- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Хубав епизод. Не беше толкова скучен като предните. Направих си даже яка анимацийка с психо близначките.
^-^
Серията беше яка но Сам много ме издразни когато просто си гледаше как превръщат брат му във вампир.Следващия епизод обещава много отговори и да е супер интересен (поне според промото) нямам търпениеА инъче тия ме кефят
![]()
Серията ме изкефи,всички тия неща взети от "Здрач" бяха много свежи.Аз пък не се дразня на Сам.Щеше да е много тъпо цял 5 сезон да се мъчат да го спасят,накрая да не успеят,а той да си се върне цял-целеничък в цялата си прелест.За това сега като има нещо дето не му е наред се чудя какво е.И се поддържа интереса.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мхм... вярно е, че така е по-интересно, а относно всички тези "Здрач"-обсебвания, Бийбър, Ефрон... бяха забавни, разведряваха обстановкатаПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Ааа за анкетата по-горе, колкото и да харесвам Сам и Дийн,емии... Кастиел ми е фаворит :P
мерси, намерих във Vbox7Първоначално написано от vampireee
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Ти върви след Ефрон ,аз ще се заема с Бийбър!![]()
Тази серия наистина беше яка ,но все повече и повече се чудя какво става със Сам.![]()
Остава си въпроса - Сам ли е или Луцифер ?
А иначе важното е, че Дийн вече е добре и се освести какво става около него и колко Сам "му пази гърба" ..![]()
JENSEN ACKLES![]()
Накрая ще искарат,че малкото братче много се е разстроило в ада и затова се държало така бла бла бла.. тъпа раЛта.Колкото и епизода да има ще го гледам и винаги ще ми е кеф обаче хляба в момента е в дневниците на вампираДобре,че ги загледах иначе разочарованието ми от свръхестествено щеше да е направо свръхестествено
![]()
Чак пък така.. к'во му е толкова разочароващото ??Първоначално написано от UNITED2
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Лично аз не усещам предишната атмосфера на сериала,някък си не е същото.Дори героите са променени,няма сюжетна линия,сериала е добър и ВСЕ ОЩЕ най добрия за мен,но ако продължават така...Първоначално написано от Aysell
Като гледам промото за следващия епизод ще е великоооооооо
![]()
![]()
Така че няма опастност скоро да ми омръзне а и щом Кастиел е в играта значи,ще е супер епизода и ще има много ефекти
![]()
![]()
![]()
На нас, момчетата, ни трябва нещо повече от секси главни герои, които отвреме-навреме да се показват по хавлия, за да задържат интереса ни към сериала![]()
![]()
Audio ergo sum
Оо.. много си прав. Въпреки това, че съм момиче, ми трябва много повече от главните герои по хавлии (Първоначално написано от ArrowsOfDeath
). Не съм разочарована от новия сезон, има интересно развитие и ще продължавам да си го гледам. Хубавите герои са... бонус към историята
![]()
![]()
![]()
Абсолютно,никой не би се изразил по добре !Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Я пак ? Развитие ? Е тука не мога да се съгласяПървоначално написано от MyImmortal22
![]()
РАЗБРАЛА инъче,да това ми вдъхва надежди,държанието на Сам ама ако накрая се окаже,че Сам си е Сам и няма нищо кой знае колко странно ще е пълен фейл..
![]()
Най-якия за мен край ще е да се окаже, че вярно Сам не е наред и да се наложи Дийн да го убие (наистина, без повече връщания) накрая на сезона.![]()
Много яко.. няма щоПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Все някога ще се наложи Дийн да се изправи пред това дали да убие Сам заради действията му (ее.. той вече веднъж имаше основание), но не ми се вярва това да си е истинския Сам, ее може да си е той, но има нещо в него останало от Луци, или от Ада... незнам. Нооо не ми харесва идеята за такъв край, много е.. трагично![]()
Мен пък ще ме е яд да свърши всичко супер банално с хепи енд..Съгласна съм да убият Сам.Или поне Боби.Дийн не го давам![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Ти пък... как даваш СамПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
Боби да го трепят
За Сам...не съм много съгласна, ама... айде. Обаче за Дийн и Кастиел..Не, не..
![]()
Иначе за хепи енд-а Да, банално е и не искам да завършва така, но тази история как единия брат убива другия ми е много пооо.. гадна и жестока, пък и не ми се вярва Дийн да убие Сам, та той по би се самоубил, ама щом не го даваш... не може![]()
И аз съм твърдо против щастливия край,идеята Сам да умре от ръката на Дийн ми харесваПосле може и Дийн да се самоубие и двамата да отидат в рая
![]()
![]()
![]()
и после и Боби да се самоубие щото са му като синове.. вие го направихте на латиноамерикански сериал![]()
JENSEN ACKLES![]()
Абе хепи енд да няма,другото няма значение.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Много слабо начало на сезона! Вчера изгледах и 2-ри епизод и мога да кажа, че съм разочарован. Никакви обяснения, нищо! От къде Сам изскочи с тоя Додж Чаленджър СРТ8? Идеи?