- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Свръхестествено" (Supernatural)
Не е само той, 6 нови планират за есента Danni Lowinski, Awakening, Hart of Dixie, Heavenly and Cooper и Stone и този, за който ти говориш - Secret Circle, за който аз имам големи очаквания, тъй като е от продуцента на Дневниците - Кевин Уилямсън. Не ги знам къде ще ги вместят, засега спират само Смолвил и Трий Хил (разгеле!).
Иначе не знам дали знаете, но уестърнския няма да е следващия, а го изместиха за 22 април. На 15 ще гледаме Mommy Dearest, промо снимки http://twifun-bg.com/?p=118452
И една статия пак за 17 еп. http://twifun-bg.com/?p=118560
Радвам се,че нещата стават сериозни писна ми от хумор вече искам напрежение![]()
Аз пък точно хумор искам.![]()
Айде дано да има още един сезон!Че шестия е леко бозав-така е,ама все пак не ми се разделя със сериалчето.ИСКАМ седми сезон!
Еми, няма толкова фенки на сериала, които да обсъждат красотата на братята, а пък феновете си обсъждаме какво става, а сега нищо не се случва... и затова![]()
Audio ergo sum
Ааа не е вярноПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Преди няколко дни бяха на Paley Fest, умрях си да се смея с Миша и Дженсън. Има бая спойлери и интервюта, ама закакво да ги пускам като няма никой тука да ги чете.
Аз съм от фенките на Дженсън, ама сюжета си е велик
![]()
Mмм... сериала е УНИКАЛЕН.. обожавам го!!
Но този 6ти сезон -Сам без душата си нещо много не ми харесва ;д Но се радвам,че му я върнаха!
Да идва по-бързо 15ти април,че вече не издържам..;хх
Аз почнах да го гледам наново,но от 3ти сезон..вече съм на 4ти ;дд
Любимеца ми е Дийн... той е просто уникаленн..ии изцепките му![]()
Сам ми харесва какъв е миличъкк .. ;д <33 и какъв е висооооок...ии какъв задникк имааа..и кът напрай джуките.. БОЖЕЕЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А любимият ми епизод от 6ти сезон е 15ти--french mistake-- гледах го сигурно 1000 пъти и още толкова ще го гледам..уникален!!!![]()
![]()
и ето ви пз едно хубаво клипче; http://www.youtube.com/watch?v=DN941bHgSxo![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
ихх няма ли фенове на Кас/Миша ?![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Има бе,как да няма?Първоначално написано от xWandereRx
![]()
йййееей![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Айде бе фенове![]()
Днес ако сте забравили ви напомням,че има СЕРИЯ![]()
Аз тука не мога да стоя от кеф те едно изречение няма да драснат ей![]()
Днешния епизод беше добър...Интересен с капка хумор и кръвчица - точно в стил SUPERNATURAL !
добър епизод
най - хубавото беше, че Кастиел присъстваше
частта с One way or another беше много добра![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от theuntouchable1
Ахаха, тоя епизод просто цепеше, особвено следните реплики:
“Accidents don’t just happen accidentally.”
“Who’s Celine Dion?"
-“Oh, she’s a destitute lounge singer somewhere in Quebec, and let’s keep it that way, please."
“Did Balthazar really unravel a sweater over a chick flick? Wow, it might be time to take away his cable privileges. Besides, Titanic didn’t suck that bad.
-“You like Titanic?"
-“C'mon, Titanic wasn't that bad. It did at least have Kate Winslet's rack.”
Ех тоя Дийн![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Лелееее,какво става с тая тема.Хайде много моля,активизирайте се
Дийн като каубой си струва да се обсъжда !
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Добре,много як епизод.Музиката беше страшна,имаше хумор,напрежение,феникса беше секси,за Дийн като каубой още не намирам думи,сърцето ми прескача,всичко ток и жици.
Само че се издразних.В един от старите сезони,не помня колко точно,15 серии търсиха Колта,през какво ли не минаха.А сега за 2-3 часа даже и създателя намериха.Яд ме хвана![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от theuntouchable1
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Кофти ми е за КасИзглежда сценаристите ще го извъртят така,че да го направят злодей,защо не злодея на следващия сезон ?
![]()
Има нещо мръсно,което е намислил и за,което момчетата са задължителна съставка.Според мен тайната му е,че се храни с души на хора,но има и още нещо към тази тайнаСтигнах до този извод защото в миналия епизод беше накарал Балтазар да промени съдбата на Титаник за да има повече души и да се нахрани с тях ама знам ли...
Ще поживеем и ще видим,но определено си искам глупавия забавен и идиотски ангел от миналите сезони![]()
![]()
!
честно казано предпочитам да го направят лош и да го убият в края на сезона отколкото да сменят актьора![]()
защо е толкова незаконно як ?
ще се разплача като го гледам![]()
очитеееееее![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Официално е потвърдено,че СВРЪХЕСТЕСТВЕНО продължава със седми сезон,ше си умра от кеф![]()
![]()
Sam![]()
![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.