- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Правели ли сте мръсно на някои "приятели" ?
Е, мисля че въпроса е ясен .. Правели ли сте мръсно на някои приятел/и ? Какво му направихте ? И кога е станало .. в смисъл на няк0и лагер или просто като си е бил в тях ?
![]()
Не,но пък затова на мен са ми правили много пъти.И все пак никога не съм си отмъщавала.Не съм такъв човек.
Не съм правила,но на мене доста хора са ми правили..
Някои го направили уж за "шега",други - просто така им е хрумнало..
Но както каза и LeDa - Никога не съм помислила да отмъщавам..
Мразя такива работи..
А и след време самите те ще съжаляват,че са направили мръсно на
еди-кой си
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не. Старая се да съм добра и честна приятелка. Правели са ми на мен няколко пъти. С въпросните хора просто прекъсвам всякакви отношения - не съм по отмъщенията. В този живот всичко се връща - Господ си знае работата.![]()
О, аз съвсем не съм такъв тип. Аз прощавам, ама не забравям и когато се удаде случай, ще им го върна![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Зависи от тях аз пък съм човек който отмъщава![]()
Не, но на мен често са ми правили и не помня да съм им отмъщавала ..
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Трябва да си изчерпал всички други методи, че да стигнеш до там да "правиш мръсно".
Затова и такива хора втори път не ги и поглеждам, камо ли да тръгна да си отмъщавам.
Нали знаете :Първоначално написано от SmilezZz
Той Бог забавя ,НО не забравя ..
нека да правят мръсно ,то после малко по-малко се връща![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Правил съм, но е било за добро. Всмисъл, че са искали да правят някаква простотия за която им е била нужна моята помощ. Аз обикновенно се съгласявам, правиме плановете и в последния момент аз се отказвам. И макар че си искарвам много критики и сръдни, смятам, че това е било за добро.
Напълно съгласна..Първоначално написано от SmilezZz
![]()
JENSEN ACKLES![]()
Айде , айде ся... НЕ , НЕ , НЕ . Явно не искате да си спомнятеВсички сме правили , така , че отг е само един
![]()
хаха,нали знаеш,че не всички сме като тебе?Първоначално написано от mnogoznaikO
по темата- не,не съм правила мръсно.За мен това е нещо много долно,макар,че са ми правили.![]()
Да,нека има шоу.
Аз не съм справила мръсно,но на мен много са ми правили.Не съм си отмъщавала,накрая всичко се връща!
Ще ти го кажа така. Отричаш човешкото . Както искаш така го разбирайПървоначално написано от danibebi
![]()
Многознайко, не всички хора правят мръсно на приятели си. Това, че ти си го направил и може би познаваш хора, които правят, не означава, че всички са така.
Човешко е да уважаваш поне приятели си и да не им правиш мръсотии, а това, което ти наричаш "човешко" е типично българско. Не само българско, разбира се, но предимно..
едит: И не само на приятели.
И спря да се върти за миг земята..
Ти като нямаш други методи, мога само да те съжалявам.Първоначално написано от mnogoznaikO
А и някои хора просто не могат да правят мръсно, не знаят как.
Няма човек , който да не е правил гадно на приятел.Вие квото искате си говорете.
Не, но на мен са ми правили много пъти. Въпреки това не им го връщам, така единствено да падна на тяхното ниво. А и всичко се връща.
Аз говоря по принцип , а ти веднага ме нападаш и обвиняваш. Прочети поста под твоя , това е истинатаПървоначално написано от 987654
![]()
Не, смятам ги за приятели все пак, но на мен са ми правили...![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Веднъж, преди много време, влязох в скайпа на една позната и писах от нейно име на този, когото харесваше. Лапешка постъпка общо взето деИначе нищо лошо не съм правила на никого. Имаше един период, в който се бях зарибила по вуду магиите
Една от класа ми мн ме беше изнервила и, сигурно е било съвпадение, 2-3 дни след като правех глупостите с куклата, си счупи крака.
![]()
Първоначално написано от danibebi
да да да да
всииички не сме..затва форума бъка от такфиз теми.
![]()
много ясно че съм .. ама вече не си спомням точно случка ..![]()