.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Малко помощ плс.

Здравейте!
    Нова съм и не знам дали точно тук трябва да потърся помощ.
    Взех кученце на 3 месеца.Проблемът ми идва от там,че не мога да го науча да ходи до тоалетната на правилното място.Карам й се но няма голям ефект.Тъй,като още не може да се стиска я държа в коридора,а искам да я наъча да ходи по нужда в банята,която винаги е отворена,
    Забелязала съм,че ходи до тоалетната само на килими явно си ги е харесала,но искам да я отчуча.

Ако можете да ми дадете съвет.Мерси предварително.

П.п Извинявам се ако има грешки.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    На 3 месеца е прекалено малко, трудно ще го научиш на нещо. Казвам ти го като човек, който има опит в гледането на кучета. Едиствено ще я стресираш като й крещиш. Най-добре е да има всички ваксини и да я изкарваш навън по 2-3 пъти на ден.
    Иначе като се изпишка някъде, където не трябва, водиш я там, топваш и муцунката в напишканото и веднага я водиш в банята после и я оставяш за малко там. Подразбира се, че винаге трябва да е отворена вратата на банята, за да ходи там като свикне.
    Каква порода е кучето, бтв?

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    На 3 месеца е прекалено малко, трудно ще го научиш на нещо. Казвам ти го като човек, който има опит в гледането на кучета. Едиствено ще я стресираш като й крещиш. Най-добре е да има всички ваксини и да я изкарваш навън по 2-3 пъти на ден.
    Иначе като се изпишка някъде, където не трябва, водиш я там, топваш и муцунката в напишканото и веднага я водиш в банята после и я оставяш за малко там. Подразбира се, че винаге трябва да е отворена вратата на банята, за да ходи там като свикне.
    Каква порода е кучето, бтв?

Болонка
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Малко е още кученцето , но бъди тръпелива и опорита На 3 месеца и ти не си знаела къде се пишка :P

Голям фен Аватара на Reall
    Моето кученце също е малко. На 55 дни е. Взехме й "кучешки памперси". Сложихме един в банята. И при нас вратата постоянно е отворена. Първите дни (а е при нас вече от 2 седмици) тя също "ходеше до тоалетна" на килима. Но я занесох при памперса, тя го подуши и оттогава си ходи там да си върши работите.

П.С. Пекинез е моето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си