.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на ameli
    И аз не си спомням да съм правила нещо мръсно на някой, но просто се държа гадно с него - или го игнорирам или го убиждам. Не вярвам в Бог, така че ми е все тая връща ли се или не. Отмъщавам при първа възможност
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не съм правила,но на мене доста хора са ми правили..
    Някои го направили уж за "шега",други - просто така им е хрумнало..
    Но както каза и LeDa - Никога не съм помислила да отмъщавам..
    Мразя такива работи..
    А и след време самите те ще съжаляват,че са направили мръсно на
    еди-кой си
    Нали знаете :
    Той Бог забавя ,НО не забравя ..
    нека да правят мръсно ,то после малко по-малко се връща
    +1..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Да.

Много честни излезнахте обаче, ако сте отговорили честно се радвам, че има толкова лоялни приятели.
    Уви, повечето излъгахте

Цитирай Първоначално написано от notlike
    О, аз съвсем не съм такъв тип. Аз прощавам, ама не забравям и когато се удаде случай, ще им го върна
    +1

Град
    In the middle of Nowhere
    Правила съм,само един път беше..Здраво я прецаках,за пари ставаше въпрос,преди няколко месеца,но няма да разказвам,защото е лично.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Plovdiv
    да на 1 му лепнахме стотинки по вратата и звънеца със секундно лепило , а на др му оставихме пред вратата 1 туба от минерална вода девин 7 литра пълна с трушия която намерихме на улицата
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    BurgasS
    Правила съм много пъти,не забраявям лесно и обичам тъпкано да си го връщам.................

Ми...не съм правила "мръсно" .Не съм такъв човек...Но ако някой на когото съм вярвала и разчитала ме предаде....Никога няма да забравя какво е направил и може би ще си отмъстя по някакъв начин

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Не. Старая се да съм добра и честна приятелка. Правели са ми на мен няколко пъти. С въпросните хора просто прекъсвам всякакви отношения - не съм по отмъщенията. В този живот всичко се връща - Господ си знае работата.
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Егати и приятелите,ако си правим мръсно

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чак мръсно,не,но когато им се ядосам,се държа безразлично.Това май е достатъчно.

Не съм правила и не мисля да правя.Смятам че има справедливост на тоя свят и който каквото и да прави,то ще му се върне рано или късно!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ноуп. И на врагове не вярвам, че бих.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз съм човек,който гледа всички около него да са доволни или поне ако има проблем аз да не съм тази,която да е виновна.

Иначе...на бивши гаджета доста мръсно съм правила,ама те не са ми приятели тка чееее...

като цяло ценя приятелите си,но веднъц един приятел харесваше едно яко момиче,но пък се оказа,че тя ме харесва мен и се забихме с нея, а него го лъгахме.После ми стана доста гадно,а тя се оказа курва,та другите да преценят дали съм го прецакал или не,аз лично мисля,съм му направил гадно
    RedRum Against Racism!/afa/

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Re: Правели ли сте мръсно на някои "приятели" ?

Цитирай Първоначално написано от addiTo
    Е, мисля че въпроса е ясен .. Правели ли сте мръсно на някои приятел/и ? Какво му направихте ? И кога е станало .. в смисъл на няк0и лагер или просто като си е бил в тях ?
    Зависи кои са "приятелите" !?!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен
    Често ми се случва, както на тях, така и на мен. Няма какво да се прави...

Град
    Ивагакуре
    Правила съм ,да. Ще си призная, че съм злопаметен човек. Но на мен много пъти са ми правили мръсно, за жалост имам голямо его, и им го връщам тройно..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Re: Правели ли сте мръсно на някои "приятели" ?

Цитирай Първоначално написано от addiTo
    Е, мисля че въпроса е ясен .. Правели ли сте мръсно на някои приятел/и ? Какво му направихте ? И кога е станало .. в смисъл на няк0и лагер или просто като си е бил в тях ?
    да правила съм.....ама беше на шега...преди време...сложих маааалко оцет в колата на една фр...а пък през тва време друга пък и е сложила и бира ама на моята фр и стана сладко и даже не забеляза голяма разлика само каза"мм има по-различен вкус мм ....не на мен така ми се струва а от нашия клас разни слагат брашно на колелата на автобусите на зелените училища тея наши момчета правят най-смешните номера

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Правила съм, но това беше когато се бях скарала с една сегашна прителка много сериозно.

Също се е сячвало да излъжа някоя притялека защо не мога да излезна, но това не го броя баш за мръсно.

Правя го редовно..веднъж заради това се скарах с една фр..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като бях мъничка, още в детските ученически години, и се наговаряхме 2-3 приятелки срещу някоя друга и все правехме разни неща, за да й е гадно Ама тогава си бяхме още деца... Иначе в днешен момент не обръщам много внимание на такива работи. Просто се усмихвам и продължавам напред А и честно казано хич не обичам отмъстителните хора... Нито ще оправят по някакъв начин нещата, нито нищо... А най-са ми интересни тези дето са на принципа "Аз съм повече от него ама ще му направя мръсно, че да му го върна" - е за какво? Какво печелят? Падат само на нивото на другия...

Хората сме много и сме различни, има ги и добри, и гадни, но за мен най-голямото оръжие срещу гаднярите е усмивката Усмихваш ли се, това ги подлудява, защото не знаят какво си мислиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Попринцип не се занимавам с такива неща, разчитам на кармата
    Като малки наистина се наговаряхме няколко човека срещу някой/и, но това е много глупаво.
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Град
    Lap Of The Gods
    Нямам приятели.
    Но това не ми пречи да правя гадно на всички xD. Всички - понякога и на самия мен. Случки много, време малко ;p

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си