- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да кача 10 , 20 лицеви опори отгоре ?
На 17 съм мога да правя макс 55 , 60 лицеви опори занимавам се с финтнес около 2 год![]()
Целта ми е да покача бройката с 10 , 20 лицеви отгоре идеи ?
и без тъпи коментари на някфи хипита от типа като '' прави йога '' и някфи простотий ......![]()
http://hundredpushups.com/
Чичко Гугъл винаги знае
ПП: Бдв йогата наистина помага![]()
за йогата казах без тъпи коментари ще прегледам сайта иначе който ми дадеПървоначално написано от ZipFail
![]()
каква йога,бе братле? прави всеки ден по 50 -60 и с времето бройката расте. дано не го сметнеш за "некФи простотиЙ"
глупостта около мен ме уморява
йогата я е писал човека по горе а не аз бе но аз понеже и на фитнес ходя ако правя 50 , 60 всеки ден (тоест до октаз и не ги правя в вермето ми на фитнеса а примерно сутринта нямали да има претоварване на мускулните групи претрениране .........Първоначално написано от spyro
на мен ми прилича на твоя почерк. иначе за претоварването,можеш да замениш някое упражнение от фитнеса за лицеви.Първоначално написано от spain1
глупостта около мен ме уморява
това го е написал човека по гореПървоначално написано от spyro
http://hundredpushups.com/
Чичко Гугъл винаги знае Wink
ПП: Бдв йогата наистина помага Wink
а няма кое упражнение да замена от фитнеса при положение че гърди правя 1 път в седмицата а лицевите главно тях натоварват ........ нека хората да кажат ще имали претоварване ако ги правя секи ден сяка сутрин????
Естествено е ,че ще претовариш! Включи ги като част от тренировката си за гърди.Например замени пек дек с лицеви.Или загрявай с лицеви.
пек дек неправя но освен в вторник като тренирам гърди дори тогава да заменя някое упражнение с лицеви другите дни всеки ден всяка сутрин ако правя лицеви няма да се претовари такали ? ако заменя 1 упражнение с лицевеите в вторник и правя вместо него лицеви такали ?Първоначално написано от YVKsport
Повторения и постоянство.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
какви повторения човека каза да ги правя до отказ всеки ден сутринтаПървоначално написано от ibojilow
Еми окей слушай си човека.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Абе варианти многоНай-правилен е този който ти сам изпиташ и провериш
Колкото повече провериш и изпробваш толкова повече знания ще натрупаш
![]()
от утре ще пробвам един варянт го четох в един др форум всеки ден правиш до отказ лицеви сутринта самоче с всеки изминал ден гледаш да правиш малко повече от вчера в продължение на 8 седмици се правело 100 лицевиПървоначално написано от HHristov
ще пиша как е ефекта а и целта не ми е 100 лицеви а 10 , 20 отгоре но и ако и 100 мога нема лошо
![]()
Прави по-повече на ден или намали гравитацията![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...