоубие щото са му като синове.. вие го направихте на латиноамерикански сериал
    JENSEN ACKLES

Абе хепи енд да няма,другото няма значение.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Много слабо начало на сезона! Вчера изгледах и 2-ри епизод и мога да кажа, че съм разочарован. Никакви обяснения, нищо! От къде Сам изскочи с тоя Додж Чаленджър СРТ8? Идеи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си