.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да кача 10 , 20 лицеви опори отгоре ?

На 17 съм мога да правя макс 55 , 60 лицеви опори занимавам се с финтнес около 2 год
    Целта ми е да покача бройката с 10 , 20 лицеви отгоре идеи ?

и без тъпи коментари на някфи хипита от типа като '' прави йога '' и някфи простотий ......

Мега фен Аватара на ZipFail
    http://hundredpushups.com/
    Чичко Гугъл винаги знае

ПП: Бдв йогата наистина помага

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Чичко Гугъл винаги знае

ПП: Бдв йогата наистина помага
    за йогата казах без тъпи коментари ще прегледам сайта иначе който ми даде

каква йога,бе братле? прави всеки ден по 50 -60 и с времето бройката расте. дано не го сметнеш за "некФи простотиЙ"
    глупостта около мен ме уморява

Цитирай Първоначално написано от spyro
    каква йога,бе братле? прави всеки ден по 50 -60 и с времето бройката расте. дано не го сметнеш за "некФи простотиЙ"
    йогата я е писал човека по горе а не аз бе но аз понеже и на фитнес ходя ако правя 50 , 60 всеки ден (тоест до октаз и не ги правя в вермето ми на фитнеса а примерно сутринта нямали да има претоварване на мускулните групи претрениране .........

Re: Как да кача 10 , 20 лицеви опори отгоре ?

Цитирай Първоначално написано от spain1

и без тъпи коментари на някфи хипита от типа като '' прави йога '' и някфи простотий ......
    на мен ми прилича на твоя почерк. иначе за претоварването,можеш да замениш някое упражнение от фитнеса за лицеви.
    глупостта около мен ме уморява

Re: Как да кача 10 , 20 лицеви опори отгоре ?

Цитирай Първоначално написано от spyro
    Цитирай Първоначално написано от spain1

на мен ми прилича на твоя почерк. иначе за претоварването,можеш да замениш някое упражнение от фитнеса за лицеви.
    това го е написал човека по горе

Чичко Гугъл винаги знае Wink

ПП: Бдв йогата наистина помага Wink

а няма кое упражнение да замена от фитнеса при положение че гърди правя 1 път в седмицата а лицевите главно тях натоварват ........ нека хората да кажат ще имали претоварване ако ги правя секи ден сяка сутрин ????

Естествено е ,че ще претовариш! Включи ги като част от тренировката си за гърди.Например замени пек дек с лицеви.Или загрявай с лицеви.

Цитирай Първоначално написано от YVKsport
    Естествено е ,че ще претовариш! Включи ги като част от тренировката си за гърди.Например замени пек дек с лицеви.Или загрявай с лицеви.
    пек дек неправя но освен в вторник като тренирам гърди дори тогава да заменя някое упражнение с лицеви другите дни всеки ден всяка сутрин ако правя лицеви няма да се претовари такали ? ако заменя 1 упражнение с лицевеите в вторник и правя вместо него лицеви такали ?

Град
    София
    Повторения и постоянство.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Повторения и постоянство.
    какви повторения човека каза да ги правя до отказ всеки ден сутринта

Град
    София
    Еми окей слушай си човека.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Абе варианти много Най-правилен е този който ти сам изпиташ и провериш Колкото повече провериш и изпробваш толкова повече знания ще натрупаш

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Абе варианти много Най-правилен е този който ти сам изпиташ и провериш Колкото повече провериш и изпробваш толкова повече знания ще натрупаш
    от утре ще пробвам един варянт го четох в един др форум всеки ден правиш до отказ лицеви сутринта самоче с всеки изминал ден гледаш да правиш малко повече от вчера в продължение на 8 седмици се правело 100 лицеви ще пиша как е ефекта а и целта не ми е 100 лицеви а 10 , 20 отгоре но и ако и 100 мога нема лошо

Фен
    Град
    Shumen
    Прави по-повече на ден или намали гравитацията
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си