.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Голям фен Аватара на notlike
    Ако си свикнала да научаваш наизуст материала от другите предмети, ще ти е трудно. Не го прави. Аз изключително рядко наблягам на този метод и затова може би съм стабилен навсякъде. А относно математиката - изпуснеш ли конците, няма връщане. Така че - внимавай повече. Важното е ДУХОМ да си в часа, а не само като присъствие. Учи старателно и решавай задачите бавно, за да ги схванеш. Аз имах първия срок петица, втория срок имах 4 и 3, но се борих, решавах усърдно (без уроци, защото мислех, че мога да се справя и сам), питах приятели понякога, но все пак успях да си извоювам 6 и въпреки че учителката каза, че съм нямал знанията, си ми я написа, и аз не знам защо.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Русе
    Геометрията си е трудничка. Някоя задача не можеш да я решиш просто, защото си изкривил чертежа не на където трябва. Става с много решаване на задачи, но ако не разбираш има нужда от учител или просто приятел, който разбира повече. Успех дано да минеш на поправката

не мога да ти кажа със сигурност, но познавам ендо момиче тя беше останала на поправка по физика, но не успя да я вземе. След това дойде в нашия клас уж да повтаря, но след по-малко от месец се върна в нейния си випуск. Та най-вероятно се е дължало на т.н. октомврийска поправка.
    Fuck you You fucking Fuckers

Училище

Геометрията не е лесна работа.Ако изпуснеш един урок цялата работа се проточва.Намери си някой учебник и започни от самото начало.В противен случай,ако не можеш сам частен учител е необходим.Трябва да имаш желание да решаваш задачите.Знам,че желанието на учениците да учат е доста малко,но все пак.....Аз тази година съм загазила.Влезнах в ПГСАГ(професионална гимназия по строителство архитектура и геодезия).Математиката там е висша чудя се как ли ще мина.

И аз ненавиждам математиката и физиката.
    Желая ти късмет, дано си вземеш поправката.

Супер фен Аватара на Djuff
    И аз не разбирам НИЩО.Съчуствам ти.
    Мисля, че има и октомври.Една дето повтаряше мин. год. беше малко в седми клас, после октомври май не го взе и беше в моя клас.
    Дано го вземеш.Успехи.

Цитирай Първоначално написано от DeleteThisAccount
    И аз ненавиждам математиката и физиката.
    Желая ти късмет, дано си вземеш поправката.
    мс дано

благодаря на всички за отговорите

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от meganet
    Не е вярно едно момче от нашето даскало остана в същия клас и октомври пак се яви и се премести в стария си клас.
    Еми не знам.. при нас е следното : отиваш в нов клас, отиваш на изпита и от там две възможности - ако го вземеш се връщаш в стария си клас; ако не го вземеш си оставаш в новия..
    JENSEN ACKLES

Re: отчаяна съм .

Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS
    Та значи адси ми е гадно ,че тази година останах на поправка .. и то не защто съм тъпа или нещо ... но просто много ми е трудна тази математика. Тва математиката е най-отвратителният предмет ! Толкова много учих за първата поправка и всички си мислеха ,че ще я взема включително и аз но ... уви не стана .И сега уча и съм под голям стрес .Ако не я взема ?! Напрвао не ми се мисли какво ще стане .... агебрата ще добре ама тае геометрия много ми е трудно ... а също щях да ви питам случайно да знаете защото бях чувала ,че ако не я взема сега , има и октомври ... ама дотогова в същия клас съм или какво ? Ужас ,никога не съм си мислила ,че ще стигна до тук тоя предмет не го умея и това си е . Моля за мнения .
    пп. знам ,че съм като някоя отчаяна и мрънкаща бабичка , но ми е е много гаднно и трудно ...
    На никакви уроци ли не ходиш ? Защо не се запишеш при някоя добра учителка ,че да ти обясни нещата и да не затъваш така ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Да та успокоя ... днеска ходих на врачка и тя каза че ще я земиж ама тряа много да учиш ! И каза да не се притесняваш иначе ще се сдухаш точно преди поправката и ще забравиж сичко. И да не забравя ... пази се от няква Петя щото ще иска да ти земе гаджето !
    ... кой пръст да ти покажа ?

Цитирай Първоначално написано от DoctorMouse
    ... пази се от няква Петя щото ще иска да ти земе гаджето !
    Яя с ново гадже ще се уредя
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

знаеш ли, това за уроците не е лоша идея.От личен опит знам, че учителят до голяма степен определя успеха по предмет.
    На мен математиката ми е трудна и ж 8,9 10 и 11 клас едва докарвах 5 за срока с много мъка.
    В 12 клас дойде нов учител, който ми отвори очите за предмета.Сега не само го разбирам, но и ми е едва ли не приятен.На матурата изкарах една от най високите оценки в класа.
    Може би помощ от друг човек, било то учител или родител/приятел, ще ти се оотрази добре

ами нз на мен винаги геометрията ми е била по лесна без уроци без нищо ами на нея цаката и е да разбереш 3ъгълниците от там нататък всичко е еднакво аз винаги съм имала 6 на геометрията и 3,4,5 и мн рядко 6 на уравнения и такива

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от DoctorMouse
    Да та успокоя ... днеска ходих на врачка и тя каза че ще я земиж ама тряа много да учиш ! И каза да не се притесняваш иначе ще се сдухаш точно преди поправката и ще забравиж сичко. И да не забравя ... пази се от няква Петя щото ще иска да ти земе гаджето !
    тая врачка не струва, щом не ти е казала, че ше имаЖ големи проблеми с правописа си..

Град
    Sofia, Bulgaria
    Според мен ако почнеш да се притесняваш по малко ще успееш. Успех с математиката!!! [-o<
    Ти си ДО ти си РЕ, ти си готино хлапе!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си