- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- отчаяна съм .
Ако си свикнала да научаваш наизуст материала от другите предмети, ще ти е трудно. Не го прави. Аз изключително рядко наблягам на този метод и затова може би съм стабилен навсякъде. А относно математиката - изпуснеш ли конците, няма връщане. Така че - внимавай повече. Важното е ДУХОМ да си в часа, а не само като присъствие. Учи старателно и решавай задачите бавно, за да ги схванеш. Аз имах първия срок петица, втория срок имах 4 и 3, но се борих, решавах усърдно (без уроци, защото мислех, че мога да се справя и сам), питах приятели понякога, но все пак успях да си извоювам 6 и въпреки че учителката каза, че съм нямал знанията, си ми я написа, и аз не знам защо.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Геометрията си е трудничка. Някоя задача не можеш да я решиш просто, защото си изкривил чертежа не на където трябва. Става с много решаване на задачи, но ако не разбираш има нужда от учител или просто приятел, който разбира повече. Успех дано да минеш на поправката
не мога да ти кажа със сигурност, но познавам ендо момиче тя беше останала на поправка по физика, но не успя да я вземе. След това дойде в нашия клас уж да повтаря, но след по-малко от месец се върна в нейния си випуск. Та най-вероятно се е дължало на т.н. октомврийска поправка.
Fuck you You fucking Fuckers
Геометрията не е лесна работа.Ако изпуснеш един урок цялата работа се проточва.Намери си някой учебник и започни от самото начало.В противен случай,ако не можеш сам частен учител е необходим.Трябва да имаш желание да решаваш задачите.Знам,че желанието на учениците да учат е доста малко,но все пак.....Аз тази година съм загазила.Влезнах в ПГСАГ(професионална гимназия по строителство архитектура и геодезия).Математиката там е висша чудя се как ли ще мина.![]()
И аз ненавиждам математиката и физиката.![]()
Желая ти късмет, дано си вземеш поправката.![]()
И аз не разбирам НИЩО.Съчуствам ти.
Мисля, че има и октомври.Една дето повтаряше мин. год. беше малко в седми клас, после октомври май не го взе и беше в моя клас.
Дано го вземеш.Успехи.
мс даноПървоначално написано от DeleteThisAccount
![]()
благодаря на всички за отговорите![]()
![]()
![]()
Еми не знам.. при нас е следното : отиваш в нов клас, отиваш на изпита и от там две възможности - ако го вземеш се връщаш в стария си клас; ако не го вземеш си оставаш в новия..Първоначално написано от meganet
JENSEN ACKLES![]()
На никакви уроци ли не ходиш ? Защо не се запишеш при някоя добра учителка ,че да ти обясни нещата и да не затъваш така ?Първоначално написано от sExYbEbS
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да та успокоя ... днеска ходих на врачка и тя каза че ще я земиж ама тряа много да учиш ! И каза да не се притесняваш иначе ще се сдухаш точно преди поправката и ще забравиж сичко. И да не забравя ... пази се от няква Петя щото ще иска да ти земе гаджето !![]()
... кой пръст да ти покажа ?
Яя с ново гадже ще се уредяПървоначално написано от DoctorMouse
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
знаеш ли, това за уроците не е лоша идея.От личен опит знам, че учителят до голяма степен определя успеха по предмет.
На мен математиката ми е трудна и ж 8,9 10 и 11 клас едва докарвах 5 за срока с много мъка.
В 12 клас дойде нов учител, който ми отвори очите за предмета.Сега не само го разбирам, но и ми е едва ли не приятен.На матурата изкарах една от най високите оценки в класа.
Може би помощ от друг човек, било то учител или родител/приятел, ще ти се оотрази добре![]()
ами нз на мен винаги геометрията ми е била по лесна без уроци без нищо ами на нея цаката и е да разбереш 3ъгълниците от там нататък всичко е еднакво![]()
![]()
![]()
аз винаги съм имала 6 на геометрията и 3,4,5 и мн рядко 6 на уравнения и такива
тая врачка не струва, щом не ти е казала, че ше имаЖ големи проблеми с правописа си..Първоначално написано от DoctorMouse
![]()
Според мен ако почнеш да се притесняваш по малко ще успееш. Успех с математиката!!! [-o<
Ти си ДО ти си РЕ, ти си готино хлапе!!!