Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
Приятелството съществува,но истински се срещат рядко..Вече почти всички станаха предатели и лицемери..

Права си, но за съжаление аз го осъзнах чак когато я загубих. Такава болка изпитвах, сякъш съм изгубила някой МНОГО близък човек за мен! Остана една ГОЛЯМА рана в сърцето ми, но късно го осъзнах Пазете приятелите си, дори да имате много - Един ден може и това да нямате, но е важно да имате дори 1, която да Ви вярва, винаги да е до вас, когато имате нужда! Сега никога не мога да си намеря приятелка като нея. Не казвам, че нямам приятели, просто като нея никога няма да намеря. Тя си ми беше приятелка, но по-късно осъзнах, че ми беше дори най-добрата. Толкова много плаках, но сълзите нищо не можеха да направят Дори след 1 година по-късно, аз все още се обвинявам за загубата й. Това беше най-голямата ми грешка в живота!
Хах, защо ли ми е до болка познато. Само дето при мен ще стане половин година, откакто стана всичко ии не ми беше най-добра приятелка, но все пак.. Баси, все едно аз съм го писала т'ва